Δεν είναι μόνο οι ελληνοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε πως παράνομοι μετανάστες παραμένουν στην Ελλάδα και δεν φεύγουν (ΒΙΝΤΕΟ)







Δεν είναι μόνο οι ελληνοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα μαϊμού σύμφωνα συμβίωσης, τα οποία δίνουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα σε παράνομους μετανάστες.

Άνδρας Ρομά με Αλβανό, Έλληνας με Πακιστανό, Έλληνας με Αλβανό, παριστάνουν τους ομοφυλόφιλους, συνάπτουν σε συμβολαιογραφεία σύμφωνα συμβίωσης και εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Ελλάδα.








Ο νόμος για το Σύμφωνο Συμβίωσης δημιουργήθηκε το 2008, ενώ άρχισε να γίνεται γνωστός σταδιακά από το 2009. Τα δύο τελευταία χρόνια που αυξήθηκε ο αριθμός του φαίνεται πως άρχισε να γίνεται πιο γνωστός, και το αξιοποιούν και παράνομοι μετανάστες σε συνεργασία με ντόπιους πολίτες, στο πλαίσιο παράνομων κυκλωμάτων.

Τι είναι το Σύμφωνο Συμβίωσης;

Πρόκειται για μία σύμβαση όπου οι δύο σύντροφοι εκφράζουν την επιθυμία τους να συμβιώσουν κανονίζοντας μάλιστα ορισμένους από τους όρους αυτής της συμφωνίας. Στην σύμβαση αυτή βέβαια, κάποιοι όροι είναι προκαθορισμένοι από το νόμο, όπως για παράδειγμα η διατήρηση του ονόματος, η κληρονομική διαδοχή όταν δεν υπάρχει διαθήκη, ενώ κάποιοι άλλοι όροι όπως ο καθορισμός των περιουσιακών στοιχείων είναι προαιρετικοί και κανονίζονται από το ζευγάρι.

Το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι πολύ πιο λειτουργικό, πιο απλό και πιο εύκολο στη σύνταξη και στην εφαρμογή του, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι μία επίσκεψη στο συμβολαιογράφο και κατόπιν καταχώρηση στο ληξιαρχείο.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR και τα σχόλια δικά σας!

Ψεύτικα ομοφυλόφιλα ζευγάρια αλλοδαπών, ημεδαπών και Ρομά ήταν μέρος του κυκλώματος αδειών παραμονής. Και πόσα άλλα ακόμα υπάρχουν!







ΦΩΤΟ: eurokinissi

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια