Σουηδία: 1 στους 4 μαθητές, δεν είναι Σουηδοί – Σύντομα και στην Ελλάδα








Το Κρατικό κανάλι SVT news, μετέδωσε μια είδηση που μόνο να μας προβληματίσει μπορεί και θα δείτε παρακάτω γιατί μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Κρατικό κανάλι, 1 στους 4 μαθητές δεν είναι Σουηδοί. Έχουν άλλο υπόβαθρο. Δηλαδή έχουν γονείς μετανάστες.
Για παράδειγμα: Στην πόλη Linköping, σε μερικά σχολεία το 90% των μαθητών είναι μετανάστες. Οι Σουηδοί δηλαδή, είναι η μειοψηφία.


Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα σε όλη την Σουηδία.
Η Σουηδία είναι το πρότυπο των Παγκοσμιοποιητών: Ανοιχτή κοινωνία, «προοδευτική» (εμφύτευση μικροτσίπ), πολυπολιτισμική.

Θα πει κανείς: «Εμείς μένουμε στην Ελλάδα, δεν μας ενδιαφέρει η κατάσταση που επικρατεί στην Σουηδία»

Είναι έτσι όμως τα πράγματα;

Στην Ελλάδα της Αριστεράς και της προόδου, υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός μεταναστών (στις δομές φιλοξενίας αλλά και μέσα στις πόλεις). Μας λένε ότι οι μετανάστες είναι μερικές…χιλιάδες αλλά μαθηματικά να το δει κανείς, αυτό δεν μπορεί να ισχύει.

Σχεδόν καθημερινά, ακούμε ότι το λιμενικό σώζει δεκάδες μετανάστες. Επίσης υπάρχουν και αυτοί που σίγουρα καταφέρνουν να περνάνε τα χερσαία σύνορα. Βγαίνουν πολύ εύκολα τα συμπεράσματα και επιπλέον, είναι γνωστό ότι σε μερικά νησιά ο αριθμός των μεταναστών είναι μεγαλύτερος από αυτό, των Ελλήνων.
Επίσης στην μέση μπαίνει και το Δημογραφικό


Οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά ή κάνουν μόνο ένα. Την ίδια στιγμή, είναι γνωστό ότι οι Μουσουλμάνοι για παράδειγμα, κάνουν από 7 παιδιά ο καθένας.

Ποια είναι η λογική εξέλιξη λοιπόν; Θα γίνουμε Σουηδία πολύ σύντομα.

Πληροφορίες: voiceofeurope
Photo:pexels, el.gr

https://hellas-now.com/soyidia-1-stoys-4-mathites-den-einai-soyidoi-syntoma-kai-stin-ellada/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια