Ο Τσίπρας υλοποιεί το οραμα του Χίτλερ που ήθελε διακαώς τη δημιουργία κρατιδίου στα Σκόπια







Διαβάστε το εμπιστευτικό τηλεγράφημα του Χίτλερ, με το οποίο απαιτεί άμεση ανεξαρτητοποίηση της περιοχής που τότε ήταν Βουλγαρία, για να δημιουργήσει κράτος προτεκτοράτο!

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1944, ο Χίτλερ με εμπιστευτικό τηλεγράφημα, απευθύνεται στις δυνάμεις του Ράιχ, για να οριστεί ποιος θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την ανεξαρτητοποίηση πολυεθνικού κράτους ανάμεσα στις κατεχόμενες Ελλάδα-Γιουγκοσλαβία-Βουλγαρία! Τελικώς το όραμα του Χίτλερ, το έκανε πραγματικότητα ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από παραινέσεις της Ανγκελα Μέρκελ.
Μάλιστα,
η καγκελάριος της Γερμανίας είχε δηλώσει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ότι θα ασχοληθεί η ίδια προσωπικά, ώστε να αποδεχθεί η Ελληνική πλευρά την αποδοχή της ονομασίας «Μακεδονία» για το ψευδοκράτος προτεκτοράτο. Μια ονομασία που είχε οραματιστεί ο Αδόλφος Χίτλερ!
Μάλιστα, όταν είχε προτείνει την ονομασία, οι Γιουγκοσλάβοι της περιοχής είχαν αντιδράσει, διότι πίστευαν ότι δεν είναι Μακεδόνες. Παρόλα αυτά, και μετά την δολοφονία του Βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας, ο Μιχαήλοφ που ανέλαβε την εποχή που η περιοχή ήταν ακόμα Βουλγαρική, και λίγο μετά, σε συνεργασία με το Ράιχ, έβαλε μπροστά το σχέδιο και μάλιστα ονειρευόταν το μελλοντικό κρατίδιο να λειτουργεί ως «Ελβετία των Βαλκανίων».
Και όμως, μέχρι και σήμερα, η ονομασία «Ελβετία των Βαλκανίων» είναι συνώνυμο της τουριστικής πόλης Μπάνσκο που θα περιλαμβανόταν στο ανεξάρτητο προτεκτοράτο!



Και επειδή τα ντοκουμέντα μιλάνε από μόνα τους, διαβάστε το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θάνατό του, όπου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση,
απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο.



Να αντιμετωπίζεται ως θέμα εμπιστευτικού χαρακτήρα
Τηλεγράφημα
5 Σεπτεμβρίου 1944

(Κ. Schreiber)
Αρ. 1937 5.9.
Bram 940 / 44R
Γερμανικό Προξενείο Σόφια
Σημείωση - Μυστικό σημείωμα αποκλειστικά για την μυστική υπηρεσία του Ράιχ
Για διπλωμάτες, Σύνδεση στο Τηλεγράφημα της 09/01/1944 +)
<<Ο Φύρερ δήλωσε και πάλι ότι η διακήρυξη ανεξαρτησίας της Μακεδονίας πρέπει να συμβεί τώρα, χωρίς καθυστέρηση. Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ράιχ απαίτησε, ανεξάρτητα από τις δικές σας σκέψεις, να υποδείξει με τηλεγράφημα και να ενημερωθεί την ίδια στιγμή και αμέσως να αναφέρετε ποιος από εσάς θα είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εν λόγω ενέργειας και ότι αυτή η επιτροπή θα κηρύξει την ανεξαρτησία της Μακεδονίας>>
Reinebeck, 09/05/44
Σημείωση: 1432 Να σταλεί στο προξενείο της Σόφια


Ο Χιτλερ θεωρούσε μείζονος σημασίας για την στρατηγική του να δημιουργηθεί αυτό το κρατίδιο προτεκτοράτο, για να κρατήσει τις 3 χώρες υπό τον έλεγχό του.
Δεν πρόλαβε να το κάνει πραγματικότητα, καθώς την επόμενη ημέρα 6 Σεπτεμβρίου 1944, η Ρωσία έφτασε στην Βουλγαρία, ενώ τις επόμενες ημέρες οι Έλληνες απελευθέρωσαν τις περιοχές της Καβάλας, της Ξάνθης και των Σερρών. Γεγονότα που σηματοδότησαν την αρχή του τέλους για το Ράιχ.
Τελικά, το άτομο που αναζητούσε ο ίδιος ο Χίτλερ για να ανακηρύξει το κρατίδιο με το όνομα Μακεδονία, δεν ήταν άλλο από τον Αλέξη Τσίπρα.
Κανένας άλλος πολιτικός, και παρά την μεταπολεμική αστάθεια της χώρας και την σφοδρή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, δεν προέβη σε αυτή την αναγνώριση ψευδοκράτους με το όνομα «Μακεδονία».
Να που η ευχή του Χίτλερ γίνεται πραγματικότητα μετά από 74 χρόνια.


UGN: Δική μας υποσημείωση - Τελικά ο Α. Τσίπρας και η συμμορία ΣΥΡΙΖΑ (εκτός από αριστεροκαπιταλιστές φασίστες), θα πρέπει πλέον να ορίζονται πολιτικό-ιδεολογικά και ως Ναζιστοκομμουνιστές ??? 😆😆😆


Πηγή - katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια