Ευχαριστούμε Τσίπρα.. Μόλις γέννησες χιλιάδες Παύλους Μελάδες






Οι τύρανοι και οι δυνάστες πάντα υποτιμούν την δύναμη του λαού νομίζοντας πως τον έχουν κυριεύσει, τον έχουν γονατίσει και πλέον τον ελέγχουν.


Δεν ξέρουν όμως ότι όταν ένας ήρωας πέφτει.. χιλιάδες άλλοι ξεπηδούν και ακολουθούν το παραδειγμά του.


Νομίζει ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς ότι νίκησαν ξεπουλώντας με το έτσι θέλω την Μακεδονία στις μεγάλες δυνάμεις.. διότι μην γελιέστε δεν ´εδωσε την Μακεδονία σε κανέναν Ζάεφ,στην πραγματικότητα στους Αμερικάνους την παρέδωσε..

νομίζει λοιπόν ότι μας νίκησε και μας κοιτάει με αυτό το βλοσυρό ειρωνικό ύφος και το σπασμένο γελάκι στα χείλι..χωρίς να υπολογίζει τον λαό (στην πραγματικότητα αδιαφορεί πλήρως).

Τώρα που η Ελλάδα πλέον παλεύει για την λευτεριά της, ένα αεράκι φυσάει από την Καστοριά.. εκεί από τον τάφο του Παύλου, και σκορπίζει τον μύρο του
ιερού σκηνώματος του από άκρη σε άκρη σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.. Σκορπίζει την αντρειωσύνη του στους νέους Παύλους Μελάδες που γεννήθηκαν και θα ακολουθήσουν το παραδειγμά του.

Βλέπεις Κοτζιά εσύ με τους φίλους σου τους αμερικάνους μπορεί να έχετε υπολογίσει τα πάντα, αλλά δεν έχεις υπολογίσει τους Μελάδες, που γεννήθηκαν, από την αδικία από την περιφρόνηση, και την αγάπη για την λευτεριά της πατρίδας.

Και όταν Κοτζιά γενιούνται Μελάδες, τότε γεννιούνται ΗΡΩΕΣ που δεν υπολογίζουν ζωή η θάνατο μπροστά στο καθήκον, μπροστά στην λευτεριά της Μακεδονίας!

Διότι έτσι είναι οι ήρωες.. φτάνει να φυσήξει ένα αεράκι από τον τάφο του Παύλου, η από τις θερμοπύλες, και να τους σηκώσει ολόρθους έτοιμους για όλα.

Ζήτω η Ελευθερία, Ζήτω η Μακεδονια, Ζήτω η Ελλάδα

Τηλέμαχος

https://hellas-now.com/eycharistoyme-tsipra-molis-gennises-chiliades-payloys-melades/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια