"Η Αμερικανική κυβέρνηση παραδέχεται με ειλικρίνεια το (πρόγραμμα αλλαγής του καιρού)."



"Η Αμερικανική κυβέρνηση παραδέχεται με ειλικρίνεια το (πρόγραμμα αλλαγής του καιρού)."

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες κινούνται μακρύτερα από τη δημοκρατία που κάποτε ισχυριζόταν ότι είναι, το επίπεδο προπαγάνδας και διδασκαλίας που πρέπει να περάσει ο μέσος Αμερικανός για να πάρει το μικρότερο ποσό της Αλήθειας είναι συγκλονιστικό.

Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο όπου οι Αμερικανοί είναι τόσο συγκλονισμένοι από την τρέχουσα μάχη μεταξύ της κοινότητας Εναλλακτικών Ειδήσεων και των επικρατών μέσων μαζικής ενημέρωσης και του φράγματος αντιφατικών «Γεγονότων», που οι περισσότεροι έχουν απλώς επιλέξει να απομακρυνθούν πλήρως από κάθε κριτική σκέψη.

Ακόμη και όταν η ίδια η κυβέρνηση αποκαλύψει ένα αιώνιο ψέμα για να είναι αληθινό,
οι περισσότεροι είναι τόσο κακοποιημένοι με την ιδέα της «συνωμοσίας» που πείθουν ότι η αποκάλυψη είναι απλώς ένα άλλο τέχνασμα αυτών των παραπλανητικών «θεωρητικών συνωμοσίας».

Αυτό έχει παρατηρηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι η αλλαγή του καιρού.

Επεξεργασία καιρού, γεωμηχανική, χημικές αντλίες.Αυτά είναι όλα τα θέματα που αν αναδειχθούν στους περισσότερους κύκλους σήμερα, θα συγκεντρώσουν στον ομιλητή την αποκαλυπτική εμφάνιση που οι περισσότεροι Truthers(λάτρεις της αλήθειας) έχουν γίνει πολύ εξοικειωμένοι.

Είναι μια ματιά που έχει ενσωματωθεί σε όλους όσους επέλεξαν να παραμερίσουν την κριτική σκέψη τους για το καθημερινό ψέμα τους. Υπάρχει μια νοοτροπία των αγελών που έχει καθιερωθεί που προκαλεί ακόμη και εκείνους που βρίσκονται στο φράκτη ή όσους ενδιαφέρονται για ιδέες "έξω από το κιβώτιο", να πέσουν στη γραμμή ενώ περιβάλλεται από την υπάκουη μάζα.

Όταν λοιπόν η κυβέρνηση δημοσίευσε πρόσφατα μια "ανακοίνωση πρόθεσης" στη σελίδα 11 των διαβατηρίων Pasadena Star Classifieds, ανακοινώνοντας το σχέδιό τους να πραγματοποιήσουν τροποποιήσεις καιρού στην κομητεία του Λος Άντζελες, κατέστη σαφές ότι αυτά τα κενά βλέμματα θα πρέπει να στραφούν προς τα μέσα, αυτο-αντανάκλαση και επαναξιολόγηση.

Ανακοίνωση πρόθεσης, δημοσιεύτηκε στις αγγελίες Pasadena Star, Ιανουάριος 2016.

Προφανώς,
η κατάλληλη περιοχή του εγγράφου για την απελευθέρωση ενός τέτοιου αμφιλεγόμενου θέματος είναι οι αγγελίες, όπου αναμφισβήτητα θα παρατηρηθούν από όλους. Με τον σαρκασμό κατά μέρος, είναι σαφές ότι δεν θέλησαν κανείς να λάβει γνώση αυτής της δήλωσης χειρισμού των καιρικών συνθηκών που έχει αρρωστήσει πολλούς μέχρι το περασμένο έτος. Πολλοί δεν γνώριζαν επίσης ότι το 2014 το Πολεμικό Ναυτικό επιβεβαίωσε δημόσια προηγούμενες εικασίες σχετικά με την αλλαγή του καιρού και την εγκατάσταση HAARP.

"... Κινούμαστε προς άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, την οποία το HAARP σχεδιάστηκε πραγματικά να κάνει, ήταν να εισάγουμε ενέργεια στην ιονόσφαιρα, για να μπορέσουμε πραγματικά να την ελέγξουμε."

Ακόμα και μετά από αυτή τη δήλωση, η οποία χωρίς αμφιβολία ήταν ορθολογική από εκείνους που δεν ήθελαν να δεχτούν την πραγματικότητα που τους χαστούκιζε σήμερα, το Διαδίκτυο συνέχιζε να είναι γεμάτο με συκοφαντική συνομωσία και γελοιοποίηση όταν συζητούσαν για την τροποποίηση του καιρού. Ορισμένοι δήλωσαν ότι ισχυρίζονται ότι η δήλωση που κυκλοφόρησε στην εφημερίδα Pasadena Star είναι μόνο μια ειδοποίηση για να ξεκινήσει η «σπορά του νέφους» και ότι η σπορά του νέφους είναι κάτι που η κυβέρνηση έχει "ανοίξει" εδώ και πολύ καιρό. Πρώτα απ 'όλα, το άνοιγμα δεν είναι η λέξη που θα χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει την αμερικανική κυβέρνηση,
και δεύτερον, φυσικά είναι η σπορά του νέφους, αλλά οι περισσότεροι θα αμφισβητήσουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει ακόμη και η σπορά. το γελοίο και μια άλλη τρελή συνωμοσία. Πριν από είκοσι χρόνια, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι υποστήριζαν ότι το ίδιο το σπορόφυτο ήταν μια τρελή συνωμοσία. Η προκήρυξη προθέσεως στο Star αναφέρει περαιτέρω:

"Ο εξοπλισμός εδάφους θα χρησιμοποιηθεί για τη διασπορά σωματιδίων αργύρου ιωδίου σε κατάλληλα σύννεφα καταιγίδας. Έχουν αναπτυχθεί κριτήρια τόσο για την έναρξη όσο και για την αναστολή των δραστηριοτήτων για τις καιρικές συνθήκες."

"Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι ακόμη και μετά από μια καταφανή «ειδοποίηση πρόθεσης» για την τροποποίηση του καιρού, πολλοί είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι να αγνοήσουν οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την κύρια αφήγηση που θα δικαιολογήσουν και θα εξορθολογίσουν με όποιο τρόπο χρειάζονται, υποχωρούν, ακόμη και με τη δήλωση που προέρχεται από μια μικρή κύρια πηγή. Αυτό είναι αναμφίβολα γιατί απελευθερώθηκε στη σελίδα 11 των Αγγελιών, έτσι ώστε όσοι αναζητούν έναν λόγο να αποκλείσουν τη νομιμότητά τους θα υποθέσουν ότι "αν η κυβέρνηση ήθελε να παραδεχτεί κάτι τέτοιο θα το είχε κάνει στην πρώτη σελίδα."

Τελικά, ο ψεκασμός αργύρου ιωδίου στην ατμόσφαιρα δεν πρέπει να είναι εντάξει με κανέναν, παρά το όνομα ή την ετικέτα που κάποιος θέλει να δώσει σε αυτή τη διαδικασία για να ικανοποιήσει την εύθραυστη πραγματικότητά τους. Σύμφωνα με το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού (MSDS) του County of Santa Barbara, το άργυρο ιώδιο έχει την ακόλουθη Επικίνδυνη ταυτοποίηση:

Πιθανές Οξείες Επιδράσεις στην Υγεία: Επικίνδυνο σε περίπτωση επαφής με το δέρμα (ερεθιστικό), επαφής με τα μάτια (ερεθιστικό), κατάποσης, εισπνοής.

Σύμφωνα με τα μέτρα για την αντιμετώπιση τυχαίας έκλυσης, αναφέρεται:

Προσέξτε να μην υπάρχει το προϊόν σε επίπεδο συγκέντρωσης πάνω από TLV (οριακή τιμή). Ελέγξτε το TLV στο MSDS και στις τοπικές αρχές.

Και τελικά υπό τις Προφυλάξεις:

Μην καταπιείτε. Μην αναπνέετε τη σκόνη. Φορέστε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία. Σε περίπτωση ανεπαρκούς αερισμού, φοράτε κατάλληλο αναπνευστικό εξοπλισμό. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε το δοχείο ή την ετικέτα. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια.

Μια επανάσταση του μυαλού.

Όταν μια ιδέα έχει εκτονωθεί, που έρχεται σε αντίθεση με την προσεκτικά κατασκευασμένη πραγματικότητα, η διασωστική της επώαση των συγκεκριμένων ιδεών και πεποιθήσεων που υποστηρίζουν τη γενική αφήγηση τους έχει διδάξει να κλείσουν τελείως τα αυτιά τους. Δεν εξετάζουν για το ενδεχόμενο ότι η ιδέα μπορεί να έχει κάποια αξία ή πραγματική εκπροσώπηση, διότι αν η ιδέα είχε ληφθεί σωστά υπόψη και θεωρήθηκε σωστή, ακόμη και ελαφρώς δυνατή, ολόκληρος ο κόσμος είναι ύποπτος. Αυτό φοβίζει τη ζωή από τον μέσο όρο του ευκολοπιστου.

Ενώ πολλοί εδώ θα εισήγαγαν την κατάλληλη αναφορά του Orwellian, ο Aldous Huxley είχε μια ελαφρώς διαφορετική αλλά εξίσου τρομακτική αντίληψη για το μέλλον. Στο βιβλίο του "Ο γενναίος Νέος Κόσμος" πρότεινε ένα μέλλον, όπου οι πολίτες θα πλημμυρίζουν με τόση πληροφορία ότι η αλήθεια θα πνιγεί σε θάλασσα μη σημασίας. Δεν είναι δύσκολο να δούμε τη λογική σε αυτή τη διαδικασία σκέψης όταν κάποιος κοιτάζει τη συντριπτική ποσότητα πληροφοριών, παραπληροφόρηση και εντελώς ψέματα που κυκλοφορούν διαρκώς στο Διαδίκτυο. Γίνεται δύσκολο να γνωρίζουμε τη δική μας άποψη όταν είναι κορεσμένη με διαρκώς αντιφατικές αφηγήσεις. Αυτό δημιουργεί ένα κοινό που δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον ακτιβισμό ή την υπεράσπιση, διότι φαίνεται να είναι αναποτελεσματικό στην καλύτερη περίπτωση.

Η θλιβερή αλλά ατυχής αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει γίνει το ίδιο πράγμα που το έθνος αυτό ιδρύθηκε για να αποτρέψει. Παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν μπόρεσε να περάσει από πέντε προέδρους πριν αρχίσουμε να βλέπουμε την κυνισμό και τις μονομερείς αποφάσεις που είναι ασταθείς σήμερα, είναι εύκολο να δούμε την αρετή και την δικαιοσύνη μέσα στα ιδεώδη ιδρυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ιστορία μας έχει δείξει ξανά και ξανά ότι η ανθρώπινη φύση θα παίξει πάντα το ρόλο της σε οποιαδήποτε θέση εξουσίας. ο άνθρωπος είναι εγγενώς ικανός τόσο ακραίων καλών όσο και κακών. Αυτή ήταν ακριβώς η λογική πίσω από τη δεύτερη τροπολογία, ανεξάρτητα από το πόσοι προσπάθησαν να αραιώσουν ή να διαστρεβλώσουν το νόημά της με τη σύγχρονη ένωση. Ο αμερικανικός λαός έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα αναφαίρετα και αυταπόδεικτα δικαιώματά του απέναντι σε αυτό που θεωρούσαν οι ιδρυτές ως αναπόφευκτο ενδεχόμενο: μια τυραννική κυβέρνηση. Ήξεραν ότι ακόμη και οι άνδρες σε αυτό το ίδιο δωμάτιο, είχαν τη δυνατότητα να κατευθύνουν το έθνος προς την κατεύθυνση που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Αυτό που αυτό το έθνος έχει ανάγκη δεν είναι μια βίαιη επανάσταση, αλλά μια επανάσταση του νου. Οι Αμερικανοί πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν τον κίνδυνο των σημερινών συνθηκών και το αναπόφευκτο της ιστορίας να έρχεται. Η ιστορία του κόσμου, αν γεμίσει με τους ηγέτες να γίνονται διεφθαρμένοι, οι άνθρωποι ανεβαίνουν για να καθιερώσουν την τάξη και να επαναλάβουν. Αυτό οφείλεται στις εγγενείς ιδιότητες οποιουδήποτε ανθρώπου. όλοι μας υπόκεινται σε απληστία, επιθυμία και φιλοδοξία. Όλοι έχουν σκελετούς στο ντουλάπι τους. απλά να εκλεγεί σε γραφείο δεν λείπει κατά κάποιο τρόπο ένα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, οι άνθρωποι που τείνουν να εκτοξεύουν αυτούς τους δημόσιους αξιωματούχους είναι ένα φως της ηθικής από προεπιλογή, όταν η ιστορία του δικού μας έθνους δείχνει έντονα διαφορετική.

Ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί να δει τους κινδύνους στα πόδια του,που γίνονται επικίνδυνα γρήγορα. Για να αγνοήσουμε τους πραγματικούς κινδύνους του χειρισμού της ιονόσφαιρας και της έγχυσης με δυνητικά επιβλαβή υλικά ή να αγνοήσουμε ότι αυτό το είδος κυβερνητικού πειραματισμού συμβαίνει, είναι στην πραγματικότητα πολύ αφελής και ανεύθυνη στην καλύτερη περίπτωση. Αλλά να αγνοήσουμε το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα το όλο θέμα αμφισβητήθηκε και τώρα παραδεχόταν ότι είναι συνηθισμένο καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, είναι απλώς απερίσκεπτη. Αυτό που είναι σημαντικό για το μέλλον αυτής της χώρας είναι ότι κάθε άτομο αποφασίζει προσωπικά να δώσει την ίδια προσοχή σε όλες τις δυνατότητες, παρά τις προκαταρκτικές παρανοήσεις που έχουν υποβληθεί απότομα στον αμερικανικό πολιτισμό εδώ και δεκαετίες.

Υ.Γ Αυτά συμβαίνουν καί στην Ελλάδα καί παντού καί όλα τα αεροπλάνα που ψεκάζουν για βοήθημα-(συντεταγμένες) του H.A.A.R.P είναι αεροπλάνα του N.A.T.O που σ' εμάς σηκώνονται από Λάρισα και οικόπεδο με κεραίεςH.A.A.R.P υπάρχει στην Κύπρο.


Αφύπνιση Αντινεοταξιτών


FCK N.W.O



Το διαβάσαμε από το: "Η Αμερικανική κυβέρνηση παραδέχεται με ειλικρίνεια το (πρόγραμμα αλλαγής του καιρού)." http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_773.html#ixzz5La1ytcW6

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια