Ο Χασάν εκθέτει παγκοσμίως τους συριζαίους: Είχαν δώσει άσυλο, διαβατήριο και επίδομα λαθρομετανάστη σε σφαγέα του ISIS!







Πριν από λίγο καιρό, ο Χασάν Φ. συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης από τις αστυνομικές αρχές της Ουγγαρίας έχοντας στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο,



αλλά και το ελληνικό και ενώ προσπαθούσε να περάσει παράνομα μία γυναίκα, έχοντας μαζί για «κάλυψη» ένα από τα τέσσερα παιδιά του.



Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, ο Χασάν Φ. συμμετείχε στη σφαγή 40 ανθρώπων στο χωριό Μαμπούζα, κοντά στην πόλη Χομς, τον Μάρτιο του 2015 και ακολούθως οι συριζαίοι του έδωσαν άσυλο και ελληνικό διαβατήριο.
Το γεγονός πως συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο, έχοντας παράλληλα και το ελληνικό διαβατήριο στην κατοχή του δείχνει ότι εμπλέκεται τουλάχιστον σε κύκλωμα διακινητών.
Το αστείο (και παράλληλα τραγικό) της όλης υποθέσεως δεν είναι μονάχα ότι ο συγκεκριμένος δήλωσε συνεργάτης της ΕΥΠ. Ο καθένας, άλλωστε, στην Ελλάδα «ό,τι δηλώσει είναι», αν και δεν αποκλείουμε να έχουν φτάσει μέχρι εκεί οι συριζαίοι.
Το τραγικό είναι ότι ο εν λόγω είχε πάρει προπληρωμένη πιστωτική κάρτα για χρήση μόνο εντός της χώρα μας και είχε μάλιστα εκταμιεύσει ποσό ύψους 500 ευρώ με την κάρτα αυτή!

Δηλαδή, την ώρα που οι Έλληνες πένονται και δοκιμάζονται, ένας σφαγέας του ISIS (μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών) εκταμίευε πεντακοσάρικα από την ελληνική κυβέρνηση. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει.
Συνελήφθη εκτελεστής του ISIS στην Ουγγαρία, ο οποίος είχε περάσει ως «πρόσφυγας» στην άδα!
http://www.xryshaygh.com
https://www.anoixtomialos.gr/archives/118869?fbclid=IwAR0XWEO6EK_W3wX81_Uus-gNVw9CgVyIrCMF7rMuXEGsKzM_bpCsye630jE#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια