Δεν το έκρυψαν ποτέ: Ο πραγματικός στόχος των σκοπιανών ήταν πάντα η Θεσσαλονίκη





Το όνειρο των Σκοπιανών που το φωνάζανε πάντα ανοιχτά χωρίς να το κρύβουν, ήταν η Θεσσαλονίκη που στην δική τους γλώσσα ονομάζεται Solun.

Από μικρά παιδιά μεγαλώνουν στο σχολείο, μαθαίνοντας ότι υπάρχει η σκλαβωμένη Μακεδονία του Αιγαίου που έχει πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, που την πήραν οι κακοί Έλληνες.
Για τους σκοπιανούς αυτό είναι το όνειρο τους, διότι αυτή την προπαγάνδα, γνωρίζουν από μικρά παιδιά, και έχουν εμποτισθεί μέχρι το μεδούλι.


Ήρθε λοιπόν ο Τσίπρας και με την συμφωνία των Πρεσπών τι τους είπε; Είστε Μακεδόνες.. διότι αυτό λέει η συμφωνία! Και μας λέει ο Τσίπρας, ότι η συμφωνία είναι ιστορική, και δεν διαφωνούμε, η ιστορία έγραψε ότι η Μακεδονία προδώθηκε.. Τσίπρα.

Ήρθε λοιπόν ο Τσίπρας και τους επιβεβαίωσε ότι είναι Μακεδόνες, και αυτοί (οι σκοπιανοί αναθάρρησαν). Άρα λένε οι σκοπιανοί, αφού εμείς είμαστε οι Μακεδόνες, και η Θεσσαλονίκη είναι δικιά μας, αυτό άλλωστε μαθαίνανε από μικρά παιδιά στα σχολικά βιβλία τους.

Μόλις οι σκοπιανοί μπούνε σε ΝΑΤΟ και Ευρώπη, θα ξεκινήσουν όλα.. Θα εγείρουν θέμα μακεδονικής μειονότητας, επιστροφή περιουσιών κτλπ. και μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό. Και φυσικά ΗΠΑ,Γερμανία, θα τους υποστηρίξουν.. (διαφωνεί κανείς;)


Το απευχόμαστε αλλά πλέον τα σενάρια που αρχίζουν να μπαίνουν στο τραπέζι είναι πολλά.. και κανένα από αυτά δεν είναι υπέρ του Ελληνισμού.

Ένα από αυτά τα σενάρια λέει λοιπόν, ότι αν τεθεί θέμα καταπίεσης
«Μακεδονικής μειονότητας» και με κάποια προβοκάτσια στρέψουν τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας εδώ… τότε θα είναι αργά για δάκρυα! Μιλάμε φυσικά για τον κίνδυνο του διαμελισμού.

Κάποιοι παίζουν με την φωτιά, που όπως φαίνετε θα ανάψει για τα καλά, με τις ενέργειες Τσίπρα και Κοτζιά.

Δείτε το βίντεο από το Star «Διδάσκουν τον αλυτρωτισμό στα σχολικά βιβλία των Σκοπίων»


Η πρώην πρύτανης του πανεπιστημίου Μακεδονία, κυρία Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη σε ένα άρθρο φωτιά αποκαλύπτει: Αφελείς όσοι νομίζουν ότι οι Σκοπιανοί δεν θέλουν τη Θεσσαλονίκη (σχετική πηγή crashonline)



Δείτε το βίντεο του ANT1 » Οι Σκοπιανοί φώναζαν η Θεσσαλονίκη είναι δική μας»
Τα προπαγανδιστικά βίντεο στο youtube
Δείτε το βίντεο που υποστηρίζουν ότι Ελληνες έκαναν γενοκτονία και καθάρισαν
τους «γηγενείς Μακεδόνες»


Φωτογράφιες από τα Σκόπια, όπου γράφουν, «Η Θεσσαλονίκη θα γίνει η πρωτευούσα μας ξανά»















Tilemachos..

https://hellas-now.com/den-to-ekrypsan-pote-o-pragmatikos-stochos-ton-skopianon-itan-panta-i-thessaloniki/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια