Όταν η Μάρκου έλεγε όχι σε δωρεάν ρεύμα στους φτωχούς... γιατί μετά θα θέλουν όλοι (video)

Η Κατερίνα Μάρκου, εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ, έπειτα μεταπήδησε στο Ποτάμι και από χθες ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Όπως θα δούμε στο παρακάτω βίντεο, πρόκειται για μια απόλυτα φυσιολογική διαδρομή.





Η ΝΔ είναι σήμερα το κατεξοχήν κόμμα, που επιβραβεύει τους ακραία νεοφιλελεύθερους και τους ακροδεξιούς. Μισούν οτιδήποτε έχει να κάνει με κοινωνικό κράτος και την αλληλεγγύη και ως εκ τούτου η προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη κρίνεται ως απολύτως φυσιολογική.

Το 2015, σε ομιλία της στη Βουλή η Κατερίνα Μάρκου είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν πρέπει να δώσουμε δωρεάν ρεύμα σε φτωχές οικογένειες γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να θέλουν και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως "όσους περισσότερους δωρεάν ηλεκτροδοτήσουμε σήμερα, τόσο περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν ανάγκη αύριο".

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/721239_msalvini-gia-tin-vevilosi-toy-stayroy-stin-lesvo-ti?fbclid=IwAR0jZ4fkemxPDh3-_Vdg6PW4yacCDKep0dmTfik5VAs_mZHZg3midNw4Jd4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια