Το Χρέος μας στη Μακεδονία!




Μπρος στην επικείμενη Προδοσία έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τα ιερά και τα όσια της Φυλής μας. Το Αίμα, την Γη και την Ιστορία μας!


Τις τελευταίες μέρες έχει στηθεί ένα πολύ βρώμικο και καιροσκοπικό παιχνίδι στην πλάτη του Ελληνισμού. Η αρχή έγινε με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις οι οποίες έτρεξαν να αναγγείλουν ένα συλλαλητήριο σε μια ημερομηνία που επινόησαν, γιατί έτσι τους βόλευε, παραπλανώντας τον κόσμο ότι σχετίζεται με την ημέρα ψήφισης της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Απ’ την άλλη, διάφορες μικρότερες ομάδες, σύλλογοι, από μηχανής «θεοί», σούπερ κομάντο «πατριώτες», συνδικαλιστές και κάθε λογής άλλο λαμόγιο έχει επιλέξει και από μια διαφορετική ημερομηνία μέσα στο επόμενο 20ημερο για να οργανώσει κάτι. Είτε αυτό είναι συγκέντρωση, είτε πορεία, είτε απεργία, χωρίς κανένας απ’ όλους αυτούς να κάνει λόγο για συγκέντρωση έξω απ’ τη Βουλή την ημέρα που θα ψηφίζουν την Συμφωνία!

Είναι απορίας άξιο πως όλοι αυτοί οι «πατριώτες» «ξέχασαν» να κάνουν κάλεσμα και να οργώσουν τον κόσμο για την ημέρα που θα γίνει η Προδοσία και αντ’ αυτού προπαγανδίζουν νυχθημερόν μόνο τις δικές τους συγκεντρώσεις. Προκαλεί επίσης εντύπωση (;) πως οι κοινοβουλευτικοί εθνικιστές δεν έχουν πει ή γράψει την παραμικρή λέξη για συλλαλητήριο και αντίσταση έξω απ’ τη Βουλή ενάντια στην Συμφωνία.

Θαρρείς πως συντελείται μια δεύτερη Προδοσία της Μακεδονίας από τούς δήθεν υπερασπιστές της.

Οι φιλόδοξοι οργανωτές αποδείχθηκαν επίδοξοι πολιτευτές, στιλοβάτες του συστήματος και της Δημοκρατίας. Ειρηνιστές «πολεμιστές», γόνοι της ίδιας μήτρας που γέννησε τους βουλευτές.

Εναπόκειται, βέβαια, στην κρίση του καθενός από εμάς το αν θα αντισταθούμε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και πότε θα το πράξουμε αυτό. Αν θα επιλέξουμε βολικά να κάνουμε την βόλτα μας στο Σύνταγμα την Κυριακή, ανεμίζοντας ένα ελληνικό σημαιάκι που (όπως και πέρσυ) θα μας έχει πουλήσει κάποιος γύφτος ή θα φροντίσουμε να προετοιμαστούμε για την κρίσιμη ημέρα της ψήφισης της Προδοσίας στη Βουλή.

Αν θα αρκεστούμε σε δημοσιεύσεις στο Facebook ή θα φροντίσουμε να έχουμε βρει τρόπους μεταφοράς, να κλείσουμε εισιτήρια και δωμάτια, να έχουμε πάρει άδεια απ’ τη δουλειά και να ενημερώσουμε τους δικούς μας ότι εκείνη τη μέρα, την ώρα που 180 Προδότες θα προσπαθούν να αλλάξουν την Ιστορία, θα γράψουμε Εμείς εκ νέου (την) Ιστορία.

Έχουμε χρέος στην επαγρύπνηση και όχι την οκνηρία. Την ενημέρωση και την εγρήγορση για την μητέρα των μαχών. Οι ασφαλείς επιλογές είναι για δειλούς ανθρώπους. Έχουμε χρέος στη Μακεδονία, στους Προγόνους και την Ιστορία.

Όλοι μας μια γροθιά έξω απ’ τη Βουλή την ώρα που Εκείνοι θα είναι μέσα και θα απεργάζονται την Προδοσία.

Κανένα σχολείο δεν πρέπει να λειτουργήσει εκείνη τη μέρα, κανένα εργοστάσιο, κανένα εργοτάξιο, καμία εταιρεία.

Τα συνδικάτα, τα εργατικά σωματεία και οι ενώσεις όλης της χώρας ΠΡΕΠΕΙ να κηρύξουν στάση εργασίας. Πρέπει να προστατεύσουν τον απλό πολίτη-εργαζόμενο που θέλει να διαδηλώσει και δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει την δουλειά του.

Κάποιοι επιχειρούν αυτή η μέρα να είναι άλλη μια μέρα για όλους εμάς. Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν και να εκτονώσουν με ασφάλεια την οργή του κόσμου σε άσχετες με την Προδοσίας μέρες. Ας μην το επιτρέψουμε!

Οι εργάτες, οι υπάλληλοι και οι αγρότες όλης της χώρας ΠΡΕΠΕΙ να διαδηλώσουν ενωμένοι μαζικά. Όσοι δεν μπορούν να έρθουν στο Σύνταγμα λόγο απόστασης, να βγουν στους δρόμους συντεταγμένα στις πόλεις τους. Έξω από Δημαρχεία, Νομαρχίες και πολιτικά γραφεία.

Η πρώτη Επανάσταση είναι η πνευματική. Γίνεται μέσα μας. Έπειτα έρχεται η Δράση. Δράση για τα ιερά και τα όσια της Φυλής. Αγώνας για το Αίμα και την Γη. Αγώνας τώρα και για πάντα!

Η Δημοκρατία πούλησε την Μακεδονία!

Ας μην την πουλήσουμε κι εμείς!



http://hellenicns.gr/2019/01/15/%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια