Η Ιταλία απέλασε Αλβανό που Προωθούσε μηνύματα κατά των Χριστουγέννων





Μάθημα πατριωτισμού και σεβασμού προς τον Χριστό έδωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι, ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς που ισοπεδώνει τη ΝΤΠ στην Ευρώπη. Με εντολή του υπουργείου εσωτερικών, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν στην απέλαση Αλβανού.


Μετά από προσβολές και μηνύματα εναντίον των Χριστουγέννων, ο Αλβανός μουσουλμάνος απελάθηκε μαζί με έναν ακόμα ομογενή του, και τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην Ιταλία.

Ο Μ. Σαλβίνι δίνει το παράδειγμα σε όλους τους Ευρωπαίους για το πως να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη μουσουλμανική απειλή, που εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στη Γηραιά Ήπειρο.


Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν για ένα Αλβανό που ζούσε επί χρόνια στην Πάντοβα, ο οποίος δημοσίευσε κείμενα κατά της γιορτής των Χριστουγέννων στη σελίδα του στο Facebook, γράφει αλβανικό δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι ο Αλβανός διατηρούσε επαφή με ιμάμηδες που συνελήφθησαν στο Κοσσυφοπέδιο για τρομοκρατία και υποκίνηση φυλετικού μίσους.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, το ιταλικό υπουργείο
Εσωτερικών αναφέρει ότι Σαμπάν Κάκα κατηγορείται για εξτρεμιστική και αντισημιτική δραστηριότητα.

Συνοδεύτηκε μέχρι την έξοδό του από την Ιταλία με απαγόρευση εισόδου στο ιταλικό έδαφος για τα επόμενα 10 χρόνια.

Μαζί με αυτόν απελάθηκε και ένας ακόμη Αλβανός μετανάστης που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής ασύλου, αλλά είχε χαρακτηρισθεί ως επικίνδυνο άτομο για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι ευχαρίστησε τις αστυνομικές αρχές της Πάντοβα λέγοντας: «Στην Ιταλία δεν υπάρχει χώρος για όποιον προσπαθεί να φέρει τον πόλεμο στα σπίτια μας», όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

https://hellas-now.com/i-italia-apelase-alvano-poy-proothoyse-minymata-kata-ton-christoygennon/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια