Ξυπνάτε Έλληνες- Αυτό είναι το αποτέλεσμα των ανοιχτών συνόρων: Σύντομα και στη χώρα μας (ΒΙΝΤΕΟ)














Διαβάστε τι συμβαίνει σε Ευρωπαϊκές χώρες που φώναζαν όπως η δική μας "REFUGEES WELCOME" πριν λίγα χρόνια.


Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου


Ο Mάρκος Φραντς, ένας παθολόγος και πρώην βουλευτής του συντηρητικού Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, εξέπληξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είπε ότι οι μη μουσουλμάνες στη Βιέννη έχουν αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να μην τις παρενοχλήσουν και τις επιτεθούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες.


Στον OE24, έναν τοπικό αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό, ο Φραντς δήλωσε: «Μιλήστε με γυναίκες στο δρόμο, μιλήστε με παιδιά, μιλήστε με νεαρά κορίτσια. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πατέρες οι οποίοι, όταν οι κόρες τους γυρίζουν σπίτι το βράδυ, τις δίνουν μαντίλες, ώστε να μην φαίνονται για Αυστριακές. Αυτό το ξέρω προσωπικά, αυτό είναι γεγονός. «


Ο γιατρός και πρώην βουλευτής δήλωσαν ότι οι αυτόχθονες αυστριακές γυναίκες φοβούνται εξαιτίας «μόνιμων επιθέσεων» και επίσης είπαν πως έχουν μπει στο σεξουαλικό στόχαστρο των μουσουλμάνων ανδρών στους δρόμους της Βιέννης. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό στις περιοχές όπου ζουν πολλοί μετανάστες προσθέτει.


Ο Φραντς λέει επίσης ότι τα κορίτσια που δεν φορούν ισλαμικές μαντίλες «βίωσαν επιθέσεις και άσχημες συμπεριφορές, και τα κορίτσια και οι γυναίκες απλά φοβούνται».


«Μπορείτε να το δείτε στον κόσμο εάν κάνετε ένα κοινωνικό επάγγελμα σαν εμένα», δήλωσε ο Φραντς. «Πρέπει να διακρίνουμε σαφώς τον πληθυσμό που έχει εγκατασταθεί για χρόνια και εκείνους που έχουν φθάσει πρόσφατα».


Γερμανίδες μαθήτριες, που φοιτούν σε σχολεία με μεγάλο αριθμό μεταναστών έχουν επίσης φορέσει μαντίλες προκειμένου να αποφύγουν την παρενόχληση και την επιθετική συμπεριφορά από τους μετανάστες.


Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αρκετές ειδήσεις ανέφεραν ότι ο διευθυντής του σχολείου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας είπε σε μια μητέρα της οποίας η κόρη ήταν φοβισμένη και παρενοχλούταν από μουσουλμάνους φοιτητές εξαιτίας των ξανθών μαλλιών της, επειδή είναι Χριστιανή και επειδή δεν φορούσε μαντίλα , να την καλύψει με μια μπούρκα για να αποτρέψει την παρενόχληση της.


«Η κόρη σου δεν χρειάζεται να λέει ότι είναι Γερμανίδα. Εκτός αυτού, μπορείτε να της δώσετε μια μαντίλα! » της είπε ο διευθυντής.


Η μητέρα είπε στο BILD, ένα γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι «αναγκάστηκε να πάρει την κόρη της από το σχολείο για την προστασία της» επειδή είχε πέσει θύμα εκφοβισμού ακόμη και από τα μουσουλμανικά κορίτσια σε μεγάλο βαθμό.


Στα τέλη του 2016, μια διαφημιστική εκστρατεία που υποστηρίζει ο ΟΗΕ στη Γερμανία ενθάρρυνε τις γυναίκες να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να δείξουν «ανοχή».


Πολλές γυναίκες στη Σουηδία έχουν επίσης αρχίσει να φορούν ισλαμικές μαντίλες για να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση. Οι σεξουαλικές επιθέσεις στη Σουηδία έχουν εκτοξευθεί από όταν ξεκίνησαν να καταφθάνουν μετανάστες το 2015.


Η βία των μεταναστών κατά των γυναικών έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη από τότε που η Ένωση επέτρεψε για πρώτη φορά μια τεράστια εισροή μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή το 2015. Οι αναφορές σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης εναντίον των Ευρωπαίων γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερες στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπου και έχουν περάσει οι περισσότεροι μετανάστες.


Την ίδια στιγμή, επιθέσεις τέτοιου είδους είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία, όπου οι κυβερνήσεις υιοθέτησαν μια σκληρή στάση εναντίον της μετανάστευσης από μουσουλμανικές χώρες.


Τι να σχολιάσει κανείς, διαβάζοντας την ωμή πραγματικότητα;

Ειδικά τώρα που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα επίσημα ουδετερόθρησκο κράτος, έχουμε να δούμε πολλά.


Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποτρέψουμε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης, με το να μη στηρίξουμε με κανένα τρόπο (αποχή/μικρά κόμματα) επανεκλογή ΣΥΡΙΖΑ αλλά αντίθετα να επιλέξουμε την σαφώς πιο πατριωτική ΝΔ.


Δείτε το βίντεο:




(φώτο: Eurokinissi)


el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια