ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΩΣ ΕΤΩΝ...29!!!





ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗΣ «ΒΟΜΒΑ» ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: «Η ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 18!»


Βρετανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ενώ από νομική άποψη ένας άνθρωπος θεωρείται ενήλικος μετά τα 18 του, από βιολογική άποψη η εφηβεία συνεχίζεται για μερικά χρόνια ακόμη και η πραγματική ενηλικίωση έρχεται πολύ αργότερα!




Οι εν λόγω «επιστήμονες» διεξήγαγαν «έρευνες» και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει ένα σαφές βιολογικό όριο ανάμεσα στην εφηβεία και στην ενηλικίωσηοι οποίοι σε που .


Τις «έρευνες» δημοσιεύει η βρετανική «Independent», και σύμφωνα με αυτές ο τωρινός τυπικός ορισμός της ενηλικίωσης ουσιαστικά δεν έχει βιολογικό νόημα, καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνεχίζει να εμφανίζει ενδείξεις σημαντικών αλλαγών για αρκετά χρόνια μετά τα 18.(!!!)


«Αυτό που στην πραγματικότητα λέμε είναι ότι το να έχουμε έναν ορισμό του πότε κανείς κάνει τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή δείχνει όλο και πιο παράλογο», δήλωσε ο καθηγητής νευροεπιστήμης Πίτερ Τζόουνς του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.


«Συστήματα όπως το εκπαιδευτικό, της υγείας και το δικαστικό βολεύονται με τους ορισμούς. Όμως πρόκειται για μια πολύ πιο σταδιακή μετάβαση, που εκτείνεται στη διάρκεια τριών δεκαετιών. Δεν υπάρχει μια παιδική ηλικία και μετά ξαφνικά η ενηλικίωση, αλλά μια σταδιακή πορεία μετάβασης», πρόσθεσε.


Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι ακολουθούν μια σταδιακή εξελικτική διαδικασία που διαρκεί αρκετά μετά την ηλικία των 20 ετών.



Έτσι, σύμφωνα με τις «έρευνες», η επικρατέστερη ηλικία για την ενηλικίωση είναι τα... 30 μας χρόνια, αφού έως τότε υφίσταται ο εγκέφαλος αλλαγές, που επηρεάζουν τη συμπεριφορά.(!!!)


Και ο πλέον αφελής αντιλαμβάνεται ότι αν οι «έρευνες» αυτές γίνουν «επιστημονική βεβαιότητα» και αποκτήσουν νομική ισχύ, οι άνθρωποι θα είναι ανήλικοι ως τα 29 χρόνια τους.


Με δεδομένο ότι οι γονείς δεν θα μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος μιας τέτοιας...«παράτασης», θα αναλαμβάνει το «κράτος» τον «ανήλικο» μέχρι την «ενηλικίωσή» του.


Για την «ενηλικίωσή» του ασφαλώς θα αποφαίνεται ο «κρατικός κηδεμόνας» του και ενδεχομένως θα μπορεί να παρατείνει την «ανήλικη» περίοδο, ανάλογα με την «πρόοδο» του «ανηλίκου», δηλαδή στο πόσο υπάκουος θα είναι στο σύστημα!


Έτσι βλέπουμε ότι η Νέα Τάξη πραγμάτων που επέβαλε την ενηλικίωση από τα 21 στα 18 για να διαλύσει νωρίτερα την οικογένεια τώρα προωθεί «έρευνες» που αργότερα θα τις επιτρέψουν να παίρνει την κηδεμονία των «ανηλίκων» μετά τα 18 καί μέχρι τα 30.


Έτσι θα κατευθύνει όλη την παραγωγικότητα του πλανήτη διότι από τα 18 έως τα 30 χρόνια διαμορφώνεται η δημιουργικότητα και η παραγωγική προσωπικότητα του ανθρώπου...


Έτσι δεν θα χρειάζεται να παίρνει τα μικρά παιδιά από τις οικογένειές τους με την παραμικρή καταγγελία όπως τώρα γίνεται στα σιωνιστικά κράτη αλλά θα παίρνει νόμιμα από τα 18 έως τα 30!


ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ!

oimos-athina

Το διαβάσαμε από το: ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΩΣ ΕΤΩΝ...29!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/29.html#ixzz5jNhrzsUU


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια