Κοτζιάς για Ρωσία: Η εποχή της διπλωματίας της κότας τελείωσε (για τις ΗΠΑ δεν είπε τίποτα.. ακόμα)






Ο Κοτζιάς σε νέες του δηλώσεις λέει ότι η εποχή της διπλωματίας της κότας με την Ρωσία τελείωσε.. δηλαδή Νικολάκη θα κάνουμε τις κότες μόνο στους αμερικάνους; Η θα τους βάλεις και αυτούς τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι μεγάλε διπλωμάτη;


Διαβάστε τις δηλώσεις


Την αισιοδοξία του για την αποκλιμάκωση της
κρίσης στις ελληνορωσικές σχέσεις εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, καθιστώντας ωστόσο σαφές πως «πέρασε η εποχή που διπλωματία ήταν να κάνεις την κότα»..

αλλά και πως «για όποιον παραβιάζει τις αρχές της κυριαρχίας θα λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα» – «Η συμφωνία των Πρεσπών θα πάει στη Βουλή και θα περάσει όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία στα Σκόπια», διευκρίνισε μεταξύ άλλων – Τι είπε για τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου

«Η χώρα μας είναι αποφασισμένη να στείλει ένα μήνυμα προς Ανατολάς και Δύση, προς όλους τους φίλους μας και μη, ότι για όποιον παραβιάζει τις αρχές της κυριαρχίας και του σεβασμού απέναντί μας θα λαμβάνονται τα αντίστοιχα μέτρα.


Η εποχή που θεωρούνταν διπλωματία το να κάνεις την κότα πέρασε. Αυτή είναι μια διπλωματία για κοτέτσι και όχι για εξωτερική πολιτική», τονίζει σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Αυτά τραβάς αν έχεις μεγάλους διπλωμάτες.. σε τρέμουν φίλοι και εχθροί.

Tilemachos

https://hellas-now.com/kotzias-gia-rosia-i-epochi-tis-diplomatias-tis-kotas-teleiose-gia-tis-ipa-den-eipe-tipota-akoma/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ - «Ήταν άδικο και ΔΕΝ θα γίνει πράξη...»
    (ΒΙΝΤΕΟ)
    https://www.youtube.com/watch?v=JDDQvxpNfnw

    Δεν ξεχνάμε την ξεκάθαρη βούληση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018 και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, που συνεχίζονται διαρκώς μέχρι και σήμερα.

    50 τουλάχιστον συλλαλητήρια και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το τελευταίο εξάμηνο σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, με αυξητική τάση διοργανώσεων, ιδίως μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
    Όλες οι αφίσες των συλλαλητηρίων στο βίντεο.

    Ενδεικτική χρονολογική ταξινόμηση: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αίγιο, Στουτγάρδη, Τορόντο, Νυρεμβέργη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη, Πύργος Ηλείας, Τρίκαλα, Λάρισα, Έδεσσα, Ιωάννινα, Χανιά Κρήτης, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδος, Σπάρτη, Λαμία, Γρεβενά, Κομοτηνή, Κιλκίς, Βόλος, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Βεργίνα, Θήβα, Κατερίνη, Λεπτοκαρυά και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ...!

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...!!!

    Η ύψιστης εθνικής σημασίας συμφωνία που υπογράφηκε για την παράδοση του Ονόματος της Μακεδονίας μας, έγινε "ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ" τη Βουλή των Ελλήνων. Αυτό συνιστά προσβολή του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος και αποτελεί "Πολιτειακή Ανωμαλία" όπως την έχουν προβλέψει Άγιοι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή