Το τερατώδες σχεδιο του ΟΗΕ για το σύμφωνο μετανάστευσης που καταργεί τα σύνορα των κρατών




Το τερατώδες σχέδιο του ΟΗΕ για το Σύμφωνο μετανάστευσης, εφ΄όσον τελικά υιοθετηθεί από την μεγάλη πλειοψηφία των κρατών, καταργεί στην ουσία τα σύνορα και τα έθνη-κράτη, επιβάλλοντας στην πράξη την δυνατότητα μετακίνησης ή μετανάστευσης όλων των πολιτών σε όποια χώρα του κόσμου επιθυμούν. Επι πλέον, ορίζει ότι, η κριτική ενάντια στην μετανάστευση είναι καταδικαστέο αδίκημα ανάλογο με αυτό που έχει επιβληθεί για τον ρατσισμό.



Από: odosdrachmis.gr



Το Σύμφωνο προωθούν οι μουσουλμανικές χώρες οι οποίες επιδιώκουν την εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών σε χώρες άλλων θρησκευμάτων, και κυρίως αυτών με επικρατούσα την Χριστιανική θρησκεία, αλλά δεν επιτρέπουν να συμβεί το ίδιο στις δικές τους χώρες. Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη, το δικαίωμα ανάπτυξης μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Και τονίζεται και πάλι. Κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση γίνεται ποινικό αδίκημα!


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το Σύμφωνο επιβάλλει σε όλες τις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων όχι απλώς των προσφύγων αλλά των οικονομικών μεταναστών με δικαιώματα σε όλες τις κοινωνικές και ασφαλιστικές εισφορές όπως και στην απόδοση υπηκοότητας στις χώρες υποδοχής.



Με τον τρόπο αυτό, ο ΟΗΕ που έχει μεταβληθεί σε όργανο της παγκοσμιοποίησης, προωθεί ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς κατάργησςη των συνόρων, των κρατών-εθνών και αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εφόσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί,καταργούνται ντε φάκτο τα κρατικά σύνορα. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων, με προοπτική συγκρούσεων και εμφύλιων σπαραγμών όπως στην περίπτωση του Λιβάνου, της Βοσνίας κλπ.
Επιπλέον, το πιθανότερο είναι πως είναι όσες ισχυρές χώρες το υπογράψουν, θα το εφαρμόσουν ελάχιστα ή καθόλου στην πράξη. Ενώ αντίθετα οι αδύναμες χώρες όπως η Ελλάδα, θα το εφαρμόσουν ολοκληρωτικά, με συνακόλουθη την εξαφάνιση του Ελληνισμού από την ιστορική του κοιτίδα.


Η Γερμανική Βουλή ήδη αποδέχτηκε με πλειοψηφία την συμμετοχή της Γερμανίας στο Σύμφωνο. Αναμένεται το ίδιο να κάνει και η Γαλλία όπως και άλλες χώρες που ακολουθούν την αντίληψη της παγκοσμιοποίησης και φυσικά όλες οι Μουσουλμανικές χώρες.


Η μοναδική ελπίδα για την ανατροπή μιας τέτοιας τραγικής εξέλιξης είναι το γεγονός ότι, αρκετά κράτη όπως η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ελβετία, η Αυστραλία,
η Αυστρία, η Εσθονία, το Ισραήλ, η Βουλγαρία κ.ά. έχουν αρνηθεί να συνυπογράψουν το τερατώδες Σύμφωνο. Πάνω απ’ όλα όμως, σημασία έχει η άρνηση των ΗΠΑ και της Ρωσίας να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο ανοσιούργημα κατάργησης των συνόρων και των εθνών, γεγονός που δεν θα το αποφεύγαμε αν Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν η Χίλαρυ Κλίντον ή ο Μπαράκ Ομπάμα.


Η στάση που θα τηρήσουν στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων, είναι αναμενόμενο να ακολουθεί αυτή των αφεντικών, δηλ.των Γερμανών και των εδώ εκπροσώπων τους. Εκτός και αν αλλάξει ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όπως αναμένεται να συμβεί σύντομα.
http://www.freepen.gr/2018/12/blog-post_68.html?fbclid=IwAR03Bc4WVIQLswuRxSZq63fy_JU1ZcTbuzz_CznfwkR8ZQJ6qpbh5ohm48w

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια