ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !











ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

Γνωστά τα σχέδια της ΝΤΠ για την παγκοσμιοποίηση και την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου δικτάτορα (του Αντιχρίστου). Αυτά τα σχέδια όμως, δεν είναι δυνατόν, να υλοποιηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη, γι’ αυτό το λόγο οι «αρχιερείς» της θέτουν σε εφαρμογή ενδιάμεσα σχέδια, που τους φέρνουν κάθε φορά ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό στόχο.





Εν προκειμένω, όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της αθρόας μετανάστευσης, που συντελείται και οδηγεί στη δημιουργία πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Πλέον τα εθνικά κράτη σε μεγάλο βαθμό έχουν πάψει, να υφίστανται και σε κάθε χώρα υπάρχουν μειονότητες, εθνοτικές ή θρησκευτικές. Το ύπουλο σχέδιο της ΝΤΠ έχει ως εξής:

1) Δημιουργία μειονοτήτων σε μια χώρα.
2) Διαμαρτυρίες για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους.
3) Απόσχιση / ανεξαρτητοποίηση των περιοχών στις οποίες διαμένουν (και ίσως προσάρτησή τους σε γειτονικές χώρες).

Οι μειονότητες μπορεί, να προϋπάρχουν στη χώρα ή να δημιουργηθούν κατόπιν μετανάστευσης. Καραμπινάτο παράδειγμα εφαρμογής αυτού του σχεδίου ήταν η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στην οποία καθ’ ομολογία πρώην πράκτορα της CIA, αυτός και άλλοι πράκτορες εκτελούσαν αποστολές προπαγάνδας κατά των Σέρβων με σκοπό να διχάσουν τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν!



https://hellasjournal.com/2015/11/omologia-sok-praktora-tis-cia-plirosame-politikous-mko-dimosiografous/

Πάμε όμως, να δούμε τι συμβαίνει στην πατρίδα μας: Στην Ελλάδα η μόνη αναγνωρισμένη μειονότητα είναι η τριμερής μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, η οποία αποτελείται από τις εθνοτικές ομάδες των τουρκόφωνων, των Πομάκων και των Ρομά. Οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι επανειλημμένως με δηλώσεις τους αποκαλούν την εν λόγω μειονότητα «τουρκική» (βλ. Ερντογάν, που τους αποκαλεί ομοεθνείς και αδέλφια) ενώ και το ελληνικό κράτος με τις εγκληματικές αποφάσεις του τείνει, να τουρκοποιήσει και τις δύο άλλες ομάδες, τους Πομάκους και τους Ρομά, αφού τους υποχρεώνει, να διδάσκονται τουρκικά στο σχολείο!

Με τη συμφωνία με τα Σκόπια, που υπέγραψε η προδοτική κυβέρνηση ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την αναγνώριση και της λεγόμενης «μακεδονικής» μειονότητας, δηλ. των σλαβόφωνων της Β. Ελλάδας, που αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες». Σε άρθρο των «Νέων» (28/2/14) με τίτλο: » Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Τι λέει για Χρυσή Αυγή, «μακεδονική» μειονότητα και μετανάστες.», μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Στο κεφάλαιο για τις εθνικές και εθνοτικές μειονότητες επαναλαμβάνονται,όπως και στην περσινή έκθεση,οι αναφορές σε Έλληνες πολίτες που αυτο-προσδιορίζονται ως Τούρκοι, Πομάκοι, Βλάχοι, Ρομά, Αρβανίτες ή Μακεδόνες, ορισμένοι εκ των οποίων θεωρούν πως πρέπει να αναγνωριστούν ως «μειονότητες» ή «γλωσσικές μειονότητες»,αλλά η κυβέρνηση αναγνωρίζει ως μειονότητα μόνο τη μουσουλμανική.

Επίσης,γίνονται αναφορές και στο ότι η κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει την σλαβική διάλεκτο στην ΒΔ Ελλάδα ως «μακεδονική»,ότι αξιωματούχοι και δικαστήρια δεν επιτρέπουν σε σλαβικές ομάδες να αυτοπροσδιορίζονται ως «Μακεδόνες» και ότι έκθεση ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ,τον Μάρτιο 2009,έχει καλέσει την κυβέρνηση να απεμπλακεί από τη διαμάχη εάν υφίσταται ή όχι «μακεδονική» ή «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα και να εστιασθεί στα θέματα προστασίας δικαιωμάτων αυτοπροσδιορισμού και ελευθερίας έκφρασης,επιτρέποντας την χρήση των όρων «μακεδονικός» ή «τουρκικός» σε σωματεία και οργανώσεις.»



http://www.tanea.gr/news/greece/article/5091985/ekthesh-toy-steit-ntipartment-ti-leei-gia-xrysh-aygh-makedonikh-meionothta-kai-metanastes/#.UxC2-Cgn3W0.facebook

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 στην Ελλάδα κατοικούν επίσης 480.000 Αλβανοί. Από το σύνολο των αλλοδαπών, που διαμένουν στη χώρα μας 199.101 άτοµα έχουν υ̟πηκοότητα άλλων χωρών της Ευρω̟παϊκής Ένωσης, 708.003 άτοµα έχουν υ̟πηκοότητα λοι̟πών χωρών και 4.825 άτοµα είναι χωρίς υ̟πηκοότητα ή έχουν αδιευκρίνιστη υ̟πηκοότητα. Οπωσδήποτε τα στοιχεία αυτά μετά από 7 χρόνια και με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που ακολουθεί η αριστερή κυβέρνηση έχουν αλλάξει κατά πολύ. Δε θέλω, να επεκταθώ στις διεκδικήσεις έναντι της χώρας μας, που προβάλλουν κάποιοι γείτονες, για να μην τους ανοίγω την όρεξη.

Θέλω απλά, να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου για όσα απερίσκεπτα ή εσκεμμένα κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις με χειρότερη όλων την τελευταία αριστερή και άθεη. Είδαμε με ποιον (αιματηρό) τρόπο διαμελίστηκε η Γιουγκοσλαβία πριν κάποια χρόνια! Είδαμε και την αναίμακτη προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, χωρίς κυριολεκτικά, να ανοίξει ρουθούνι! Αντιλαμβανόμαστε, ότι πλέον τα εθνικά σύνορα είναι τόσο ρευστά σαν κινούμενη άμμος! Είναι επιβεβαιωμένο, ότι υπάρχει σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας. Είναι ανάγκη, κι εμείς με τη στάση μας, να τους κάνουμε τη ζωή ευκολότερη;




ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: Δεν υπάρχει προφητεία, που να κάνει λόγο, για διαμελισμό ή συρρίκνωση* της Ελλάδας, οπότε αυτό μας κάνει, να ελπίζουμε, ότι τα σχέδια των κοσμοκρατόρων εναντίον της πατρίδας μας τελικά θα μείνουν στα χαρτιά. Η μόνη σχετική προφητεία, που έχω βρει είναι σχετικά με την ανακήρυξη ανεξαρτησίας των μουσουλμάνων της Θράκης, που έχει ως εξής:

«Είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη; Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !» Η ανεξαρτησία τους τελικά δε θα ευοδωθεί, γιατί θα ξεκινήσει ο Γ΄ΠΠ, που θα ανατρέψει τα πάντα!

http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/665-o-polemos-tha-ksekinisei-apo-ena-diplomatiko-epeisodio-stin-thraki

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!

* Η προφητεία του Αγίου Κοσμά, ότι «οι Τούρκοι θα έρθουν πάλι και θα φθάσουν μέχρι τα «Εξαμίλια» είχε ερμηνευθεί από κάποιους, ότι θα καταλάβουν μέχρι και την Κόρινθο, αφού εκεί υπάρχει ομώνυμο χωριό. Ο ΄Αγιος Παϊσιος όμως εξήγησε, ότι τα εξαμίλια είναι τα έξι μίλια των χωρικών υδάτων.

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

triklopodia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια