Καταναλωτικό 100.000 ευρώ πήρε ο Πολάκης από τη χρεοκοπημένη Attica Bank






Μεγάλες “καταναλωτικές ανάγκες” φαίνεται να έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και τις έλυσε με τον καλύτερο τρόπο!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες πήρε, με ταχεία έγκριση και εκταμίευση καταναλωτικό δανείο, ύψους 100.000 ευρώ (σπαστό σε δύο τμήματα, 70.000 και 30.000) από την κρατική μη συστημική (χρεοκοπημένη) Attica Bank. Και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, σε 15 και 9 χρόνια αντίστοιχα, και αμφίβολες εγγυήσεις.


Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, το συνολικό ύψος των 100.000 ευρώ του καταναλωτικού δανείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας θεωρείται από την τραπεζική αγορά εξωπραγματικό, καθώς τέτοιου οικονομικού μεγέθους καταναλωτικά δάνεια δεν δίνονταν ακόμα και σε πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ούτε στις προ κρίσης εποχές των παχιών αγελάδων.

Πόσο μάλλον όταν μόλις προχθές ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε τραπεζικά στελέχη για καταχρηστικά δάνεια που χορηγήθηκαν από την ίδια τράπεζα σε πελάτες που δεν πληρούσαν τα εχέγγυα, ξεπερνώντας την πάγια τραπεζική πρακτική, με αποτέλεσμα να κατηγορούνται ότι ζημίωσαν την εν λόγω τράπεζα και τους μετόχους της.https://vimapress.gr/katanalotiko-100-000-evro-pire-o-polakis-apo-ti-chreokopimeni-attica-bank/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια