Αφου το επετρεψες την φυσικη σου επιλογη να την εκμεταλευτει η Νεα Ταξη Πραγματων εσυ εισαι μαλακας οχι εγω ομοφοβικος





Εχω κουραστει να γραφω τα ιδια λογια για να καταφερω να σας βαλω στην σωστη ραγα σκεψης !

Οταν σου τσακιζουν τις ενοιολογικες τοποθεσιες τοτε δημιουργουν νεα πεδια πολεμου που με τις καταλληλες διατρεβλωμενες εννοιες σε νικουν ..!


Ας πουμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους , ελπιζω να αντεξετε ολοι ..αλλιως να ζητησετε ευθυνες στον πολιτισμο της χεστρας που σε εχει κανει κουδουνι !

Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ανωμαλια ειναι φυσικη επιλογη …. διαχειριστειτε το !

Ενας ομοφυλοφιλλος δεν ειναι ανωμαλος ειναι φυσικη του επιλογη το τι θα ειναι !

Πως ομως μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο ; Με απλοτητα , σε ολη την ανθρωπινη ιστορια υπηρχαν ομοφυλοφιλα ατομα , σε ολη την ιστορια των ζωων υπαρχουν ομοφυλοφιλα ζωα ..!!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παντα υπηρχαν παντα θα υπαρχουν και ειναι δημιουργημα της ιδιας της φυσης που δημιουργησε και τους ανθρωπους που ειναι ετεροφυλοφιλοι ..τιποτα που δημιουργησε η φυση και συνεχιζει να το δημιουργει στα εκατομυρια χρονια εξελιξης μας δεν μπορει να ειναι ανωμαλο …αλλιως ειναι ανωμαλη η λογικη μας !

Αρα με αυτο το απλο σκεπτικο η αληθεια ειναι οτι στην πραγματκη φυση μας δεν υπηρχαν ποτε δυο ειδη ,,,αρσενικα και θυληκο …αλλα περισσοτερα ειδη …παντα υπηρχαν …ΠΑΝΤΑ !!

Αυτο επι της ουσιας αν αφαιρεσεις την επιβολη της κοινωνικης αποψης , τους νομους του ανθρωπου σημαινει οτι στην ζωη του πλανητη τα δημιουργηματα της φυσης ηταν περισσοτερα απο δυο …και κατα επεκταση μιλαμε για μια φυλη …!

Ξερω οτι σου σου ερχεται ντουβουρζας τωρα αλλα μαθε να διαβαζεις και να σκεφτεσαι με λογικη …!

Καποτε υπηρχαν και οι νεραιδες και τα ξωτικα αλλα εσυ πλεον τα θεωρεις οτι δεν υπηρχαν ποτε γιατι ετσι σου εμαθε η σε αφησε να μαθεις η σημερινη ιστορια και οτι ακους απο το παρελθον το κατατασσεις ειτε στην μυθολογια ειτε στα παραμυθια ….!

Οτι πατησε το ποδι του σαν ειδος πανω στον πλανητη εχει καταγραφει , αυτοι που θελουν να αποκοπεις απο την αληθεια σου μαγειρευουν νεα ιστορια η νεο πολιτικος ορθο αναλογα το πως θελει να κινηθει το βασιλειο του αρχοντα του κοσμου …αρα το τι λεει το πολιτικος ορθο δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια , …το τι λεει καθε κοινωνια με βαση τα συμφεροντα της δεν σημαινει οτι ειναι αληθεια , το τι κανει καθε κοινωνια ομως εχει αντικτυπο στην εξελιξη και την ιστορια του κοσμου … δηλαδη ποσο πιο μακρια θα φτασει ενας πολιτισμος σε ποιο σοκακι θα παει δεξια η αριστερα ..ποσο ελευθερος θα εισαι αυριο η ποσο θα παραμεινεις ακομα στην φυλακη σου !

Τα δεδομενα εδω λοιπον ειναι ατρανταχτα , εκτος αν καποιος απο εσας που διαβαζει αυτο το κειμενο μπορει να μου αποδειξει οτι δεν υπηρχαν ομοφιλοφιλοι στην ανθρωπινη ιστορια !!

Το τι σου βγαζει εσενα , το ποσο σου αρεσει η σε απωθει κατι δεν εχει καμια σχεση με την αληθεια …η αληθεια ειναι οτι ομοφιλοφιλοι υπηρχαν παντα..η φυσικη τους επιλογη υπηρχε παντα !

Τι συμβαινει σημερα λοιπον , την φυσικη επιλογη τους …την φυλη τους που υπαρχει μεσα στον κοσμο μας εκατομυρια χρονια ηρθε η νεα ταξη να την βαλει σε μια κατασταση αγωνα υπαρξης ;;..

Ενω ειναι δημιουργηματα της ιδιας της φυσης μας ..του ιδιου θεου μας αν θες (διαχειρισου το πριν γινεις οξυμωρος παλικαρε)…τους εβαλε η Νεα Ταξη πραγματων να ξαναδιεκδικησουν την υπαρξη τους και τα δικαιωματα τους μεσα στην κοινωνια …και εδω υπαρχει ενα τεραστιο κολλημα λογικης …!

Αν εισαι ηδη ενα φυσικο φαινομενο που εισαι !!!… και το κοινωνικο γιγνεσθαι που τις περισσοτερες φορες δεν ακολουθει την αληθεια αλλα το συμφερον σε εχει αποταξει …γιατι την φυσικη σου επιλογη , το αδιαπραγματευτο της φυσης σου , το αδιαπραγματευτο της φυλης σου πανω στην γη ..το υποβιβαζεις σε εναν αγωνα κοινωνικο ;

Ποιον συμφερει να ταραξεις τα νερα της κονωνιας που σημερα ειναι ετσι , αυριο γουβετσι κοκ….!

Εσυ υπαρχεις και θα υπαρχεις για παντα σαν ειδος , για ποιο λογο το ειδος σου οδηγειτε να σοκαρει μια οπισθοδρομικη κοινωνια και οχι να την κανει να θαυμασει τις ιδιοτητες η τα ιδανικα της φυλης σου ;…

Ειναι σαν να θες να παρεις της νεραιδες με την γλυκεια φωνη και την λεπτιλεπτη σιλουετα και αντι να της πεις … ζωγραφισε εναν πινακα με λουλουδια να εντυπωσιασεις την κοινωνια που δεν σε πιστευει ..εσυ να της πεις βγες εκει εξω και παιξτο τσαμπουκας νταλικιερης !!

Το θεμα ειναι πολυ λεπτο εδω αν το πιασετε και οι μεν και οι δε …!!

Καταρχας ειναι μια καλη ασκηση να καταλαβατε πως σας δουλευει το συστημα και σας εκμεταλευεται και τους μεν και τους δε…

Πηραν ενα ειδος που ειναι αδιαπραγματευτα εδω … που θα επρεπε οι ιδιοι να μην εχουν καμια ανασφαλεια για την φυλη τους και την υπαρξη τους ..που επι της ουσιας μια χαρα τα πανε σε ολους τους χωρους λογο της ενωσης τους …και τους εβαλαν απεναντι στην παραμυθιασμενη κοινωνια να κανει οτι χρειαζεται ωστε σημερα να υπαρχουν οροι οπως ρατσισμος , ομοφοβια ..και να δημιουργουνται μεχρι και παρατηρητηρια …!

Δηλαδη χρησιμοποιησαν κατι που απο την φυση ειναι ανικητο , το παρουσιασαν ως αδυναμο ..ενω επιβιωνει εκατομμυρια χρονια για να δημιουργησουν την αναγκη πολωσης και αντιπαραθεσης με τους μη σωστα εκπαιδευμενους στην κοινωνια συνανθρωπους τους ετσι ωστε να δημιουργησουν περισσοτερες δικλειδες και μεσα ασφαλειας και ελεγχου !!

Αν ημουν μονοκερος θα ντρεπομουν να κανω φεστιβαλ το οτι ειμαι μονοκερος ..γιατι απλα υπαρχω εδω και εκατομυρια χρονια και δεν χρειαζομαι να εμφανιστω να πω εδω ειμαι …αυτο ειναι το εκπεσον της φυλης μου αν το κανω .!

Μεσα στην Ιστορια υπαρχουν τεραστια προσωπα που ηταν ομοφυλοφιλοι …για ποιο λογο να μειωσεις την υπαρξη σου και την ιστορια σου με το να κανεις πραγματα που γνωριζεις οτι θα κανουν κακη εντυπωση στην παρουσια της φυλης σου ;

Ειναι αυτο μια μαχη μιας φυλης με την αλλη ; Αποφασισαν δηλαδη οι νεραιδες να πολεμησουν τους μονοκερους ; .. Τα ξωτικα τους νανους; …για σκεφτειτε το λιγο ..!

Σας δημιουργησε η ιδια φυση με οτι εχει δημιουργηθει ..καποιοι την λενε θεο τοτε ο θεος σας δημιουργησε … λετε να μην ηξερε τι εκανε; ..Λετε να επρεπε να σκεφθει οτι κοινωνικα οι ανθρωποι θα ειχαν εναν πολιτισμο της χεστρας που παραμυθιαζετε για να μην σας δημιουργησει; … Οχι βεβαια κατι ηξερε κατι ξερει … αρα γιατι εσεις πουλατε τοσο φθηνα την υπαρξη σας ; …

Γιατι γινατε τα πιονια μιας ατζεντας που δεν σας δεχεται με ενα τεραστιο συγνωμη; ενω η ιδια για χιλιετιες σας κυνηγουσε ….τι νομιζετε οτι ειναι; μια νεα υποτιθεται ταξη; …μπα.. και απο που ερχετε αυτη η νεα ταξη…γεννηθηκε απο το αυγο αυτη; …

Η ιδια κοινωνια , ο ιδιος ιστος , η ιδια εκπαιδευση , οι ιδιοι νομοι , τα ιδια γραναζια που σημερα σας κανουν τα χατηρια …ειναι οι ιδιοι που χτες σας κυνηγουσαν … δεν πρεπει να σας πουν ενα συγνωμη ; Η φτανει που πηρατε δωρα , εφορια , συμβιωση για να ξεπουλησετε την φυλη σας και την ιστορια σας ;

Παμε τωρα στα πιο σκληρα για εσας γιατι μεχρι ωρας οσοι με διαβαζουν θα προσπαθουν πολυ να πνιξουν τις αρχετυπικες δικλειδες ασφαλειας στο νου τους και να μην αρχισουν να με βριζουν… τους εχω δυσκολεψει πολυ σημερα το ομολογω !

Εισαι ενα ειδος οπως ολα τα αλλα και δεν εισαι ανωμαλος , ποτε δεν ησουν ποτε δεν θα εισαι… αφηνουμε την ταμπελα κανονικα πισω μας …και αυτο μονο ειναι η αληθεια..η φυση που σε δημιουργησε γνωριζε και γνωριζει τι κανει!

Το τι κανει ο καθενας με την φυσικη του επιλογη και την σεξουαλικη του αναγκη ειναι κανονας σε μια ελευθερη κοινωνια να ειναι αποδεκτο και μη κατακριτεο !

Η φυση σας εδωσε χαρισματα , ευαισθησια , χαρα και αλλα που δεν γνωριζω ειμαι σιγουρος ,..η κοινωνια αναγκαστικα σας εδωσε αλλες ιδιοτητες μεσα στο αιωνιο κυνηγητο σας … απο οτι γνωριζω μεχρι και δικη σας γλωσσα δημιουργησατε καποτε ..!

Η φυση σας επελεξε να ειστε οντα που θα νοιωθουν διαφορετικα που θα μπορουν να ισοροπουν το γιν και γιανκ μεσα τους με διαφορετικο τροπο..σιγουρα κατι θα γνωριζει για να το κανει αυτο ..ισως καποια κυματα αγνωστα ακομα στην επιστημη αλλα σιγουρα υπαρχει λογος !

Αλλα δεν σας επελεξε να μπορειτε να κανετε απογονους να πολλαπλασιαζεστε ..και αυτο δεν ειναι λαθος της φυσης ..γιατι απο την αρχη εχουμε δεχτει οτι η φυση – θεος δεν κανει λαθη ..!

Η κοινωνια απο την αλλη που μεχρι χτες σας κυνηγουσε ξαφνικα θελει να σας δωσει τα παντα , απο το να υιοθετειτε παιδια μεχρι να μπορεσουν συντομα να εμφυτεψουν μητρα μεσα στα σπλαχνα ενος ανδρα …!

Και ερωτω ξεκαθαρα …το καθαρο της φυλης σας εδω και εκατομυρια χρονια θα το αφησετε να μολυνθει απο την κοινωνια που ζημερα σας κανει δωρα;…θα αφησετε το κοινωνικο ,το ανθρωπινο , το συνηθως ψευδες και αδικο , το συνηθως στημενο με σκοπους κρυφους να επεμβει πανω σας …και να μολυνει την φυλη σας ; την φυση σας ;…

Και αν εδω ειναι το ανωμαλο ; Που εδω ειναι το ανωμαλο!! …εκει δηλαδη που το κοινωνικο ανθρωπινο προσπαθει να επεμβει στην φυση …!

Γιατι αν εκανε η φυση αυτο που κανει τοσα χρονια κατι γνωριζει , ισως και εσεις οι ιδιοι να μην μπορειτε η να μην εχετε ακομα καταφερει να αναγνωρισετε της ιδιοτητες της φυλης σας αλλα περαν των αποφασεων σας σε ποιο βαθμο θελετε να ευτελιστεί η φυλη σας κανοντας διαφορα σε φεστιβαλ και αλλα που καποιοι προεδροι σας βαζουν να κανετε η καποιοι απο το εξωτερικο με συγκεκριμενους χορηγους …θα πρεπει να σκεφθειτε πλεον πολυ σοβαρα για το ποιος και γιατι θελει να περασει την φυσικη σας υπαρξη σε τεχνικη αλλαγη … !!

Το θεμα μου ξανα λεω δεν ειναι απλο ειναι πολυ πολυ λεπτο και δεν μουρλαθηκα να γραφω με τις ωρες … !!

Εισαστε σιγουροι οτι θελετε να γεννατε ; Οι ιδιοτητες της φυλης σας μηπως θα χαθουν; μηπως χαθει καποιο σημα σας πανω στην γη ;…

Θα το ξαναγραψω , σε εστιατορια της Τσαινα ταουν κανανε ενα μεγαλο πειραμα και παρατηρησαν οτι …σε εποχες που η Τσαινα Ταουν ειχε πτωση αγοραστικη ..δηλαδη λιγοτερα σκουπιδια ωστε οι αρουραιο της Τσαιν ταουν να μπορουν να τραφουν ..την ιδια στιγμη στην φωλια τους αυτοματα ενα τεραστο ποσσοστο αρουραιων γινοταν γκει και ικανοποιουσαν αλλα αρσενικα ποντικια …. η ζωη σαν μεγαλος λογιστης αποφασιζε για να μπορει η φωλια να επιβιωσει οτι επρεπε να ριξει της γεννησεις της ..και ετσι δημιουργουσε νεα ομοφυλοφιλα ποντικια μεσα σε αυτην ! Οι επιστημονες λοιπον τρελαθηκαν οταν ανακαλυψαν οτι οτι θα μπορουσαν να υπολογιζουν πως πανε οι πωλησεις των εστιατοριων της Τσαινα Ταουν …χωρις να κανουν ισολογισμους αλλα υπολογιζοντας την αυξηση σε ονοφυλοφιλα ποντικια μεσα στην φωλια ..!

Εν κατακλειδι , πουλας την φυλη σου για χαντρες και καθρεφτακια η παραμενεις οπως εχεις κανει εκατομυρια χρονια ενα φυσικο φαινομενο, μια φυλη με ιδιαιτερες ιδιοτητες που ειναι απολυτα χρησιμες πανω στην γη ..και οχι δεν σε παρομοιαζω με ποντικη ουτε οτι η ιδιοτητα σου ειναι το σεξ … αυτες τις ιδιοτητες θα κλειθουν αλλοι να της ανακαλυψουν και να της παρουσιασουν ..αν εσυ σημερα ξεφυγεις απο την μεγγενη του μεγαλυτερου σου εχθρου …φοβου τους δαναους και δωρα φεροντες ..!

Αυτο το αρθρο μου ειναι καλο να το παραδωσεις στους συνδεσμους σου , στους προεδρους σου γιατι ειναι ενα αρθρο που θα σας βοηθησει να κατανοησετε που σας εχουν εμπλεξει και με ποιο τροπο σκοπευουν να σας εκμεταλλευτουν …κανενα φυσικο ειδος δεν πρεπει να δεχετε τεχνικη αλλαγη μεσα στην φυση …μην τους αφησετε λοιπον την φυσικη σας επιλογη και υπαρξη να την κανουν πραγματικα ανωμαλια ..!>!

Ηδη τους εχετε αφησει να δημιουργησουν μηχανισμους ελεγχου και κριτικης , μηχανισμους καταπιεσης.. εκ του μη εχωντος θεμα … εισαστε η φυλη που ειναι χαρουμενη … εισαστε η φυλη με την περισσοτερη ελευθερια .. δεν συναδουν αυτα με της πραξεις σας προς την ανθρωποτητα … Εκτος και αν θεωρειτε οτι επρεπε να ερθει η Συριζα για να βγειτε απο την ντουλαπα και να δηλωσετε στον κοσμο οτι υπαρχετε ..αφηστε στην κοινοτητα σας τους ανθρωπους που εχουν το ηθος και την γνωση να σας οδηγησουν στο που πρεπει να παει ο αγωνας σας …! Μην κανετε εναν πολεμο κατα των συνανθωπων σας και μαλιστα ενω ειστε ευφυεις ανθρωποι ..τον κανατε ενα αγνοια σας σαν πειραματοζωα σε ενα τεραστιο πειραμα για την ανθρωποτητα και ελευθερια ολων μας !

Stranger…

https://katohika.gr/stranger-voice/afou-to-epetrepses-tin-fysiki-sou-epilogi-na-tin-ekmetaleftei-i-nea-taksi-pragmaton-esy-eisai-malakas-ochi-ego-omofovikos/?fbclid=IwAR1T4hS8YjGwLvj8zxMrmdr4HM84-wIf127xriGLAq1W-vAkfp_Px7R8zIc

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια