11 Ιουλίου 2018

Η Γενοκτονία των Μακεδόνων (βίντεο) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

Κι όπως έγραψε ο Λιβανέζος φιλόσοφος Καλίλ (Χαλίλ) Κιμπράν:
"Να λυπάστε το έθνος που περιφρονεί το πάθος στ' όνειρό του, κι ωστόσο γίνεται σκλάβος στο ξύπνιο του...

Να λυπάστε το έθνος, που είναι γεμάτο πίστη και άδειο από Θρησκεία...
Να λυπάστε το έθνος, που δεν υψώνει την φωνή του"

Το πάθος στ' όνειρό μας και στο ξύπνιο μας, είναι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

Θρησκεία μας, η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Φωνή μας, η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που θα ξεσπάσει ανελέητη κατά των Προδοτών
της Μακεδονίας και των ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή

κλίκ την εικόνα να δείτε το σχετικό βίντεο
H Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος–Αυστραλίας συναισθανόμενη την ευθύνη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις επί του Σκοπιανού θέματος, καταθέτει πρόταση για τη θέσπιση ημέρας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.


Ως ημέρα προτείνεται η 24 Φεβρουαρίου, γιατί στις 24 Φεβρουαρίου 1870 αρχίζει η συστηματική γενοκτονία των Μακεδόνων σε πνευματικό, μορφωτικό, εκκλησιαστικό και σωματικό επίπεδο στα βιλαέτια Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου και Αδριανουπόλεως από τους Βούλγαρους κομίτες (κομιτατζήδες) με την αρωγή ή και με την σιωπηρή συγκατάθεση της κυβέρνησης του τότε βουλγαρικού πριγκιπάτου.
Εμείς οι Mακεδόνες έχουμε χρέος να προστατεύσουμε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στα ιερά σφάγια των μακεδονικών γενοκτονιών από τους Σλάβους (τους τελευταίους 3 αιώνες
τουλάχιστον), οι οποίοι δεν εκτίμησαν ότι αν έχουν πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, λόγο, γραφή αυτό το οφείλουν αποκλειστικά στους Μακεδόνες αδελφούς Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο, που δεν επέβαλλαν την ελληνική γλώσσα, αλλά έφτιαξαν σλαβική σχεδόν εκ του μηδενός.
Δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική και ούτε αυτός είναι ο σκοπός μας, αλλά τονίζουμε αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν για τη λύση του "προβλήματος" που έχουν οι γείτονες.
Εμείς οι Μακεδόνες δύο φορές Έλληνες δεν υποχωρούμε και δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στα αδιαπραγμάτευτα της Ιστορίας μας, ούτε όμως και να γίνουμε ανάδοχοι (νονοί) των γειτόνων μας.

Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος
Αυστραλίας

Δεκέμβριος 12, 2017

Πηγή

attikanea

Το διαβάσαμε από το: Η Γενοκτονία των Μακεδόνων (βίντεο) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_670.html#ixzz5KwSvJxxv


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι Είναι Το Ισλάμ Και Τι Θέλει Από Την Ευρώπη

Ιωάννης Μιχαλέτος.... Αίσθηση έχει προκαλέσει στο ευρύ κοινό, μετά την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η διάλεξη του αναλυτή – συντονιστή ...