O Τσίπρας πάει στο Μαράκες για να υπογράψει το Παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης! Ξέρετε τι είναι;





Σιγή ιχθύος από τα μεγάλα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.. για ένα θέμα όπως το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης. Εν κρυπτώ χωρίς να ενημερώσει κανέναν ο Τσίπρας.. πάει να το υπογράψει. Τι υπογράφει; Ουσιαστικά την κατάργηση των συνόρων!!


Εσείς γνωρίζετε τι είναι αυτό; Γνωρίζετε πόσο θα αλλάξει την ζωή μας; Γνωρίζετε πόσο θα επηρεάσει την χώρα μας; Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που θα υπογράψει ο Τσίπρας;



Στις εργασίες της Διακυβερνητικής Διάσκεψης του ΟΗΕ, για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση στο Μαρακές, θα πάρει μέρος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αύριο Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Διάσκεψης, οι εργασίες της οποίας θα αρχίσουν στις 09.00, και θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.

Επίσης, στο περιθώριο της Διάσκεψης ο κ. Τσίπρας θα έχει διμερείς επαφές, μεταξύ των οποίων με την Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Maria Fernanda Espinosa, και τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Gilles Carbonnier.

Επειδή κανένας δεν πρόκειται να σας πει τι είναι αυτό που πρόκειται να υπογραφεί.. θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε με λίγα λόγια, αφού πρώτα καθίσετε σε μια καρέκλα για να μην σοκαριστείτε από αυτά που θα ακούσετε.

Οι ΗΠΑ κατήγγειλαν την Παρασκευή το παγκόσμιο σύμφωνο για τη μετανάστευση που προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη επειδή έχει ως στόχο «να ενισχυθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος των κρατών να διαχειρίζονται το σύστημα μετανάστευσης»!
Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Έδωσα οδηγίες στο υπουργείο Εξωτερικών να μην υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση. Έχουμε δεσμευτεί να επιτηρούμε τα σύνορά μας εναντίον της άφιξης παράτυπων μεταναστών.


Ανδρέας Ανδριανόπουλος:
Το περιεχόμενο αυτού του Συμφώνου είναι ουσιαστικά η κατάργηση του «παράνομου» για κάθε μεταναστευτική κίνηση. Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα του καθενός στη μετακίνηση.

Εγκριση αυτού του Pact επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των μεταναστών και καθιέρωση απαιτήσεών τους στη φροντίδα, στις όποιες κοινωνικές παροχές, στην προστασία και βέβαια στην απόδοση υπηκοότητας.

Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη – παρά κάποιους ισχυρισμούς – το δικαίωμα ανάπτυξης μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Και το χειρότερο: Κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα!

Δημιουργείται ένα καθεστώς αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα.
Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα.


Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων. Το χειρότερο είναι πως είναι αμφίβολο αν χώρες που θα το υπογράψουν θα το εφαρμόσουν.

Καταρρέει η κυβέρνηση στο Βέλγιο λόγω του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του Βέλγου πρωθυπουργού Σαρλ Μισέλ για την ειδική σύνοδο στο Μαρακές για την έγκριση του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, το συγκυβερνών εθνικιστικό κόμμα έδωσε τελεσίγραφο ότι θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό αν το Βέλγιο εγκρίνει το Σύμφωνο.

Τι θα συμβεί όταν ψηφιστεί το Παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης.. αύριο!!

Το Διεθνές Σύμφωνο για τη Μετανάστευση του ΟΗΕ, πρόκειται να συζητηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ πρόκειται για μία διεθνή [υποτίθεται μη δεσμευτική]συμφωνία, όπου οι ευρωπαϊκές χώρες θα ανοίξουν τα σύνορα τους, για να καλοδεχτούν και να καλοφιλοξενήσουν δισεκατομμύρια «εποίκους»,
από Αφρική και Ασία!

Σας φαίνεται απίστευτο;
Σας φαίνεται παρανοϊκό;
Σας φαίνεται αυτοκαταταστροφικό για τα έθνη και τον πολιτισμό;
Πράγματι είναι!
Γι αυτό ετοιμάζονται να το ψηφίσουν με χέρια και με πόδια, όλοι οι Τσίπρες της Ευρώπης…

Για όσους γνωρίζουν αγγλικά.. παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό για το τι πραγματικά θα ψηφιστεί σε λίγες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια