Παραχώρηση εκτάσεων γης σε 1.500 πρόσφυγες σε περιοχές της Μακεδονίας






Πολύ περίεργος είναι ο αναγγελθείς κυβερνητικός προγραμματισμός για την παραχώρηση καλιεργήσιμης γης σε 1.500 μετανάστες και πρόσφυγες για την μόνιμη εγκατάστασή τους σε περιοχές της Μακεδονίας.
Για το σκοπό αυτό, εργάζονται πυρετωδώς αυτόν τον καιρό τα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να ρυθμιστούν τα διαδικαστικά θέματα για να να εκπαιδευτούν οι έποικοι σε θέματα καλιέργεια της γης και να εγκατασταθούν σε περιοχές της Μακεδονίας κατά κύριο λόγο και της Βοιωτίας κατά δεύτερο και
Στη συνεργασία των τριών υπουργείων, προβλέπεται να προστρέξει και το Υπουργείο οικονομικών ώστε να ρυθμίσει τα οικονομικά προβλήματα των εποίκων, όσον αφορά τις επιδοτήσεις, τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές κλπ.
Και ενώ οι γηγενείς Έλληνες χάνουν τα σπίτια, τα χωράφια, τις επιχειρήσεις τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες, στους μετανάστες και πρόσφυγες, παρέχονται όλες οι δυνατές διευκολύνσεις για την μόνιμη εγκατάστασή τους στη γη των προγόνων μας.
Βλέπετε οι μετανάστες και πρόσφυγες είναι για τους κυβερνώντες παιδιά ενός ανώτερου Θεού.Και όποιος το βλέπει έτσι το όλο ζήτημα είναι…”ακροδεξιός” και “ρατσιστής”.
https://odosdrachmis.gr/?p=22423

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια