ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ






ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Γράφει ο Friedman.

Για όσους ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί από χθές, και συνεχίζεται και σήμερα, τους πληροφορούμε πως έχουμε ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα εσωτερικά, πολιτικά δρώμενα, από την Μέρκελ.

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Τσίπρας κάλεσε την Μέρκελ, παραμονή της κύρωσης της συμφωνίας στα Σκόπια και στην Ελλάδα, να παρέμβει ώστε από κοινού να πετύχουν τον στόχο που έχουν, να χαρίσουν στους Σλάβους των Σκοπίων, Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα, με την δικαιολογία πως αυτό, το οποίο αρνούνται, θα βοηθήσει και τις δύο χώρες.
Δηλαδή η Μέρκελ, μπήκε στην διαδικασία να έρθει χθες στην χώρα, για να βοηθήσει την Ελλάδα και τα Σκόπια, και όχι για να προωθήσει τα Γερμανικά συμφέροντα.

Η σημερινή κατάσταση θυμίζει άλλες εποχές, εντελώς σκοτεινές για την Ελλάδα.
Θυμίζει την εποχή του Τζον Πιουριφόι, του Αμερικανικού διπλωμάτη, που ήταν, όπως και τώρα η Μέρκελ, εντελώς κυνικός και αδιαφορούσε ακόμα και για τα προσχήματα, όταν έκανε παρεμβάσεις στα εσωτερικά της Ελλάδας, την δεκαετία του '50.
Αλλά η εθνική και δημοκρατική ξεφτίλα, με υπεύθυνο 100% τον Τσίπρα, δεν σταματάει εδώ.
Ρίξτε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εντύπων της Αριστεράς στην Ελλάδα.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΤΟΥΣ.
Οι επί δεκαετίες πολέμιοι των διεθνών παρεμβάσεων, των μεγάλων δυνάμεων, στα εσωτερικά των κρατών, έγιναν πιστά και υπάκουα σκυλιά και όργανά τους, στην υπεράσπιση των δικών τους συμφερόντων.
Οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάθε μειονότητας.
Οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων της κοινότητας των ΛΑΟΤΚΙ.
Οι σφοδροί επικριτές των παρεμβάσεων των μεγάλων δυνάμεων στα εσωτερικά της Βενεζουέλας.
Οι άνθρωποι που δεν λένε ΣΗΜΕΡΑ, ούτε μια λέξη για τις άθλιες συνθήκες
διαβίωσης, χιλιάδων προσφύγων στους καταυλισμούς.
Οι άνθρωποι που έκαναν γαργάρα το "νυφούλα" του Καμμένου κατά του Αμυρά, μέσα στην βουλή.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Μια παρέμβαση που δεν θα είχε συμβεί με τέτοιο, κυνικό και απροκάλυπτο τρόπο, αν δεν είχε δώσει το πράσινο φως, ο μέγιστος λαϊκιστής, ο μέγιστος πολιτικός απατεώνας, ο μέγιστος ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ.
ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΕΣ.
ΥΣ
Θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά πως η ανάληψη της εξουσίας από μια κυβέρνηση της αριστεράς, εκτός των πολλών δεινών, προσέφερε στην χώρα μια μέγιστη υπηρεσία που θα φανεί στο μέλλον.
Όσο η αριστερά δεν κυβερνούσε, άλλο τόσο διατηρούσε, στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, την αίσθηση ενός πολιτικού τμήματος, που τουλάχιστον έχει ηθική και αξιοπρέπεια.
Όμως όσοι γνώριζαν την Ελληνική ιστορία καλά, και επίσης γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, ήξεραν πως τίποτα απ' όλα αυτά δεν ήταν έτσι.
Όλα ήταν έναν καλοδιατηρημένος μύθος, μια φούσκα που τώρα έσκασε μέσα στα μούτρα μιας ολόκληρης κοινωνίας, όπως ακριβώς έσκασε το 2009, η φούσκα του πελατειακού κράτους που ζούσε με δανεικά.
Και οι δύο περιπτώσεις αυτές, θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, σε αυτόν τον τόπο, στο μέλλον.
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ
ΕΠΕΣΑΝ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ.
Από αυτούς που έταζαν λαγούς με πετραχήλια στους πολίτες, ενώ το κράτος χρωστάει δις και στην ΜΙΧΑΛΟΥ, και από αυτούς που ζούσαν με την ανοχή μιας ολόκληρης κοινωνίας, μέσα στον μύθο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος, από την λήξη του εμφυλίου μέχρι και το 2015.



ΠΗΓΗ





Το διαβάσαμε από το: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/01/blog-post_539.html#ixzz5cIzcyw00

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια