ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ «ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ»... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!





Κυνηγούν, για να τρομοκρατήσουν και να επιβάλουν τις ανήθικες, άνομες και μη θεσμικές επιλογές τους, τους Μητροπολίτες και τους Βουλευτές.


Τόλμησε να αρθρώσει λόγο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και τον κατέστησαν υπόδικο..! Διανοήθηκε να δώσει συνέντευξη και να πει «τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη» σχετικά με τους ομοφυλοφίλους, χωρίς να θίξει πρόσωπα, και τις επιλογές τους ο βουλευτής και πρόεδρος του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος» κ. Νίκος Νικολόπουλος και του ήραν την βουλευτική ασυλία, για να τον «καθίσουν στο σκαμνί»..!

Και διερωτάται κάθε Έλληνας, ανεξαρτήτως πολιτικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων:
Γιατί δεν κινητοποιήθηκε κανένας όταν με αισχρό τρόπο, βέβηλο και βλάσφημο υβρίζονταν τα όσια και τα ιερά μας;; Όταν, δηλαδή, εμπαίζονταν και εξευτελίζονταν ο Τίμιος Σταυρός και οι εικόνες των Αγίων μας από ημίγυμνους ή γυμνούς ομοφυλοφίλους ή «συνοδοιπόρους» τους στην παρέλαση της... «περηφάνιας» τους;; Πού ήσαν οι Έλληνες Εισαγγελείς;; Πού ήταν οι αστυνομικές αρχές που στα πηλίκια, τις στολές και τις Σχολές τους έχουν το εθνόσημο με τον Τίμιο Σταυρό;; Δεν τα είδαν οι πολιτειακές και πολιτικές αρχές μας;; Πώς αντέδρασαν;;

Το να διερωτηθούμε είναι πολύ λίγο!!! Το να αντιδράσουμε με σθένος και ζωντάνια είναι κάτι που απαιτείται από όλους μας!!

Δεν μας τρομάζουν, μας ΤΡΕΜΟΥΝ!!

Δεν τους φοβούμαστε, μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!

Πράγματι, ήρθε η ώρα μας (!!)

Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ήδη νεκρός...

Και τότε, ισχύει απόλυτα, αυτό που είπε ο Ιησούς Χριστός: «ἄφες τοὺς νεκροὺς θάψαι τοὺς ἑαυτῶν νεκρούς»..!


Μιχαήλ Ζώρζος

Δάσκαλος Γενικής και Ειδικής Αγωγής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια