ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ – Επιστολές Μακεδονικού Κόμματος σε Τραμπ, Πούτιν, Μέρκελ, Μακρόν και επτά ακόμη Προέδρους ξένων χωρών








ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑΣ, ΚΙΝΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΥΠΡΟΥ, ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΙΝΔΙΑΣ,



(δια της Πρεσβείας τους στην Ελλάδα)


Μακεδονία, 23 Ιουνίου 2018




Χρυσός στατήρας, Πέλλα 336 – 328 π.Χ., με τα ελληνικά γράμματα «ΦΙΛΙΠΠΟΥ», αφιερωμένος σε νίκη του Βασιλιά Φιλίππου Β΄ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου λάμβαναν μέρος μόνον Έλληνες



Εξοχώτατε κύριε/α Πρόεδρε


το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,
εδώ από την καρδιά της μίας και πραγματικήςΜακεδονίας, από την καρδιά της Ελλάδας, που με τον Μέγα Αλέξανδρο άπλωσε τον ελληνικό πολιτισμό ως την Ινδία, σας γράφουμε στην γλώσσα των Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων,στη γλώσσα των αρχαίων μας επιγραφών και μαρμάρων και νομισμάτων, για το ΑΚΥΡΟ της πρόσφατης Συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.


Η Συμφωνία αυτή (Πρέσπες, 17-6-2018), που υπογράφηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ, είναι ΑΚΥΡΗ, επειδή:


1. ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και μάλιστα του Μακεδονικού Ελληνισμού, χωρίς διαβούλευση, χωρίς συζήτηση με τους Μακεδόνες, δηλαδή τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας.


2. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ επειδή δεν ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός με Δημοψήφισμα, ενώ είναι καταγεγραμμένη η καθολική άρνησή του, όπως αυτή έχει εκδηλωθεί σε σειρά μεγάλων Συλλαλητηρίων,
το 1992, το 1994, το 2007 και 2008 και φέτος το 2018, σε Ελλάδα και Εξωτερικό! Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έγκυρο ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα (στην Εθνοσυνέλευση), που δείχνει κάθετη άρνηση σε ποσοστό 96% έως 97%!


3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επειδή παραβιάστηκε η θεμελιώδης αρχή του “κυρίαρχου Ελληνικού λαού” και των εξουσιών που υπάρχουν “υπέρ του λαού και του Έθνους”! Ο ελληνικός λαός αγνοήθηκε, προσπεράστηκε και αντιμετωπίστηκε μάλιστα με χρήση σκληρής αστυνομικής βίας (ΜΑΤ), ενώ υπήρξε αποκλεισμός πρόσβασης των διαδηλωτών 28 χιλιόμετρα πριν τον τόπο υπογραφής, όπου ακόμη και οι καμπάνες της Εκκλησίας χτυπούσαν πένθιμα!








4. ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Αθήνα 13-4-1992), περί μη αναγνώρισης κράτους που θα εμπεριέχει την λέξη “Μακεδονία“!
(δείτε εδώ)


5. ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΙ (ΑΝΕΛ) στο ζήτημα αυτό! Το ίδιο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την λαϊκή πλειοψηφία, όπως καταγράφουν συνεχείς δημοσκοπήσεις, ενώ έχει εκμηδενιστεί η αποδοχή του και τα ποσοστά του στη Μακεδονία (Βόρεια Ελλάδα) και επομένως δεν έχει καμία απολύτως ούτε λαϊκή, ούτε διακυβερνητική εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση!


Ο δε Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δεν είναι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, αλλάεξωκοινοβουλευτικός.


6. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, καθώς δεν υπήρξε ποτέ ούτε “Μακεδονικό” έθνος, ούτε “Μακεδονική” Γλώσσα, ενώ όλα αυτά εφευρέθηκαν από την τέως Σοβιετική Ένωση και τον Τίτο, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο μέσω της αληθινής Μακεδονίας των Ελλήνων!


7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αυτή των Φιλίππου, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αριστοτέλη, που ήταν αποδεδειγμένα Έλληνες! Την Ελληνικότητά της άλλωστε αναφέρουν αρχαίοι ιστορικοί όπως ο Ηρόδοτος, η Παλαιά και Καινή Διαθήκη και τα ατράνταχτααρχαιολογικά, επιγραφικά και νομισματικά ευρήματα, που μπορείτε να δείτε προσωπικά σταΜουσεία της Βεργίνας (Αιγές), Πέλλα, Δίον, Θεσσαλονίκη, Αμφίπολη, Καβάλα κ.α., καθώς καισε μεγάλα ξένα Μουσεία, όπου έχουν διασπαρεί οι αρχαιολογικοί θησαυροί – αποδείξεις μας!


Επομένως άλλη “Μακεδονία” δεν υπήρξε ποτέ, ούτε μπορούμε να επιτρέψουμε ποτέ να κατασκευαστεί, να φυτευτεί ή να “φυτρώσει”!


Όσο φοβερό είναι το Ολοκαύτωμα και η Γενοκτονία λαών (Εβραίων, Σέρβων, Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων), άλλο τόσο φοβερή είναι και η τεχνητή, ψευδής και πλασματική κατασκευή λαών, με σκοπό την αρπαγή του εδάφους γειτονικής χώρας, την κλοπή του πολιτισμού, των ηρώων και της ιστορία της! Είναι φρίκη και διαστροφή, που ταιριάζει μόνο σε βαριά ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Χίτλερ και Στάλιν!


Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος της απάτης και πλαστογραφίας, αρκεί να αναρωτηθεί (κατά περίπτωση):


1. Θα δεχόταν ποτέ η Ρωσία, να ονομαστεί η Γεωργία “Δημοκρατία του Σότσι“;


2. Θα δεχόταν ποτέ η Κίνα, να ονομαστεί η Ταϊβάν “Δημοκρατία του Χονγκ – Κονγκ” ή “Δημοκρατία της Σαγκάης“;


3. Θα δεχόταν ποτέ οι ΗΠΑ, να ονομαστεί το Μεξικό “Δημοκρατία του Τέξας” ή “του Λας Βέγκας” ή του “Λος Άντζελες“;

4. Θα δεχόταν ποτέ η Γερμανία, να ονομαστεί το Λουξεμβούργο “Δημοκρατία της Φρανκφούρτης” ή η Τσεχία “Δημοκρατία της Δρέσδης“;

5. Θα δεχόταν ποτέ η Γαλλία, να ονομαστεί η Ελβετία “Δημοκρατία της Λιόν” ή η Ισπανία “Δημοκρατία της Μασσαλίας“;

6. Θα δεχόταν ποτέ η Αγγλία, να ονομαστεί η Ιρλανδία “Δημοκρατία της Ουαλίας” ή το Βέλγιο “Δημοκρατία του Λονδίνου“;

7. Θα δεχόταν ποτέ το Ισραήλ, να ονομαστεί το Παλαιστινιακό Κράτος “Δημοκρατία της Ιερουσαλήμ“;

8. Θα δεχόταν ποτέ η Κύπρος, να αναγνωριστεί το βόρειο κατεχόμενο από τους Τούρκους μέρος του νησιού “Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου“;

9. Θα δεχόταν ποτέ η Ινδία, να ονομαστεί το Πακιστάν “Δημοκρατία της Παντζάμπ” ή “της Βομβάης“;



10. Θα δεχόταν ποτέ η Αυστραλία, να ονομαστεί η Παπούα “Δημοκρατία της Βόρειας Αυστραλίας“;

11. Θα δεχόταν ποτέ η Αίγυπτος, να ονομαστεί το Ισραήλ “Δημοκρατία της Αλεξάνδρειας” ή το Σουδάν “Δημοκρατία του Ασουάν“;





Τότε πώς θα δεχθούμε ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες, ένα τεχνητό κρατίδιο του κομμουνισμού να ονομαστεί “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ“; Με το όνομα της μεγαλύτερης και πιο ένδοξης, ιστορικής περιφέρειας της Ελλάδας;






Κύριε/α Πρόεδρε,
στο όνομα της εντιμότητας, της ιστορικής αλήθειας και της δικαιοσύνης, ζητούμε από την Κυβέρνησή σας να μην γίνει συμμέτοχος σε μια πράξη βαρβαρισμού και ντροπής, όπου θα“φυτεύονται” και θα δημιουργούνται ψευδή έθνη και κράτη, για γεωπολιτικούς λόγους αρπαγής της κληρονομιάς και του εδάφους των γειτόνων!


Και εάν αναρωτιέται κανείς “μα τότε γιατί το υπέγραψε η Κυβέρνηση της Ελλάδας;“, την απάντηση θα τη βρείτε σε παρασκηνιακούς εκβιασμούς και πιέσεις, που αφορούν το Ελληνικό Χρέος και την έξοδο της χώρας στις αγορές! Όμως οι λαοί και η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται! Η Ιστορία δεν παραχαράσσεται! Η ψυχή μας δεν δουλώνεται! Και η υπό λαϊκή οργή Κυβέρνησή μας, δεν έχει την λαϊκή εξουσιοδότηση, πλειοψηφία και νομιμοποίηση για μια τέτοια υπογραφή! Η υπογραφή της στις Πρέσπες είναι ΑΚΥΡΗ!


Σας ενημερώνουμε λοιπόν υπεύθυνα, ότι σε περίπτωση ανάληψη της εξουσίας από τοΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ή σε περίπτωση απλής συγκυβέρνησης με κάποιο άλλο ή άλλα, θα ακυρώσουμε κατά απόλυτη προτεραιότητα την ΑΚΥΡΗ έτσι κι αλλιώς Συμφωνία Κοτζιά – Ντιμιτρόφ, είτε με Νόμο, είτε απευθείας με Εθνικό Δημοψήφισμα!


Μην στηρίζεστε λοιπόν σε μια Κυβέρνηση που φεύγει, αλλά σε μια Κυβέρνηση που έρχεται!


Μην αποδεχτείτε ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., επειδή θα την ακυρώσουμε και θα την σταματήσουμε!


Τα Σκόπια θα μπουν σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., μόνον όταν εγκαταλείψουν οριστικά, από παντού και για πάντα, το ελληνικό όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και τα παράγωγά του! Γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μόνον η Ελλάδα!


Μην γίνετε συνοδοιπόροι στο ψέμα. Μην γίνετε συνεργάτες της τρομερής πλαστογραφίας.Προσέξτε την τιμή και την υστεροφημία σας. Την αμείλικτη πέννα της Ιστορίας! Και την κρίση του δίκαιου Θεού!


Με βαθύτατη εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κάλφας


Αρχηγός ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
https://www.anoixtomialos.gr/archives/80086

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ:

    "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ..."
    https://www.youtube.com/watch?v=9gFuJT6688Q

    "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - Η Ιστορία γράφεται με ΑΘΑΝΑΤΟ μελάνι..."
    https://www.youtube.com/watch?v=ELylZI2xfRE


    ΑπάντησηΔιαγραφή