ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ! ΕΣΥ;






– ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Όλοι για το… καλό μας, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μας

«Η συμφωνία είναι καλή και όλοι έχουν κέρδος,
αλλά κυρίως έγινε για το καλό των Ελλήνων».

Η παραπάνω ατάκα, τείνει να γίνει καραμέλα στα χέρια των μελών της σημερινής Κυβέρνησης, οι οποίοι συμφώνησαν με τους Σκοπιανούς στην ονομασία.

Από την αποφράδα ημέρα στις Πρέσπες μέχρι και σήμερα, οι δανειστές εξυμνούν τον Τσίπρα και τους υπουργούς του, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση αυτή δημιούργησε σταθερότητα στην περιοχή και έφερε τα Σκόπια πιο κοντά στη Δύση, απομακρύνοντας τα, από τον «Σουλτάνο» Ερντογάν.

Οι «φίλοι» μας οι Γερμανοί, μας λένε τώρα μη νοιάζεστε για το χρέος.

Όλα αυτά βουίζουν στα αυτιά των Ελλήνων μόνο ως ύποπτα, αφού ο θυμόσοφος λαός μας, γνωρίζει ότι, όταν σε επαινούν ξένοι και σε βρίζουν οι δικοί σου, τότε πρόκειται σίγουρα για προδοσία.

Tsipras_1

Η αριστερή παρένθεση
… κλείνει

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρενέβη σε ένα εθνικό θέμα και διαχειρίστηκε τα πιόνια στο τραπέζι, εντελώς άτσαλα. Η αριστερή παρένθεση είναι έτοιμη να κλείσει. Κι’ αυτό γιατί τον Έλληνα δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το χρέος, όσο ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη καταστραφεί πολιτικά από το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Οι εκατομμύρια Μακεδόνες θα τον τιμωρήσουν στις κάλπες που έρχονται, αφού όχι μόνο δεν τους ρώτησε για τις αποφάσεις του, όπως έλεγε πριν αναλάβει την εξουσία, αλλά τους αγνόησε προκλητικά, στα δεκάδες συλλαλητήρια που έγιναν και που εξακολουθούν να γίνονται.

Η ευκαιρία του αντιπάλου

Ο δε αντίπαλος της Κυβέρνησης, που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης, αν καταφέρει τελικά να κάτσει στο θώκο και δε καταγγείλει τα όσα έγιναν στο «Μακεδονικό» – όπως άλλωστε λέει ο ίδιος- θα έχει την ίδια τύχη με τον Αλέξη
Τσίπρα.

Η αλήθεια είναι ότι τον περιμένει δύσκολο έργο, δεδομένου ότι για να αναλάβει τα ηνία θα πρέπει να τα έχει καλά με την φράου Μέρκελ, τον βασικό δανειστή της χώρας, η οποία Μέρκελ, μετά την υπογραφή στις Πρέσπες, έχει έρθει πολύ κοντά με τον Τσίπρα.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά εμάς, τον απλό λαό, σταματήστε να κάνετε πράγματα για το καλό μας, γιατί στο τέλος δεν θα αντέξει το μυαλό μας, όπως έλεγε και ο στίχος από ένα τραγούδι του αείμνηστου Γιάννη Μηλιώκα.

Χ.Δ.Ρ.


makeleio.gr

Το διαβάσαμε από το: ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ! ΕΣΥ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/06/blog-post_7817.html#ixzz5JA5pnxoT

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια