ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Με αυτά τα προσόντα μπήκαν στη Βουλή.












H ΝΔ θυμίζει μάρτυρα σε κατεδάφιση. Χρεοκόπησε τη χώρα και δεν αφήνει κανένα ΜΜΕ να βγάζει φρέσκες φωνές παρά μόνο το Ημίχαζο και τον Άδωνη






Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη






Η ΝΔ θέλει μέχρι και τον Νταμπουχέσα που χρεοκόπησε την Ελλάδα ως ΠτΔ. Αυτό είναι θράσος.


Ελλιποβαρείς είναι όλοι και το αν είναι προδότες υπάρχει στο τραπέζι και αφορά τους πάντες, σε όλα τα κόμματα. Ολοι μαζί και μόνος μου σε ανοιχτή συζήτηση. Βαρέθηκα αυτού του είδους τις κουτές δηλώσεις. Νηπιαγωγείο είναι η χώρα.


Θέλω να μιλήσω σοβαρά
αλλά σε ποιά βάση; Να γίνω και εγώ κουτσομπόλα και να απαντάω σε χαρακτηρισμούς, γιατί είναι όλα χύμα στον πάτο του βόθρου; Έχουν τον Άδωνη για αυτή τη δουλεια οι μέν και τον Πολλάκη και το Καμμένο οι δε.


Ποιά είναι η τελευταία σοβαρή δήλωση του Σταϊκούρα; H καμμία. Δεν έχει εμπεριστατωμένες προτάσεις για την ανάπτυξη. Στη ΝΔ οι οικονομολόγοι παίζουν τάβλι. Θα κάνουν και αυτοί ότι τους λένε οι έξω και θα μοιράζουν και τη πίτα μέσα απο το υπερΤαμείο. Αφού είναι όλοι ίδια πάστα… μια παρέα. ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Με αυτά τα προσόντα μπήκαν στη Βουλή.


Με τουρισμό θα υπάρξει ανάπτυξη, όταν όλα έχουν περάσει σε ξένα γραφεία τουρισμού που έχουν ανοίξει τα δικά τους ξενοδοχεία; Οι βίζιτες και τα μανουάλια της Στοάς Μαλακαντάση θα φέρουν την ανάπτυξη; Θα κάνουν οι σαπιοκοιλιάδες τον πρόεδρο (ή τον αντιπρόεδρο, σαν τον αντιστράτηγο που λέμε) στις εταιρείες και στα συμβούλια και οι δημοσιογράφοι θα μοιράζουν τα χαρτιά στις συζητήσεις των ΜΜΕ των εφοπλιστών για να γίνει τί; Η δουλίτσα μεταξύ μας; Οχι. Δεν θα γίνει έτσι.


Στην Ελλάδα η διαπλοκή και η διαφθορα είναι τεράστια. Κανένας δεν έχει λόγο να πάρει μια πρωτοβουλία να κάνει κάτι. H θα του το φάνε ή δεν θα πληρωθεί. Δεν περνάει άλλο αυτό. Μέχρι και το γερο δικηγόρο διαφήμιση του Viagra έβγαλε η ΝΔ στα ΜΜΕ της καπότας (αλήθεια στην Ελλάδα προφυλακτικά φτειάχνονται; Οχι…. τότε γιατί οι γεννήσεις είναι λίγες; XAXAXA) για να σολάρει σε όσα δεν λέει και να μη καταλαβαίνει ο κόσμος ότι η χώρα έχει φελούς και κόπρανα
να επιπλέουν σε λιμνάζοντα ύδατα … κάπου στο Φάληρο.


Η Στοά Μαλακαντάση να αλλάξει ρώτα τώρα. Τελευταία φορά το λέω. Δεν θα το ξαναπώ.


Στις 8/19/2018 03:33:00 μ.μ. Δεν υπάρχουν σχόλια:


Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest


Θέματα: δολοφόνοι, κόμπλεξ, ξεφτύλες, παπατζήδες, προδότες, σανό, τομάρια, τρελλοί, χαζομάρα






Η Δούρου δεν καταλαβαίνει ότι πρίν τις πυρκαγιές δεν έκανε τίποτα όπως και μετά. Μιλάει για να μιλάει. Άλλο λέμε άλλο απαντάει. Κάτι σα Μητσοτάκης. Είναι αλλού.


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΔΟΥΡΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΪNΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ή ΟΧΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 120 ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 24 ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ. 150 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΟΥΡΟΥ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΛΗΚΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

Αν ο ΕΛληνικός λαός δεν κοιμόταν, δεν θα είχε μαζευτεί τόσο Κατιναριό στη πίστα.


Κάθε τόσο αλλάζει ρούχα, βάφεται και λέει τα ίδια. Δεν περνάει η μπογιά της πια όμως και πρέπει να το καταλάβει.Τα ίδια κάθε μέρα θα λέει; Αυτο που σας λέω ότι είναι πίσω σε όλα η χώρα, νοοτροπία, γνώσεις, ευαισθησία, εμπειρίες, ανταγωνσιθτικότητα, παιδεία, έρευνα κλπ.


Η Δουρου θα έπρεπε ήδη να έχει απολυθεί μαζί με τον Ψινάκη μαζί. Το ότι δεν έχει γίνει δεν λέει ΚΑΤΙ, λέει ΠΟΛΛΑ.


Σχετικά με τις συσκευές μέτρησης που μπήκαν για τη μέτρηση μικροσωματιδίων στο Μάτι 1) άργησαν να μπουν 2) δεν είναι αρκετές 3) δεν είναι οι κατάλληλες (οι μετρήσεις έχουν μεγάλο ποσοστό σφάλματος, άπου 10%), ποσοτική ανάλυση LIVE δεν υπάρχει 4) είναι παλαιάς τεχνολογίας και 5) είναι παλαιάς τεχνοτροπίας οι μετρήσεις.


Είπαμε επίσης να κοπούν οι χοντρές. Μας πιτσιλάνε… Και αυτό το “τα ξέρουμε” φτάνει. Δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Η χώρα είναι πάτος σε όλα και την θέλουν έτσι τα κοράκια των ΜΜΕ για να τρώνε οι μέσα και οι έξω κοτσαμπάσηδες.


Αν θέλετε να ακούτε όσα γραφικά λέει η Δούρου θα καούν και θα πνιγούν και άλλοι, καθότι πρόληψη δεν υπάρχει. Προσωπικά δεν ψάχνω για εργασία και δεν θέλω ανάπηρο προιστάμενο να μου βάζει τρικλοποδιές. Δηλαδή δεν ενδιαφέρομαι για θέση συμβούλου ή εμπειρογνώμονα. Είναι αστεία ποσά για μένα.




https://youtu.be/aad87tQ-S98


Δύο θέσεις με ενδιαφέρουν, εκ των οποίων η μία είναι του Πρωθυπουργού. 
Αν προτιμάτε να σας κυβερνιούν τα σακατεμένα και τα διανοητικά ανάπηρα, τα παιδιά των 
εφοπλιστών και των εργολάβων είναι δικαίωμα σας αλλά μετά να μη κλαίτε και να μη λέτε ότι 
φταίνε οι άλλοι.


Η Δούρου, ο Ψινάκης, ο Σπίρτζης, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, η Ντόρα και τόσοι άλλοι με μαέστρο 
τον Παγιάτ είναι μια καλή επιλογή. Θα πάτε πιο κάτω όμως… Το πτώμα ήδη βρωμάει.


Ερχονται πολύ άσχημες καταστάσεις και με αυτούς που ψηφίζετε, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.


KAI NEA ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΗΔΕΝ.


Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΜΩΣ 
ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ.




ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ… ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΚΗΔΕΙΑ;




https://youtu.be/zdO5FB5kk7A










ΠΗΓΗ










Το διαβάσαμε από το: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Με αυτά τα προσόντα μπήκαν στη Βουλή. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/08/blog-post_9499.html#ixzz5OnHwwta8

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια