Πολεμική δήλωση από Ν.Μπαχτσελί: «Θα ισοπεδώσουμε την Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση θα παρακαλάει να μην το κάνουμε»




Νέα πολεμική δήλωση από τον σύμμαχο και εταίρο στην εξουσία του Ρ.Τ.Ερντογάν Ν.Μπαχτσελί ο οποίος απείλησε την Ελλάδα με… ισοπέδωση!


Συγκεκριμένα, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί
δήλωσε πως: «Θα έρθει η μέρα και θα πληρώσει βαρύ τίμημα η ελληνική κυβέρνηση που λέει πως αν έρθουν οι Τούρκοι θα τους ισοπεδώσουμε».


Ακόμα, ο Τούρκος εθνικιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας: Ηγέτης τρομοκρατίας ο Νετανιαχου, που τολμά και βάζει ταμπέλα σφαγέων.

Ο πολιτικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης ( ΜΗP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πριν από δύο μήνες χαρακτήρισε το Αιγαίο και την Μεσόγειο τουρκική λίμνη και παρομοίασε Ελλάδα και Κύπρο ως «πειρατές» των οποίων «τα κεφάλια θα λιώσει τουρκικός λαός»

Τότε σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος του ο Μπαχτσελί ανέφερε πως «Δεν μπορεί να υπάρχει κυριαρχία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο αφήνοντας εκτός την Τουρκία.

Αυτό δεν το επιτρέπει ούτε η ιστορία ούτε ο τουρκικός λαός. Οι προβοκάτσιες στην ανατολική Μεσόγειο δεν θα προκαλέσουν την παράδοση της Τουρκίας. Οι απειλές και οι προκλήσεις δεν μπορούν να επισκιάσουν τα νόμιμα δικαιώματα μας. Η Μεσόγειος κάποτε ήταν ᾽᾽τουρκική λίμνη᾽᾽
. Εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε. Την υπομονή μας μην την θεωρούν αδυναμία μας».

Ο ίδιος με απειλητικό ύφος ανέφερε πως «Ο τουρκικός λαός έχει τη δύναμη και τη θέληση να βγάλει νέους Μπαρμπαρός Χαίρετίν Πασά (Μπαρμπρόσα) και να λιώσει τα κεφάλια των πειρατών».

Την φράση «πειρατές» την ανέφερε πριν από αυτόν και ο Ρ.Τ.Ερντογάν. Είναι σαφές ότι επιχειρεί να ανεβάσει τους τόνους σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο.

ethnikosmaxitis.gr

https://katohika.gr/ellada/polemiki-dilosi-apo-n-mpachtseli-tha-isopedosoume-tin-ellada-kai-i-elliniki-kyvernisi-tha-parakalaei-na-min-to-kanoume/?fbclid=IwAR1YsLT_VWhv4DNyOIL6jz7TIRcPfgZSnDdZOUCVMa6NvStxXAEZ9lHndKI

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αντι να ισοπεδωθει η ελλαδα θα γινει ακριβως το αντιστροφο....
    ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή