Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής γεννήθηκε μια όμορφη και ταλαντούχα κόρη. Την έλεγαν Δημοκρατία.







Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής γεννήθηκε μια όμορφη και ταλαντούχα κόρη. Την έλεγαν Δημοκρατία. Η φήμη της γρήγορα εξαπλώθηκε στα πέρατα της οικουμένης καθώς μεγάλωνε. Βασιλιάδες και μονάρχες την πόθησαν αλλά και την μίσησαν ταυτόχρονα. Κάποια στιγμή όμως η Δημοκρατία θέλησε να πάει ένα ταξίδι (brain drain το λένε στις μέρες μας ) και έφυγε.
Στο σπιτικό της, στην Ελλάδα, άφησε την δίδυμη αδερφή της, την Οχλοκρατία, η οποία ήξερε να σαγηνεύει τα πλήθη και να φλερτάρει επικίνδυνα με αξιωματούχος.

Την συνέχεια την ξέρετε, φαντάζομαι, δεν χρειάζεται να σας πω για την γκαζόζα, τους κουραμπιέδες, τις υποκλοπές, τις μηνύσεις, τα απειλητικά μηνύματα κλπ κλπ κλπ.

Καλημέρα σε όλους!

Γιώτα Χουλιάρα 19/2/19

Το διαβάσαμε από το: Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από πάρα πολλά χρόνια, στην Ελλάδα μιας άλλης εποχής γεννήθηκε μια όμορφη και ταλαντούχα κόρη. Την έλεγαν Δημοκρατία. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/blog-post_208.html#ixzz5g08sVpve

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια