Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ... ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.... ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!




Γραφεί ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου FRIK
.
Όταν κάποιος έχει στα χέρια του την εξουσία… μπορεί να λέει ότι είναι δεξιός, αριστερός, κεντρώος… και ότι άλλο του κατεβαίνει στο κεφάλι!

Όπως λοιπόν υπάρχει ο μαύρος φασισμός, έτσι υπάρχει και ο κόκκινος φασισμός!
Οπότε!

Χούντα και τότε χούντα και τώρα!
Προδότες τότε, προδότες και τώρα!
Χάσαμε οι Έλληνες την μικρά Ασία, χάσαμε την μισή Κύπρο, τώρα χάνουμε την Μακεδονία, σε λίγο θα χάσουμε την Θράκη και μερικά νησιά μπορεί….
Αυτό που τελικά δεν έχουμε χάσει είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που στο όνομα του κέρδους της δικής τους τσέπης και κατοχής μιας καρέκλας που τους προσφέρει ΕΞΟΥΣΙΑ, ώστε με νόμους που φτιάχνουν για το δικό τους καλό και με ψέματα παίρνουν την ψήφο του κάθε πολίτη που εύκολα ξεχνά αυτά που του κάνουν!
Έχουν φτιάξει έτσι τους νόμους ώστε πας δεν πας να ψηφίσεις αυτοί να έχουν εξουσία, εξουσία με προστασία από την κατά τα αλλά Ελληνική Αστυνομία που πρέπει να προφυλάσσει τον Έλληνα πολίτη!
Ποιον όμως τελικά προστατεύει;

Ωστόσο μην μου πει κανένας για το άρθρο 120 γιατί βαρέθηκα να ακούω για αυτό το άρθρο μιας και αυτοί οι κύριοι (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ενεργοποιούν όποιο νόμο θέλουν, όποτε θέλουν γιατί έτσι θέλουν!
Το δικό μου πιστεύω είναι τελικά ότι Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
ΠΑΝΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!
Αν πιστεύεις ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να ψάξεις λίγο να βρεις εργασία, χρήμα για το σπίτι σου που θα στο πάρει.. αυτή η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» … και να διώχνεις τα παιδία σου να βρουν το μέλλον τους εκτός Ελλάδας… αυτή είναι η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ»
http://www.oparlapipas.gr/2018/06/xristos-frik-1974-i-istoria-epanalambanete.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια