Τι Συνέβη όταν το Αμερικανικό Ναυτικό Ήρθε σε «Επαφή» με Άγνωστο Υποβρύχιο Αντικείμενο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Αλλά πολύ λίγα είναι γνωστά για τα αντίστοιχα άγνωστα υποβρύχια που κινούνται στους ωκεανούς με ασύλληπτες ταχύτητες.
Φαίνεται, λοιπόν, πως κάποιοι που διαθέτουν εξαιρετικά ανώτερη τεχνολογία, έχουν κατακτήσει τους ουρανούς και τις θάλασσες πολύ καιρό πριν από εμάς.
Το Ναυτικό των ΗΠΑ, φαίνεται να
διαθέτει ένα μυστικό
πρόγραμμα πρόγραμμα που ονομάζεται «Fast Mover Programme» (πρόγραμμα ταχείας κίνησης) για τον εντοπισμό αυτών των αντικειμένων. Αυτό είπε ηγετικό στέλεχος και αναλυτής της MUFON (Mutual UFO Network).
Το περιστατικό που ακολουθεί παρακάτω αναφέρεται στην βρετανική thesun.co.uk και σύμφωνα με αυτήν, ο Marc D’Antonio που μας δίνει την μαρτυρία του, είναι αστρονόμος και κύριος αναλυτής βίντεο για την οργάνωση Mutual UFONetwork (MUFON), ένα διάσημο κέντρο μελέτης και ανάλυσης των UFOs και, ίσως, ένα από τα πιο διαπιστευμένα παγκοσμίως.

Marc D’Antonio
Ο Marc λέει ότι ενώ ήταν πάνω σε ένα υποβρύχιο των ΗΠΑ στο Βόρειο Ατλαντικό, είδε ένα άγνωστο υποβρύχιο σκάφος που κινούνταν με αξεπέραστες ταχύτητες:
Χάρη σε κάποιο σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, οι αξιωματικοί με ρώτησαν αν ήθελα να πάω για μια βόλτα σε ένα υποβρύχιο, και είπα ναι.
Μόλις μπήκαμε στο υποβρύχιο, ο αξιωματικός με έβαλε να καθίσω στο σταθμό παρακολούθησης SONAR, δίπλα στον χειριστή. Τα υποβρύχια είναι πολύ θορυβώδη, ενώ οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πολύ ήσυχα εκεί μέσα, και είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν ακούγεται από το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά μέσα στο υποβρύχιο ακούτε τους ήχους των στροβίλων, ένα σταθερό και ενοχλητικό din.
Ενώ καθόμουν δίπλα στον χειριστή Sonar, ξαφνικά το αγόρι άρχισε να φωνάζει: «γρήγορος κινητήρας, γρήγορος κινητήρας».

Είμαι ξύπνιος; Τι συμβαίνει; αναρωτήθηκε. Είναι μια τορπίλη ή κάτι τέτοιο; Ο αξιωματικός εμφανίστηκε και ο χειριστής του έδειξε την διαδρομή του αντικειμένου και ο αξιωματικός ρώτησε: «Πόσο γρήγορα;» Και το αγόρι είπε, «αρκετές εκατοντάδες κόμβους».
Ήρθα πιο κοντά για να ακούω καλύτερα και ο αξιωματικός είπε στο αγόρι: «μπορείτε να το επιβεβαιώσετε»;
Πήγε σε μια άλλη συσκευή σήμανσης και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν ανωμαλία του σόναρ, επομένως δεν ήταν σφάλμα της μηχανής, αλλά ήταν ένα πραγματικό αντικείμενο που είχε ανιχνευθεί, το οποίο ορίστηκε ως ένα άγνωστο αντικείμενο που ήταν πολύ γρήγορο.

Όταν το αγόρι στο σόναρ ρώτησε: «τι να κάνω με αυτό;» ο αξιωματικός απάντησε: «log it and dog it» κάτι που με άλλα λόγια σήμαινε «κατέγραψέ το και θάψε το», δηλαδή «εξαφάνισέ το».
Ο Μάρκ Ντ ‘Αντόνιο δήλωσε ότι λίγα χρόνια αργότερα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με έναν ηλικιωμένο από το αμερικανικό ναυτικό για αυτό που είδε ως αυτόπτης μάρτυρας. 
Τον ρώτησα:» μπορείτε να μου πείτε κάτι για το Πρόγραμμα Fast Mover; Με κοίταξε και είπε: «Συγγνώμη Marc, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το πρόγραμμα». Έτσι, επιβεβαίωσα βασικά ότι υπάρχει πρόγραμμα – είπε τα πάντα χωρίς να δει τίποτα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της MUFON UFO και άλλες χώρες, φαίνεται να διαθέτουν ‘ενα αντίστοιχο «Πρόγραμμα Fast Mover»  προκειμένου να παρακολουθούν τα «ξένα» υποβρύχια αντικείμενα στα βάθη των ωκεανών.
Από το ejaggelos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια