Η πολύ σοβαρή απαγόρευση στη Φινλανδία που πρέπει να διδάξει τους Έλληνες πριν να είναι αργά








Στη Φινλανδία πριν μερικές ημέρες, νομοθετήθηκε μια απαγόρευση, από την οποία πρέπει να διδαχθούμε και εμείς.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Ο δήμος Oulu της Φινλανδίας ανακοίνωσε ότι πλέον οι μετανάστες δεν επιτρέπεται πλέον να επισκέπτονται σχολεία και κέντρα ημερήσιας φροντίδας.

Ο λόγος είναι πως οι γονείς έχουν διαμαρτυρηθεί για επισκέψεις μεταναστών στα σχολεία και
ανησυχούν για τα παιδιά τους μετά πρόσφατο περιστατικό βιασμού κατά νεαρών κοριτσιών.



Σύμφωνα με τη φινλανδική αστυνομία, οι φερόμενοι δράστες είναι νέοι άνδρες, μετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα τα τελευταία χρόνια και τα περισσότερα από τα θύματα βιασμού είναι κορίτσια ηλικίας κάτω των 15 ετών. Μην ξεχνάμε πως το Ισλάμ «δίνει τις ευλογίες του» σε τέτοια περιστατικά!

Στο δήμο Oulu συγκεκριμένα, η αστυνομία ερευνά τουλάχιστον δέκα τέτοια περιστατικά που σχετίζονται με μετανάστες και άγριες σεξουαλικές επιθέσεις κατά κοριτσιών μόλις δέκα ετών.

Ως αποτέλεσμα, οι γονείς έχουν διαμαρτυρηθεί και εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πώς ο δήμος μπορεί να αποτρέψει τη συνέχιση του προγράμματος ενσωμάτωσης μεταναστών ESIKOTO.

Το ESIKOTO είναι ένα πειραματικό πρόγραμμα ενσωμάτωσης όπου οι μετανάστες επισκέπτονται σχολεία και κέντρα ημερήσιας φροντίδας για να μάθουν περισσότερα για την κοινωνία μέσω μαθημάτων και ομάδων σπουδών. Υποτίθεται επίσης ότι προωθεί την πολυπολιτισμικότητα και την ειρηνική συνύπαρξη.

Ωστόσο, τώρα η δημοτική ηγεσία επιλέγει να ανταποκριθεί στο αίτημα των γονέων και να αναστείλει το πρόγραμμα.

Πρόσφατα, οι αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις σεξουαλικές επιθέσεις στη Φινλανδία, κατέδειξαν νέα αυξανόμενα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εγκληματικότητα στον δήμο Oulu. Ο Άρτο Καρναράντα, Αναπληρωτής Αρχηγού αστυνομίας, εξηγεί ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις σε ένα μόνο χρόνο – μεταξύ του 2017 και του 2018, έχουν αυξηθεί κατά 20%.

Αυτό είναι μια πολύ σοβαρή προειδοποιήση για τη χώρα μας, στην οποία με τις ευλογίες του αριστερού κράτους και των ΜΚΟ, έχουν έρθει αλλά και συνεχώς έρχονται χιλιάδες παράνομοι και μη μετανάστες, ενώ ήδη έχουν αρχίσει προγράμματα ενσωμάτωσης τους στην- διαφορετική γιαυτούς- Ελληνική κοινωνία.

Τα στατιστικά από χώρες της Ε.Ε που έχουν πραγματοποιηθεί τέτοια προγράμματα όμως, δείχνουν πως δεν υπάρχει πραγματική ενσωμάτωση. Η κουλτούρα και οι παραδόσεις τους, δεν συνάδουν με το λεγόμενο δυτικό τρόπο ζωής. Έτσι αρχίζουν μονίμως συγκρούσεις, με τα θύματα να είναι νεαρές γυναίκες που τις βιάζουν ή τις ίδιες τις δυτικές παραδόσεις της χώρας, που εξαφανίζονται για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες.

Θυμηθείτε για παράδειγμα την απαγόρευση της αστυνομίας να στηθεί ο μεγάλος σταυρός στη Λέσβο, με πρόσχημα ότι ενοχλεί τους μετανάστες ή τις φωνές των ΜΚΟ που ζητούσαν να απομακρυνθεί ο σταυρός για τον ίδιο λόγο και επειδή δεν απομακρύνθηκε..όλως τυχαίως μετά από μερικές μέρες βρέθηκε σπασμένος.

Δυστυχώς όλα αυτά μεγιστοποιούνται επί αριστερών κυβερνήσεων, τις οποίες οι πολίτες σε διάφορες χώρες βγάζουν είτε επειδή γλυκαίνονται από τις μεγάλες υποσχέσεις τους, είτε γιατί στηρίζουν μικρά δήθεν πατριωτικά κόμματα, με σκοπό να διασπάται ένα ισχυρό μεγάλο δεξιό κόμμα και να εκλέγεται αριστερή κυβέρνηση.

(φώτο: Eurokinissi)

Μην παραξενεύονται κάποιοι, το Ισλάμ δίνει τις ευλογίες του σε περιστατικά παιδοφιλίας.

el.gr



https://www.triklopodia.gr/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%B9%CE%BD%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF/#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια