Αυτά προσφέρουν μετά το μικροτσίπ! Θα είστε έτοιμοι να τα… «αρνηθείτε»;


Η «απόλαυση της ζωής» θα είναι το σύνθημά τους...

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Το μικροτσίπ, στην όποια τελική μορφή τελικά επιβληθεί στους ανθρώπους, αποτελέσει μέσο συναλλαγών, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν πια όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, αλλά, γιατί όχι, και σημείο αναγνώρισης του κάθε ενός από εμάς ως «καλού και άξιου πολίτη» από την όποια εξουσία.

Μετά θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο.


Όσοι έχουν εμφυτευμένο μικροτσίπ ή τέλος πάντως κάτι «χαραγμένο» επάνω τους, γιατί να μην λάβουν και άλλα εμφυτεύματα, προκειμένου να νιώθουν καλύτερα σωματικά ή να θεραπευθούν από κάποιο πρόβλημα.

Γράφει το euronews:

Η Καρολίνα Σβίτσικα είναι 26 ετών. Πρώην γυμνάστρια. Βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βρότσλαβ, στην Πολωνία. Μετά από μια δύσκολη επέμβαση στην σπονδυλική στήλη, λίγες μόνο ώρες μετά το χειρουργείο, οι γιατροί την ενθάρρυναν να ξεκινήσει να περπατά. Θα έχει πλέον μόνιμα ένα εμφύτευμα από τιτάνιο στους οσφυϊκούς σπονδύλους, το οποίο έχει γίνει από τρισδιάστατο εκτυπωτή.

«Το όνομά μου είναι Καρολίνα. Είχα ένα ατύχημα στην παιδική μου ηλικία. Έκανα εγχείριση την προηγούμενη Πέμπτη. Μου έβαλαν ένα εμφύτευμα ανάμεσα στον σπόνδυλο L5 και τον S1. Ελπίζω να έχω μια φυσιολογική ζωή από εδώ και πέρα και ίσως καταφέρω να κάνω και παιδί».

75.000 ασθενείς έχουν ήδη ωφεληθεί από αυτά τα τρισδιάστατα εμφυτεύματα, χάρις στο ευρωπαϊκό πρότζεκτ «The spine of the future». Ο συνολικός προϋπολογισμός του είναι 7,9 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδόν το 60% χρηματοδοτείται από την ευρωπαϊκή πολιτική συνοχής.

Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται από την εταιρία LfC, κοντά στην Ζιελούνα Γκούρα. 60 άτομα απασχολούνται εδώ. Τα σχεδιάζουν, δημιουργούν τα πρωτότυπα και τα κατασκευάζουν για τον κάθε σπόνδυλο. Έχουν δημιουργηθεί εκατό πατέντες.

(…)

Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες, από τότε που ένα από αυτά τα εμφυτεύματα τοποθετήθηκαν στο λαιμό του Μάρεκ Γκλιτσζίνκι. Η ζωή του άλλαξε, καθώς τα χέρια του απέκτησαν και πάλι τη δύναμη και την ευαισθησία τους:

«Μετά την εγχείρηση, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Αισθάνομαι πολύ καλά τα χέρια μου. Μπορώ λοιπόν να χαιρετίσω κάποιον. Τα χέρια μου έχουν περισσότερη δύναμη. Θέλω να επιστρέψω στα ακροβατικά και να απολαύσω την ζωή μου».

«Να απολαύσεις την ζωή σου»: Αυτό ενδεχόμενα θα είναι και το μότο της τελικής μορφής της παγκοσμιοποίησης, η οποία επιδιώκεται να είναι μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα επικρατήσει, εν αρχή, στις περιοχές που ελέγχει η λεγόμενη αριστερόστροφη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.).

Με τα εμφυτεύματα όλα θα γίνουν! Όχι μόνο θα θεραπεύεσαι αλλά θα βελτιώνεσαι, χωρίς καθόλου κόπο.

Αρκεί να μην ανακατεύεσαι και πολύ στα πολιτικοκοινωνικά τεκταινόμενα. Τουλάχιστον όχι με διαφορετική άποψη από την επικρατούσα.

Σίγουρα η τεχνολογία μπορεί να είναι ωφέλιμη, εφόσον χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό και όχι ως μέσο εξάρτησης και απόλυτου ελέγχου.

Αν ισχύσει το «κακό σενάριο», είστε έτοιμοι να την αρνηθείτε;









el.gr


Το διαβάσαμε από το: Αυτά προσφέρουν μετά το μικροτσίπ! Θα είστε έτοιμοι να τα… «αρνηθείτε»; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/04/blog-post_922.html#ixzz5lAhBcWjL

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια