Την άνοιξη θα λειτουργήσει το τέμενος στο Βοτανικό





Μέσα στον Μάρτιο το τέμενος στο Βοτανικό θα έχει τον δικό του ιμάμη ο οποίος θα προσληφθεί μέσω ανοικτού διαγωνισμού. Μετά την Ξάνθη ήρθε και η ώρα της Αθήνας να αποκτήσει τον δικό της ιμάμη καθώς από τον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί το τέμενος στο Βοτανικό.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες «Αθήνα 9.84» η όλη διαδικασία επιλογής του ιμάμη της Αθήνας θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που μετέχουν ο δήμος Αθηναίων, που έχει και τον πρώτο λόγο, το υπουργείο Παιδείας καθώς και εκπρόσωποι μουσουλμανικών κοινοτήτων του λεκανοπεδίου.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες η επιλογή του αθηναίου ιμάμη θα γίνει μέσα από προκήρυξη για την πρόσληψη του, μέσα στην οποία θα περιγράφονται τα προσόντα που θα πρέπει να διαθέτει, κυρίως σε ότι αφορά τις γνώσεις του.


Και εδώ πρέπει να τονιστεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το προσχέδιο
της προκήρυξης που κυκλοφορεί στα γραφεία του υπουργείου Παιδείας δεν είναι πολύ ξεκαθαρισμένα τα προσόντα και οι δεξιότητες που
θα πρέπει να έχει ο ιμάμης της πρωτεύουσας.
Η επιλογή

Η τελική επιλογή του ιμάμη θα γίνει από την 7μελή επιτροπή που μετέχουν ο δήμος, το υπουργείο και οι εκπρόσωποι των μουσουλμανικών κοινοτήτων.

athina984.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια