Πιστεύεται ότι Έλληνες Βουλευτές ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα ;




Θυμάστε ( 2014) την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη που προκάλεσαν οι δηλώσεις του τότε εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες για να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές, ώστε να εκλεγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την ( τότε ) Βουλή αλλά και τις αντι-δηλώσεις για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών.



Υπάρχει συνεπώς βαρύ ιστορικό εάν θυμηθούμε και της κατηγορίες Χαϊκάλη ότι , υπάρχει ένα κόμμα και ονόματα που χρηματίζονται.


Στα ΣΚΟΠΙΑ – σήμερα – 8 βουλευτές που είχαν εκλεγεί με τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE (Ελιζαμπέτα Κάντσεφσκα –Μίλεσκα (πρώην Υπουργός Πολιτισμού), Σάσο Βασίλιεφσκι, Κρστο Μούκοσκι, Λιούμπεν Αρναούντοφ, Βλάντανκα Αβίροβιτς,
Εμίλια Αλεξάντροβα, Νόλα Ισμαήλοβα -Σταρόβα, Ζεκίρ Ραμτσίλοβιτς) ,ψήφισαν την τελευταία στιγμή υπέρ της συνταγματική αναθεώρηση στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών όπως την δρομολόγησε η κυβέρνηση Ζάεφ

Όμως ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE κατήγγειλε χρηματισμό βουλευτών για να αποκτηθούν τα απαραίτητα 2/3 της Βουλής. Σύμφωνα με την καταγγελία του «2 εκατομμύρια προτάθηκαν σε έναν βουλευτή, ενώ σε άλλους δύο έγινε πρόταση ενός εκατομμυρίου αλλά και 250.000 ευρώ αντίστοιχα».

Τις ίδιες καταγγελίας έκανε και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στον Ελληνικό Τύπο λέγοντας ότι , «Το δημοψήφισμα, όπως είναι γνωστό( στα Σκόπια ) , απέτυχε. Σ’ αυτή την κατάσταση στη Βουλή στις 19 Οκτωβρίου, με εκβιασμό και χρηματισμό βουλευτών, επιβλήθηκαν οι συνταγματικές αλλαγές, με άμεση εμπλοκή ξένων διπλωματών, συμπεριλαμβανομένου και του εκεί πρέσβη των ΗΠΑ. Τώρα γίνονται πυρετώδεις απόπειρες να πάρει η διαδικασία την τελική της μορφή στις αρχές του 2019»




Κατόπιν αυτών ερωτάται .

Δεδομένου του ότι, κυβερνητικοί παράγοντες δηλώνουν ήδη σίγουροι ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί από
την Ελληνική Βουλή..

Α1-Πιστεύεται ότι Έλληνες Βουλευτές , ήδη χρηματίζονται για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και στην Ελλάδα ;

Α2-Πιστεύεται ότι ο αριθμός αυτών που θα χρηματιστούν θα είναι αρκετός γα να περάσει η συμφωνία στην Ελληνική Βουλή ;

Α3-Τα χρήματα θα είναι σε ευρώ , σε δολάρια ή άλλου είδους «αμοιβή» όπως για παράδειγμα , υπουργείο ή υφυπουργείο κτλ ;

Β1-Πιστεύεται ότι είναι αδιανόητο να χρηματιστούν Έλληνες Βουλευτές για ένα τόσο σημαντικό Εθνικό θέμα ;

Β2- Τα περί χρηματισμού είναι ανυπόστατες κατηγορίες που σκοπό έχουν να φοβίσουν Βουλευτές ώστε να μην αλλάξουν γνώμη θεωρώντας ότι έτσι θα κατηγορηθούν;

Β3- Πιστεύεται ότι στο «παιχνίδι » της πολιτικής , μπορεί κάποιος επιτρεπτά να αλλάξει στρατόπεδο συμφωνώντας ή διαφωνώντας ιδεολογικά .

Το ανωτέρω ερωτηματολόγιο είναι εξαιρετικά σημαντικό καθόσον , εάν επικρατήσει στην κοινή γνώμη η πεποίθηση ότι ,
Έλληνες Βουλευτές κυρίως της αντιπολίτευσης , χρηματίζονται ή χρηματίστηκαν για το εξαιρετικά σημαντικό αυτό εθνικό θέμα , η απαξίωση τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ θα είναι τόσο μεγάλη που θα «ενεργοποιήσει » κινδύνους για τη Δημοκρατία.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας πολιτικής επιθεώρησης )
https://katohika.gr/ellada/pistevetai-oti-ellines-vouleftes-idi-chrimatizontai-gia-na-psifistei-i-symfonia-ton-prespon-kai-stin-ellada/?fbclid=IwAR2_BRlFTnVsupBiAbi9vUJmgSNkaOfI9mZIHnzVg9u4s_d2V1rFRF93r1k

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια