ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ ότι κατεβάζουν ταμπέλες... Ψιλό γαζί μας «δουλεύουν» οι σκοπιανοί και ελλαδικά ΜΜΕ...!






Ψιλό γαζί μας «δουλεύουν» οι γυφτοσκοπιανοί, που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν φαντάζονταν πως θα βρισκόταν τόσο πρόθυμη κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα τους πουλούσε την Μακεδονία.

Ο γυφτοσκοπιανός ΥΠΕΞ μάλιστα το είπε ξεκάθαρα: Κάναμε περισσότερα και κερδίσαμε περισσότερα, οι Έλληνες έκαναν λιγότερα και κέρδισαν λιγότερα! Η απόλυτη παραδοχή της προδοσίας των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και όσων έτρεξαν να τους δώσουν χείρα βοηθείας για να περάσουν τα βρώμικα και υπονομευτικά για την Πατρίδα σχέδιά τους.




Όπως άλλωστε βλέπετε και στις φωτογραφίες, στα Σκόπια οι πινακίδες παραμένουν και γράφουν "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και μας κοροϊδεύουν δείχνοντας στιγμιότυπα από κανένα κατέβασμα πινακίδας, απλά για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Αυτή την προδοσία θα την πληρώσουν πανάκριβα όλοι όσοι την έστησαν και την προώθησαν. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά!



stoxos.gr

Το διαβάσαμε από το: ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ ότι κατεβάζουν ταμπέλες... Ψιλό γαζί μας «δουλεύουν» οι σκοπιανοί και ελλαδικά ΜΜΕ...! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/02/blog-post_265.html#ixzz5exQ835ez

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια