Οι Ιταλοί ξεφτιλίζουν Παγκοσμίως τον Τσίπρα: Είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.





O Ιταλοί ισοπεδώνουν τον Τσίπρα. Μετά την Μ. Λεπέν, οι Ιταλοί προσπαθούν να αφυπνίσουν τους Έλληνες και λένε αυτά που κάποιοι μας κρύβουν στη χώρα μας.

Σε μια από τις πιο δημοφιλείς πολιτικές εκπομπές του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού LA7, ειπώθηκε μία φράση που κονιορτοποίησε τον Έλληνα
Πρωθυπουργό σε λίγα δευτερόλεπτα.: «Ο Τσίπρας είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.»!

Στην Ιταλία προκαλεί οργή κι αγανάκτηση η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προς υποστήριξη της τρόικας και του διεθνούς τοκογλυφικού χρηματηστηριακού λόμπυ.


Ο φιλόσοφος Diego Fusaro και ο κυβερνητικός βουλευτής του Κινήματος 5 αστέρων Manlio Di Stefano, σχολίασαν την ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ιταλίας από τον Έλληνα πρωθυπουργό,

«Ο Τσίπρας είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε.», τονίζει ο Diego Fusaro.

«Θαυμάζω και σέβομαι την Ελλάδα, που πρώτη δίδαξε τη Δημοκρατία. Βρέθηκα στην Ελλάδα για συμπαράσταση στο Δημοψήφισμα του Τσίπρα για τα μέτρα της Ε.Ε. και είδα τη χαρά στα πρόσωπα του λαού από τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Τώρα η Ελλάδα πληρώνει το ΝΑΙ του Τσίπρα συμπληρώνει με πικρία ο Manlio Di Stefano.


Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, η Μ. Λεπέν είπε για τον Έλληνα Πρωθυπουργό: Ρίξτε τον Τσίπρα!
(γέλια) Ρίξτε τον Τσίπρα! Να η συμβουλή μου. Εκλέξτε ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν στο πλαίσιο συμφωνίας με άλλα έθνη για την προάσπιση των συνόρων της Ελλάδας. Γιατί σήμερα η Ελλάδα είναι μια πύλη εισόδου, μια πύλη εισόδου παράνομων, που η ευρωπαϊκή Κομισιόν δεν σταματά να καλεί επειδή είναι υπέρ της μετανάστευσης. «Ελάτε! Περάστε!» τους λέει και όταν λέμε «Οχι! Δεν μπορούμε πια!», η Κομισιόν μάς λέει ότι αν δεν τους αποδεχτείτε, θα σας καταδικάσουμε. Δεν θα έχετε πια χρήματα κ.λπ. Είναι ένα ανήκουστο φαινόμενο.

diaforetiko

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια