Το «Έγκλημα» ολοκληρώνεται: H «καταιγίδα των Πρεσπών» φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις!


Εντονες είναι οι εξελίξεις μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι διαμαρτυρίες του κόσμου είναι πλέον έντονες σε όλη την Ελλάδα. Σέρρες, Μεγαλόπολη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Λάρισα και Χανιά, έδειξαν στου Κυβερνητικούς πως πλέον δεν τους χωρά ο τόπος.


Στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε
μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας με διαδηλωτές να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

Σε κάποιο σημείο της πορείας, έστησαν μάλιστα και...κρεμάλες, ενώ τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών!

Έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά οι διαδηλωτές επιδόθηκαν σε έντονες αποδοκιμασίες με υβριστικά συνθήματα εναντίον της κυρίας Κόλλια Τσαρουχά.

Οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται όμως στο θέμα των Σκοπίων...

Χθες, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Μεγαλόπολης και εργαζόμενοι της ΔΕΗ διαδήλωσαν εναντίον της πώλησης, όταν επισκέφτηκε χθες την περιοχή ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος.

Φώναζαν
συνθήματα όπως «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά», «πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε», ενώ πέταξαν στα σκαλιά του Δημαρχείου, όπου βρέθηκε το κυβερνητικό στέλεχος σανό και κάρβουνο!

Ολα αυτά δείχνουν πως αλλάζουν πλέον και την στάση των ΑΝΕΛ.

Βλέποντας ο υπουργός Αμυνας ότι οι ΑΝΕΛ καταρρέουν κι ότι με την ολοκλήρωση του μνημονιακού προγράμματος, βλέπουν ότι το μόνο που θα μπορούσε να τους σώσει πολιτικά, ή τουλάχιστον να κρατήσει τα προσχήματα, είναι μια ηρωϊκή έξοδος από την κυβέρνηση.

Και το Μακεδονικό τους έρχεται «κουτί» στην παρούσα χρονική στιγμή...

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και μετά το σόου Καμμένου, περί χρηματισμού ή απειλές σε βάρος βουλευτών, κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να τον στηρίξει, τυχαίο;

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο κάνουν ασκήσεις επί χάρτου για το πώς και με ποιους βουλευτές θα αντικαταστήσουν τους ΑΝΕΛ.

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες...

Το φιτίλι του Μακεδονικού ήρθε να βάλει τη φωτιά των γεγονότων που θα ακολουθήσουν.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια