Απίστευτη δήλωση Δανέλλη: Δεν είναι κακό να γίνει μια ΜΚΟ υπεύθυνη για την διδασκαλία των μακεδονικών





Δεν είναι κακό να γίνει μια ΜΚΟ υπεύθυνη για την διδασκαλία των μακεδονικών!!! Αυτή την απίστευτη πρόταση διατύπωσε ο βουλευτής του Πουταμιού που έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας
για το ζήτημα της «μακεδονικής γλώσσας» που έθεσε προ ημερών ο Ζόραν Ζάεφ, είπε πως «δεν είναι κακό να γίνει μία ΜΚΟ υπεύθυνη για τη διδασκαλία της».

Μια πρόταση που γίνεται ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει ο σάλος που προκάλεσαν οι δηλώσεις Ζάεφ ότι με την Συμφωνία θα μπορούν να διδάσκονται τα μακεδονικά στην Ελλάδα…Δήλωση που υπονοεί ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα.


«Η Συμφωνία των Πρεσπών βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό», εκτίμησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης
.

Αναφερόμενος, τέλος, για το ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας, είπε πως η συνείδησή του του επιβάλει να βάλει μπροστά το εθνικό συμφέρον και να ψηφίσει υπέρ, όπως άλλωστε είχε αρχικά χαραχθεί η κομματική γραμμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι συμφωνεί μεν με τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά χρειάζονται διευκρινίσεις..

thepressroom

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια