1919-1922 η Ρωσία σε απομόνωση, η Ελλάδα εναντίον της κι έχανε εδάφη - Θα συμβεί το ίδιο και τώρα;





Η Τουρκία μετά τις ΗΠΑ έχει τον πιο ισχυρό στρατό στο ΝΑΤΟ. Είναι ο δούρειος Ίππος των ΗΠΑ. Δεν απέλασε ούτε ένα Ρώσο διπλωμάτη. Εκτέλεσαν Ρώσους διπλωμάτες αλλά φανερά δεν απέλασαν και δε συγκρούστηκαν με τη Ρωσία. Μόνο ένας ηλίθιος Έλληνας θα έκανε αυτό που έκανε.



Πάνος Ιγνατίου


Το 1919 ο Βενιζέλος έστειλε εκστρατευτικό σώμα κατά της ΕΣΣΔ
(ουσιαστικά κατά της Ρωσίας έστειλε στρατό) με 16 άλλες χώρες. Μετά η Ρωσία παρακολουθούσε την Τουρκία να εκδιώκει τους δυτικούς από τη χώρα συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας από τη Σμύρνη. Ο Αττατουρκ της Τουρκίας έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατέστρεψε την συμφωνία των Σεβρών.


Η Ρωσία όπως και τώρα, τότε βρισκόταν σε απομόνωση και όλοι επιτέθηκαν στην χώρα αυτή και βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση και συμμάχησε πρόσκαιρα με τη Τουρκία για να καλύψει τα νότια σύνορα της. Τώρα είναι πιο σοφή η ηγεσία της Ρωσίας.


Η ηγεσία της Ελλάδας
και της Κύπρου βρίσκονται στα ίδια απογοητευτικά επίπεδα δυστυχώς. Αποκάλυψαν τους Ρωσους πράκτορες λένε στην Ελλάδα και τους απέλασαν. Τους πράκτορες των Αγγλοαμερικανων σε Ελλάδα και Κύπρο ποιος θα τους αποκαλύψει; Να αρχίσουμε να γράφουμε ονόματα πριν την καταστροφή;http://www.freepen.gr/2018/07/1919-1922.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια