Έξι καλές πηγές σιδήρου εκτός από το κόκκινο κρέας





Ο οργανισμός μας χρειάζεται το σίδηρο ώστε τα ερυθρά αιμοσφαίρια να μπορούν να μεταφέρουν το οξυγόνο σε ολόκληρο το σώμα.

Επίσης, το πολύτιμο μέταλλο υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Πέρα από το κόκκινο κρέας, μπορείτε να πάρετε σίδηρο από αρκετά ακόμη προϊόντα, όπως αυτά που θα δείτε στην παρακάτω gallery.


Στρείδια: Μερίδα 90 γραμμαρίων παρέχει 8 mg αιμικού σιδήρου. Τα στρείδια είναι επίσης καλή πηγή σεληνίου και ψευδαργύρου.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια