Ανεκδιήγητος Φίλης: Η Μακεδονία δεν ήταν Ελληνική… Έγινε Ελληνική (video)






Αναψε τα αίματα στην συζήτηση της Επιτροπής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Νίκος φίλης, ο οποίος στην ομιλία του χαρακτήρισε ως αλυτρωτισμό, τη φράση «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» και υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλές Μακεδονίες.



«Η Μακεδονία δεν είναι μία και ελληνική. Η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική. Υπάρχουν πολλές Μακεδονίες, οι Μακεδονίες των άλλων που ρητά καθορίζονται στη συνθήκη του Βουκουρεστίου με την υπογραφή τη δική μας. Οταν λοιπόν ακούγεται ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική αυτό εκλαμβάνεται ως αλυτρωτισμός, ως αμφισβήτηση διεθνών συμφωνιών της χώρας.

Μπορεί να μην ακούγεται καλά αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.Η ελληνική Μακεδονία, είναι ελληνική και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, έγινε ελληνική. Πληθυσμιακά η ελληνική Μακεδονία δεν είχε πλειοψηφία ελληνική,
έγινε ελληνική. Προς τι, οι ιαχές, ποιον κοροιδεύουμε τον εαυτό μας με το Μακεδονία είναι Ελληνική», είπε ο κ. Φίλης.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ "ΠΑΙΔΙ"???
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΑΣ΄ΤΙΣ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ ΧΟΝΤΡΕ
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΣΛΑΒΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΧΟΝΤΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΕΞΩΣΗ" ΟΜΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ "ΣΛΑΒΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΧΟΝΤΡΕ... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΟΝΤΡΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Packers and Movers Pune Provide High Quality ***Household Shifting, Home/Office Relocation, Insurance, Packing, Loading, ###Car Transportation Service Pune and High experiences, Top Rated, Safe and Reliable, Best and Secure Packers and Movers Pune Team List. Get ✔✔✔Affordable Rate Charts and Compare Quotation and Save Money and Time @ Packers And Movers Pune

    ΑπάντησηΔιαγραφή