Κουβέλης: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα





Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα και η υπερψήφιση της θα σημάνει μία νέα πορεία στην ευρύτερη περιοχή, δήλωσε σήμερα από την Πάτρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το σημερινό συλλαλητήριο.




Η δήλωση του κ. Κουβέλη:



«Ο καθένας και η καθεμία μπορούν να διαδηλώνουν, διατυπώνοντας τις απόψεις τους. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα και πολλοί από εκείνους οι οποίοι δηλώνουν ότι θα την καταψηφίσουν, λυπάμαι, αλλά υποτάσσουν στο κομματικό συμφέρον το εθνικό συμφέρον.



Και να επισημάνω: Σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχουν προδότες και μειοδότες. Βεβαίως ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αλλά θα ήταν πολύ άσχημη εξέλιξη να πορεύεται
η χώρα με αυτόν τον απαράδεκτο διαχωρισμό των "πατριωτών" από την μία μεριά, σε εισαγωγικά η λέξη, και των μειοδοτών από την άλλη.

Πιστεύω ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί και η υπερψήφισή της θα σημάνει μία νέα πορεία στην ευρύτερη περιοχή.»Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ




http://www.enikos.gr/politics/620747/kouvelis-i-symfonia-ton-prespon-einai-ethnika-symferousa

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αφού είναι η συμφωνία συμφέρουσα,τότε γιατί διαφωνούν οι Μακεδώνες όλοι.κ.κουρ......η.Τα κεφαλαία γραμματα μόνο για Κυρίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή