Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο!.....





Konstantinos S.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο!.....

Επ, ευκαιριας της επισκεψης Μερκελ στην Ελλαδα, ξαναβαζω αυτην την αναρτηση, για να ξερουμε ολοι γιατι εχει μεσα της τοσο μισος για τους Ελληνες αυτο το βαρβαρο ανθρωποειδες..
Ο Χιτλερ και η ιστορια της κορης του, απο την γνωστη σε ολους σχεση του με την ανεψια του, Angela Maria Raubal, με το χαϊδευτικο "Geli"..


Στις 18 Σεπτεμβρίου 1931, μια 23χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μόναχο, με ένα μόνο τραύμα στην καρδιά της.
Το όνομά της ήταν Angela Raubal, με το χαιδευτικο "Geli" . Το διαμέρισμα το ειχε ενοικιάσει ο Αδόλφος Χίτλερ και η νεαρή γυναίκα συνέβη να είναι η ανιψιά του.
Αιτία θανάτου - αυτοκτονία.
Φυσικά.

Η Geli Raubal ήταν η κόρη της ετεροθαλης αδελφής του Χίτλερ, της Angela. Η Άντζελα και ο Αδόλφος μεγάλωσαν μαζί. ηταν αδερφια του ίδιου πατέρα, του Alois Hitler , απο την δεύτερη και την τρίτη σύζυγός του αντίστοιχα.

Το 1925, ο Χίτλερ προσέφερε στην αδερφή του τη θέση της οικονόμου στο σπιτι του, στην ορεινή περιοχή της Βαυαρίας. Η Άντζελα έφτασε με τις δύο κόρες της, την Ελφρέντ και την δεκαεφτάχρονη Άντζελα, γνωστή ως "Geli"
. Ο Χίτλερ πήρε αμέσως υπο την "προστασία" του την ξέγνοιαστη Geli και για να την απομακρύνει από το άγρυπνο μάτι της μητέρας της, την εγκατέστησε δυο χρόνια αργοτερα, στο διαμέρισμά του στο Μόναχο, εγγράφοντας την στο πανεπιστήμιο, στην Ιατρική σχολη.
Η νεαρη ανεψια του Χίτλερ ήταν τοτε, σύμφωνα με έναν από τους βοηθούς του Χίτλερ, «μεσαίου μεγέθους, πολύ ανεπτυγμένη, είχε σκοτεινά, μάλλον κυματιστά μαλλιά και ζωντανά καστανά μάτια ... ήταν απλά εκπληκτικό να βλεπουμε μια νεαρή κοπέλα στο πλευρό του Χίτλερ».

Ο Χίτλερ ήθελε να βρισκεται συχνα με την ελκυστική ανιψιά του, την ειχε μαζι του σε συναντήσεις, πηγαίνανε μαζι σε εστιατόρια, οπερα και θέατρα, αλλά η σχέση τους ήταν θυελλώδης.
Και οι δύο καταναλώθηκαν από ζήλια - εξαιτιας της σχέσης του Χίτλερ με μια αλλη δεκαεξάχρονη,
την Eva Braun , μοντέλο του φωτογράφου του Χίτλερ, του Heinrich Hoffman.. Πράγματι, ο Χίτλερ κάποτε είπε στον Hoffman: «Λατρεύω τη Γκέλη και θα μπορούσα να την παντρευτώ».

Αντ 'αυτού ομως, ο Χίτλερ έλεγχε τη ζωή της και της υπαγόρευε ποίους της επιτρέπεται να βλέπει και πότε.
Η "Geli" αρχισε να ασφυκτιά απο μια τετοια ζωη, με τον απολυτο ελεγχο του Χιτλερ.

Ετσι βρεθηκε νεκρη με μια σφαιρα στην καρδια, μεσα στο διαμερισμα του Χιτλερ που ζουσε στο Μοναχο.

Όσον αφορά την σχεση του Α.Χιτλερ με την Geli, ο Wilhelm Stocker, αξιωματικός της προσωπικης του φρουρας, δεκαετίες αργότερα, έγραψε: «Παραδέχτηκε ο ιδος ο Χίτλερ, ότι μερικές φορές την έκανε να κάνει πράγματα στην ιδιωτικότητα του δωματίου της που την "αρρωσταιναν", αλλά όταν την ρώτησα γιατί δεν αρνήθηκε για να τα κάνει απλώς σηκώθηκε και είπε ότι δεν ήθελε να τον χάσει με κάποια αλλη γυναίκα, που θα έκανε ό, τι θα ήθελε ».

Το απόγευμα της 18ης Σεπτεμβρίου 1931, μάρτυρες άκουσαν τον Χίτλερ και την "Geli" να έχουν εναν δυνατο καυγα. Καθώς μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει σε μια συνάντηση στο Αμβούργο, ο Χίτλερ ακούστηκε να φωνάζει: «Για τελευταία φορά - όχι».
Λιγο μετά την θυμωμένη αναχώρηση του Χιτλερ, στο διαμερίσμα ακούστηκε ένας πυροβολισμός από ένα περίστροφο. Η Angela Maria "Geli" Raubal ηταν νεκρη.

Δεν υπήρξε έρευνα για το θάνατό της ούτε για αυτοψία.
Το χτύπημα της σφαίρας δεν ταίριαζε με αυτοκτονία, αλλά η αυτοκτονία ήταν η τελικη ετυμηγορία.
Υπήρχαν πολλές φήμες - ότι η μύτη της ήταν σπασμένη, ότι ήταν έγκυος.

Μετα τον θανατο της, σε ηλικια 23 χρονων, φήμες άρχισαν αμέσως να γραφονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Γερμανια, σχετικά με τη σωματική κακοποίηση, και πιθανή σεξουαλική σχέση, αναμεσα στον Χιτλερ και την "Geli".

Μαλιστα, ενας δημοσιογράφος, ο Fritz Gerlich, ισχυρίστηκε ότι ο Χίτλερ δεν έφυγε ποτέ για τη συνάντησή του και ότι μαζί με την Geli πηγαν μαζι για γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο. Κατά την επιστροφή τους στο διαμέρισμά τους, είχαν μια εντονη λογομαχια που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της Geli

Εκδοχη που δεν αποριπτει, (αλλα ουτε δεχεται απολυτως), ο Αγγλος ιστορικος Ian Kershaw, που θεωρειται ο πλεον έγκυρος παγκοσμια, οσον αφορα τη ζωη και τη δραση του Χιτλερ, με παρα πολλες μελετες και βιβλια ειδικα για αυτο το θεμα.

Βεβαια και αυτος καταληγει στο συμπερασμα οτι η Geli ηταν ερωμενη του και μαλιστα την περιοδο που φευγει απο το Μοναχο και μετακομιζει για ενα διαστημα περιπου ενος χρονου στη Βιεννη, δηθεν για μουσικες σπουδες, πηγε εκει γιατι ηταν εγκυος και γεννησε ενα παιδι, που ηταν καρπος απο την ανομη σχεση της με τον Χιτλερ.

Ενα παιδι, που αν γινοταν γνωστο δημοσια, ασφαλως και θα εβαζε τερμα στην πολιτικη καριέρα του Χιτλερ..

Όταν ο Χίτλερ ενημερώθηκε για το θάνατο της ανιψιάς του, από τον Rudolp Hess , έπεσε σε μια βαθιά κατάθλιψη, σχεδόν κατερευσε, και αλλαξε τελειως τα παντα στη ζωή του.

Έγινε καταθλιπτικός, δεν ακουγε πια μουσική, παρά πολύ σπάνια, έγινε απολύτως χορτοφάγος, (ίσως επειδή το θέαμα του κρέατος και του αίματος να του υπενθύμισε το πτώμα της).
Η κρεβατοκαμαρά της ήταν σφραγισμένη και διατηρήθηκε ως ιερό.
Κάθε χρόνο, στις επετείους της γέννησης και του θανάτου της, το δωμάτιο ήταν στολισμένο με εκατοντάδες λουλούδια.

Ο Heinrich Hoffman, ο επίσημος φωτογράφος του Χίτλερ, δήλωσε αργότερα ότι ο θάνατος της Agelas Raubal ήταν ο σπόρος και η αρχή της απάνθρωπης και σχιζοφρενικής συμπεριφοράς, που άρχισε να αναπτύσσεται μέσα στον Χίτλερ.

Γεγονος που επιβεβαίωσε και ο Γκαιρινγκ στους δικηγορους, στη δικη της Νυρεμβεργης, οταν τους ειχε πει οτι, ο θάνατος του Geli είχε καταστρέψει τον Χίτλερ σε τέτοιο βαθμό ώστε άλλαξε τις απόψεις και τις σχέσεις του με όλους τους άλλους.

Δεκαέξι μήνες μετά το θάνατο της Geli Raubal, στις 30 Ιανουαρίου 1933,
ο Χίτλερ διορίστηκε καγκελάριος .

Αμεσως η Γεσταπο, εκανε οτι ηταν δυνατον να ξεχαστει εντελως το αυτο το θεμα με τον θανατο της ανεψιας του Χιτλερ και ετσι κανεις δεν επιτρεποταν να αναφέρεται ποτε σ, αυτο το θεμα.

Στη συνεχεια ομως, πολλες φορες ο Χιτλερ, παρ, ολο το βαρυ προγραμμα του σαν καγκελαριος πια, περνουσε χρονο με ενα μικρο κοριτσακι.
Αυτο το κοριτσακι, που το βλεπουμε και στη φωτο στην αγκαλια του Χιτλερ.

Αυτο το κοριτσακι, ηταν υποτιθεται το κοριτσακι ενος δασκαλου και φανατικου Ναζιστη, του Willi Jentzsch, ο οποιος εμενε σε μια πολη στην Πολωνια, αλλα που ηταν Γερμανικη επικρατεια, στην ημιαυτονομη πολη τοτε, που δεν υποκεινταν σε ελεγχο ουτε της Πολωνιας φυσικα, αλλα ουτε και του Γερμανικου κρατους, ενα λιμανι στη Βαλτικη, το σημερινο Γκτανσκ.

Και προφανως, για να βλεπει συχνα ενα κοριτσακι που εμενε τοσο μακρυα, καποιος σπουδαιος λογος υπηρχε για τον Χιτλερ.
Και ο λογος αυτος δεν ηταν αλλος, απο το οτι αυτο το κοριτσακι, ηταν το δικο του, που ειχε αποκτησει με την ανεψια του Geli, που βεβαια αν γινοταν γνωστο δημοσια, οπως ηταν φυσικο, θα ηταν η απολυτη καταστροφη για την πολιτικη του καριερα.

Ετσι προφανως, αυτο το κοριτσακι που γεννησε η Geli στη Βιεννη, λιγο μετα την γεννηση του, ειχε δωθει για υοθεσια στον πιστο οπαδο του, Willi Jentzsch, που κατοικώντας και στο αυτονομο ουσιαστικα τοτε Γκτανσκ, (1920-1939), δεν ειχε κανενα φοβο να γινει γνωστη ολη αυτη η ιστορια.

Το γεγονος αυτο, η αποσπαση του παιδιου απο την αγκαλια της μητερα του Geli, ειναι πιθανον και η αιτια των εντονων διαφωνιων και καυγαδων, αναμεσα στον Χιτλερ και την ανεψια του Geli, που οδηγησαν, ειτε στην αυτοκτονια, ειτε το πιθανοτερο στην δολοφονια της Geli.


Το κοριτσακι αυτο πηρε στην νεα του οικογεμεια, το ονομα Herlind.

Στη συνεχεια παντρεύτηκε τον Horst Kasner και το 1954, γεννησε επισης ενα κοριτσακι, που το εδωσε το ονομα της αδικοχαμενης μητερα της, Angela.

Το κοριτσακι αυτο, η Angela Kasner, που την βλεπουμε να μοιαζει σαν δυο σταγονες νερο, με το κοριτσακι που κρατα αγκαλια ο Χιτλερ στη φωτο, ειναι η εγγονη του Χιτλερ, και ειναι η σημερινη καγκελαριος Angela Kasner - Merkel.

Η πρωτη ασπρόμαυρη φωτο που βαζω ειναι του 1937, και δειχνει ενα κοριτσακι στην αγκαλια του Χιτλερ.
Στην μικρή ένθετη φωτο επάνω, η σημερινη Καγγελαριος. Η ομοιοτητα με το κοριτσακι της φωτο, που ειναι η μαμα της, ειναι εκπληκτικη.!

Η δευτερη ειναι αλλη μια φωτο με το ιδιο κοριτσακι που βλεπουμε στη πρωτη φωτο του 1937, σε λιγο μικροτερη ηλικια, μαλλον η φωτο πρεπει να ειναι το 1935, και πανω παλι η Herlind, μαμα της Αγγελας Μερκελ.
Και εδω ειναι εμφανης, παρ, ολη την ηλικια της, η ομοιοτητα της Herlind με το κοριτσακι της φωτο.

Ο καθ, ενας μπορεί να διαπιστώσει, αν το κοριτσάκι ειναι το ιδιο πρόσωπο με την μαμα της Α. Μερκελ, Herlind..!

Στην τριτη φωτο, ειναι η φωτο του 1937 και δειχνει στην μικρη φωτο το κοριτσακι που ερχοταν τοσο συχνα στην αγκαλια του Χιτλερ, και είναι Herlind. η μαμα της Αγκελα Μερκελ.

.
Η Μερκελ συνεχιζει ακομα και σημερα το ιδιο χτενισμα, οπως της το έκανε η μαμα της απο τοτε που ηταν παιδακι, γιατι το εκανε και η ιδια η μαμα της σαν κοριτσακι στον εαυτο της, οπως φαίνεται στη φώτο, που ειναι αγκαλια με τον Χιτλερ!

Στην τεταρτη φωτο, ειναι ο Χιτλερ με την ανεψια και ερωμενη του Angela
"Geli" Raubal.
Στην μικρη φωτο, η Angela Merkel σε ηλικια ιδια περιπου με την ηλικια της Geli.
Εδω η ομοιοτητα αναμεσα στα δυο προσωπα ειναι εκπληκτικη, μιας και Geli είναι η γιαγιά της σημερινής Καγκελάριου!...

Ειναι αυτο το κοριτσακι, που τυπικα ηταν κορη του Willi Jentzsch, και το εφερνε πολυ συχνα για να το βλεπει ο Χιτλερ, η και ο ιδιος ο Χιτλερ πηγαινε να το συναντησει, μεχρι που ο Willi Jentzsch μετακομισε οριστικα στο Βερολινο, (και γιατι αραγε ενας Πολωνος να μετακομίσει στο Βερολινο;;..), οταν ο Χιτλερ εγινε Καγκελαριος.!

Τα συμπερασματα δικα σας....





Το διαβάσαμε από το: Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο!..... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_690.html#ixzz5cPPYTLgm

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια