Iδού οι τραγικές συνέπειες – Σκοπιανά ΜΜΕ: «Έρχονται κοινές ασκήσεις Ελλήνων & “Μακεδόνων”!» – Άγκυρα-Σκόπια & Τίρανα μας ετοιμάζουν «παγίδες»





«Τρίβει τα χέρια της» από ικανοποίηση η Τουρκία και ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναμένοντας να επωφεληθεί το μέγιστο των σχέσεων της με το γειτονικό κρατίδιο το οποίο έχει «αγκαλιάσει» σφικτά εδώ και μερικά χρόνια σε όλους τους τομείς.

Το επιχείρημα του πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά πως «λύνουμε το θέμα με Σκόπια λόγω Τουρκίας» μέχρι τώρα και με βάση τις πληροφορίες που έρχονται δεν ισχύει.


Αντιθέτως οι Τούρκοι εμφανίζονται πολλοί ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή καθώς δημιουργείται ένας άξονας Τουρκίας-Αλβανίας-Σκόπια φοβερά ανθελληνικός τόσο εντός όσο και εκτός ΝΑΤΟ. Σκεφτείτε τι θα συμβαίνει στις ψηφοφορίες στην Συμμαχία στο μέλλον.

Έχουν σκεφτεί οι πολιτικοί ταγοί της χώρας τι σημαίνει η είσοδος του ΝΑΤΟ στη Συμμαχία; Ένα απλό παράδειγμα. Στα θέματα που υπάρχει αντιδικία μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, η Άγκυρα θα έχει πάντα την πλειοψηφία διότι θα έχει μαζί της την Αλβανία και τα Σκόπια και οι αποφάσεις θα είναι σε βάρος της Ελλάδας.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ήταν το πρώτο ενημερωτικό site που σας είχε δώσει μία γεύση για το τι έρχεται. Είμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε πως οι ασκήσεις Ελλάδας-Σκοπίων, (Σκόπια θα τα λέμε πάντα), είναι ένα γεγονός.

Τι γράφαμε πριν λίγο καιρό:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε λίγο καιρό, θα δούμε και ασκήσεις μεταξύ του Ελληνικού στρατού και του Σκοπιανού. Δηλαδή οι Ελληνικές ΕΔ θα ασκούνται με αυτούς, που θα φέρουν το διακριτικό με το όνομα «Μακεδονία!»

Τι αποκάλυψε ο κ. Αποστολάκης πριν λίγες ημέρες:

Παράλληλα επισήμανε ότι με βάση τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα ενισχυθεί και θα επεκταθεί η συνεργασία στον τομέα της Άμυνας, με μεταφορά τεχνογνωσίας, παροχή εκπαίδευσης, εκτέλεσης κοινών ασκήσεων και οικοδόμησης δυνατοτήτων. «Η συνεργασία θα εμπεδώσει σχέσεις αμοιβαιότητας και θα εξασφαλίσει πολλαπλά οφέλη που δεν θα περιορίζονται μόνο στον αμυντικό τομέα», είπε ο κ. Αποστολάκης και πρόσθεσε ότι η συνδρομή της Ελλάδας θα εκτοπίσει άλλους περιφερειακούς υποψήφιους που επιχειρούν να επωφεληθούν και να ασκήσουν την επιρροή τους στη γείτονα.

Και σήμερα έρχεται και το Σκοπιανό δημοσίευμα:

Οι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας και της ‘Μακεδονίας’ θα είναι η πρώτοι από τις κυβερνήσεις των δύο γειτονικών χωρών που θα συναντηθούν μετά την έναρξη ισχύος της Συμφωνίας των Πρεσπών, γράφει δημοσίευμα των Σκοπίων.

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και η Ραντμίλα Σεκερίνσκα της ‘Μακεδονίας’ θα συναντηθούν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της υπουργικής συνάντησης του ΝΑΤΟ καθώς αναφέρουν επίσημες πηγές των Σκοπίων και της Αθήνας.

Είναι πολύ πιθανόν μετά τη συνάντηση να ανακοινωθεί η διεξαγωγή μια κοινής άσκησης των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με το άρθρο 17 της Συμφωνίας, σχετικά με τη συνεργασία στον τομέα της άμυνας.

Το καταλάβετε; Σύντομα λοιπόν οι Ελληνικές ΕΔ στα πλαίσια του ΝΑΤΟ θα διεξάγουν κοινές ασκήσεις με τους Σκοπιανούς. Πάντως δεν ξέρουμε αν το παρατηρήσατε. Συνεχίζουν τα γειτονικά ΜΜΕ να ομιλούν για Μακεδόνες!

Αυτά για όσους θέλουν να μας πείσουν ότι οι Σκοπιανοί άλλαξαν μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.

pentapostagma.gr

https://katohika.gr/ellada/idou-oi-tragikes-synepeies-skopiana-mme-erchontai-koines-askiseis-ellinon-makedonon-agkyra-skopia-tirana-mas-etoimazoun-pagides/?fbclid=IwAR2Z2WnPjTWpg8ZQiOyNPU5aJtyxFC-PXrzP8xlZ96eUpxPdI71Bx_hEpEk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια