Οι Δανοί πολεμάνε το ΙΣΛΑΜ: «Τσουχτερά» πρόστιμα σε 12 γυναίκες, επειδή φορούσαν Μπούρκα




Οι Δανοί πολεμάνε το ΙΣΛΑΜ. Το Κράτος έχει βγάλει νόμο, σύμφωνα με τον οποίο η Μπούρκα είναι παράνομη. 12 γυναίκες που αψήφησαν τον νόμο, τώρα θα πληρώσουν πολύ τσουχτερά πρόστιμα.

Σύμφωνα με τον νόμο της
1ης Αυγούστου του 2018, όποιος ή μάλλον όποια παραβεί τον νόμο, θα κληθεί να πληρώσει 135 ευρώ, ενώ αν εξακολουθήσει να κάνει αυτή την παρανομία, το πρόστιμο θα ανέβει στα…..1.350 ευρώ.


Αυτά συμβαίνουν στην Δανία, ενώ σε άλλες χώρες (Αγγλία-Σουηδία-Γαλλία-Γερμανία-Ελλάδα), η Μπούρκα όχι μόνο δεν είναι παράνομη αλλά είναι και…..προοδευτική. Είναι ρατσιστές οι Δανοί; Φυσικά και όχι.

Απλά κοιτάνε τα συμφέροντα της χώρας τους και δεν δέχονται την αλλοίωση των πολιτιστικών χαρακτηριστικών της.
Μιλάμε για μια κίνηση απόλυτα λογική. Δυστυχώς όμως, η ΕΕ έχει χάσει τον προσανατολισμό της και όταν μια χώρα κάνει το λογικό, δέχεται πολλές επικρίσεις.

Συνεχίζουμε με τον πόλεμο που κάνουν οι Δανοί

Το σκεπτικό του νόμου: Η Μπούρκα, δείχνει την καταπίεση που δέχονται οι γυναίκες.
Το γεγονός αυτό, δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες της Δανίας. Οπότε η Μπούρκα είναι παράνομη πλέον στην χώρα.



Όποιος και όποια πιστεύει ότι δεν είναι σωστός ο παραπάνω νόμος, μπορεί να σκεφτεί τι παθαίνουν οι Χριστιανοί στις μη Χριστιανικές χώρες. Δεν «τρώνε» απλά πρόστιμα.

Τα σχόλια δικά σας

Με πληροφορίες από την ενημερωτική ιστοσελίδα Voice Of Europe

el.gr

https://katohika.gr/diethni/oi-danoi-polemane-to-islam-tsouchtera-prostima-se-12-gynaikes-epeidi-forousan-mpourka/?fbclid=IwAR2v20O0_LtV_RvvOwt_k7PhK8krzAFILM5fZwoAwKGUTAfgl2YQHxPmJeI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια