ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ FRAPORT ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ . ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΡΟΔΟΥ 2018 (Vid)












Επειδή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του Νίκου Τόσκα, και η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη έχουν παραδοθεί στους Γερμανούς της Fraport, ως πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας κάνω την δουλειά τους


Για πείτε μου ρε σαΐνια Γιάννη Ρουμπάτη και Νίκο Τόσκα, γιατί κάνετε επιλεκτικά την δουλειά σας….. όπου θέλετε και σας βολεύει στην ΕΥΠ και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη; Γιατί πρέπει να κάνω την δουλειά σας, , παρότι εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα, εσείς όλοι τα σαΐνια με θέλετε καταζητούμενο πρόσωπο αν και πράκτορας σας στην ΕΥΠ δεν θέλετε να με ξέρετε, διότι ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και σας τρομάζει η φυλακή…, με αποτέλεσμα να συσκέπτεστε στα υπόγεια της Κατεχάκης, στο νέο κτίριο στο Περιστέρη (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ???)… και στο Πλωτό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ την θαλαμηγό του κάθε δικηγόρου Σπύρου Σαγιά συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος παρεπειπτόντος έχει υπερασπιστεί και το κάθε Βουλγαράκη…. έχει και σχέσεις με την σκανδαλώδη εταιρία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΡΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ, είναι και κολλητός του σημερινού υπουργού Εθνικής Άμυνας του Πάνο Καμμένο, από την εποχή που ήταν υφυπουργός Ναυτιλίας επί Βουλγαράκη,
εποχής που είχε κλείσει η συμφωνία με την Cosco για το ΛΙΜΑΝΙ με το ΧΡΗΜΑ που δεν μάθαμε ποτέ για τις ΜΙΖΕΣ, αλλά το Λιμάνι το χάσαμε…. αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, ούτε να μας θεωρείς κανείς τους ηλίθιους.

Συσκέπτεστε το λοιπόν και κατασκευάζεται ψεύτικες ειδήσεις με σενάρια φαντασίας περί αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ και σκευωρίας σε βάρος σας από εμένα, Ειδήσεις που φιλοξένησαν με ανταλλάγματα οι φυλλάδες του βρώμικου παρακράτους ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και χωρίς να μου ζητήσουν ως όφειλαν να δώσω εξηγήσεις, παρότι τους έχω στείλει υλικό σε VIDEO με την απάντηση μου; ΈΚΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ οι δημοσιογράφοι κρυμμένοι στα λαγούμια τους, και μαζί με όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες χάσαμε και τους Λαλίστατους Εισαγγελείς.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ….

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕ ΕΝΑ VIDEO ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ FRAPORT ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου αφού πρώτα προδώσαν τους Έλληνες και στην συνέχεια μετατρέποντας το περήφανο ΟΧΙ σε ταπεινωτικό ΝΑΙ, παρέδωσαν την χώρα στα κοράκια, μετά ως γνωστό χάρισαν μετά από ληστρική επιδρομή, τα αεροδρόμιά της χώρας μας στους Γερμανούς της Fraport, δανειοδοτώντας τους και από πάνω με χρήματα των Ελλήνων, χωρίς να βρούνε αντίσταση.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ FRAPORT ΛΗΣΤΕΥΟΥΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ,

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, με αποτέλεσμα, επειδή δρούνε με το προσωπικό συμφέρον αντί της υποχρέωσης που έχουν και προφανώς με σχετικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών τους, να ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα γνωρίζουν η υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ τους κλείνουν το μάτι….., παρέχοντας τους άτυπα πέπλο προστασίας, για να περνάνε και οι τροχήλατες βαλίτσες τους όποτε αυτό λάχει, μιας και αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν.

ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ,

Νίκος ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΥΠΑ - Αερολιμενάρχης Διεθνούς Αεροδρομίου «Διαγόρας» Ρόδου από το 2017, ο οποίος αντικατέστησε την σύζυγο του Ξανθή ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ η οποία ήταν Αερολιμενάρχης προ Fraport εποχής στην Ρόδο. Είναι άγνωστο παρότι πολύ πιθανόν να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο Αναπληρωτή Υπουργού της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΧΧΧΧΧ μιας και έχουν το ίδιο επίθετο, και πως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί στην «αγορά» για ευνόητους λόγους.

Με τις συζύγους αυτών σε εξέχουσες θέσεις στην διαχείριση των αεροδρομίων της χώρας ως υπαλλήλους των Γερμανών της Fraport, σήμερα η Ξανθή ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ σύζυγος του Αερολιμενάρχη του Διεθνούς Αεροδρομίου «Διαγόρας» Ρόδου Νίκου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, είναι η Γενική Διευθύντρια της Fraport για τα αεροδρόμια Νοτιοανατολικού Αιγαίου μεταξύ αυτών και της Ρόδου.

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Όπως ο Νικόλαος ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ επόπτης της Fraport AG είναι ο Επόπτης Ασφάλειας με καταγωγή το Αίγιο. Επιφορτισμένος με την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων ασφάλειας της φύλαξης και τον έλεγχο αποσκευών, χειραποσκευών και επιβατών από την ιδιωτική εταιρεία BRINKS AVIATION SECURITY SERVICES SA ασφάλειας του διεθνούς αεροδρομίου «Διαγόρας» Ρόδου. που μπορούν με θράσος να εκφοβίζουν ακόμα και την ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΩΝ και να απειλούν έμμεσα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας επιδεικνύοντας δύναμη ικανή για δυσμενές μεταθέσεις, παρότι οι σύζυγοι τους με αλβανικές ρίζες..!!!

Αυτή είναι η Κική ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Υπάλληλος Ασφάλειας Brink's Hellas - BRINKS AVIATION SECURITY SERVICES SA από τον Ιανουάριο του 2017. Η Κική ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ σύζυγος Νικόλαου Fraport AG Επόπτη Ασφάλειας και πρώην υπάλληλος της BRINKS από μητέρα Αλβανικής καταγωγής και πατέρα Έλληνα, μιλάει την αλβανική γλώσσα. Η Κική ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Υπάλληλος Ασφάλειας Brink's Hellas - BRINKS AVIATION SECURITY SERVICES SA από τον Ιανουάριο του 2017 και μέχρι πολύ πρόσφατα δηλαδή για περισσότερο από 12 μήνες ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΡΟΔΟΥ.

Η Κική ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ είχε μεγάλη και ιδιαίτερη προθυμία να εξυπηρετεί αλβανικής καταγωγής επιβάτες τόσο σε πτήσεις εξωτερικού όσο και εσωτερικού. Οι εξυπηρετήσεις αυτές γινόντουσαν, και εξακολουθούν να γίνεται μέχρι και σήμερα στον έλεγχο επιβατών και κατά την διαδικασία Screening αποσκευών, και χειραποσκευών.

Μάλιστα αυτό, δηλαδή την διαδικασία screening αποσκευών, και χειραποσκευών επιβατών έχει γίνει αντιληπτό να λαμβάνει χώρα δίχως την παρουσία επόπτη!

Η παρανομία καθώς και η περίεργη συμπεριφορά της Κική ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ υπέπεσε στην αντίληψη των Αστυνομικών οργάνων τα οποία κατήγγειλαν το συμβάν.

Το συμβάν και τις παρανομίες κατήγγειλαν και άλλοι Έλληνες πολίτες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα περί παράνομων δραστηριοτήτων στους τομείς διακίνησής ναρκωτικών και μετρητών χρημάτων μεγάλων ποσών, παραταύτα δεν έγινε καμία αρμοδίως ενέργεια για την προάσπιση της ασφάλειας του διεθνούς αερολιμένος «Διαγόρας» Ρόδου και την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Το αξιοπερίεργο στην όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο, είναι το γεγονός ότι η Κική ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ προφανώς μέσω συζύγου και του δικού τους Αερολιμενάρχη έχουν πληροφορηθεί για το περιεχόμενο των καταγγελιών και έχουν πέσει με τα μούτρα ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ…. και ταυτόχρονα απειλούν θεούς και δαίμονες, χωρίς μάλιστα να διστάζουν να τοποθετούνται και δημοσίως για αυτό.

Προφανώς όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός της συζυγικής της σχέσης με τον Νικόλαο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ της Fraport AG Επόπτη Ασφάλειας επιφορτισμένο με την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων ασφάλειας της φύλαξης και τον έλεγχο αποσκευών, χειραποσκευών και επιβατών από την ιδιωτική εταιρεία BRINKS AVIATION SECURITY SERVICES SA ασφάλειας του διεθνούς αεροδρομίου «Διαγόρας» Ρόδου. Καθώς και τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με την διοίκησης της.

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ εργάζονται στην φύλαξη του αεροδρομίου χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια του Υπουργείου, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνουμε εμείς την δουλειά της ΕΥΠ και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρότι εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα με θέλουν καταζητούμενο πρόσωπο αν και πρώην πράκτορας τους στην ΕΥΠ οι οποίοι φοβούμενοι την φυλακή… δεν θέλουν να με ξέρουν, και δεν απαντούν ούτε τις ερωτήσεις Ελλήνων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΑΪΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΒΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ MERCEDES CLK200 ;

Κύριοι Εισαγγελείς της χώρας, εφόσον δεν έχουμε γίνει ακόμα προτεκτοράτο των Γερμανών … και πριν συμβεί κανένα μεγάλο κακό με καμία τρομοκρατική επίθεση εν μέσω τουριστικής σαιζόν μιας και το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου εξυπηρετεί πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση από το Ισραήλ που ως γνωστό μόνιμα στόχος, και βουλιάξουμε στο χάος, κάντε το χρέος σας και προστατεύστε τους Έλληνες και αλλοδαπούς επιβάτες με την διασφάλιση των αεροδρομίων και της ασφάλειας των πτήσεων, διαφορετικά, εάν προκύψει το κακό, να ξέρετε τότε ότι οι Έλληνες θα κρεμάσουνε πρώτα εσάς και μάλιστα από την γλώσσα.

Στην διάθεση των Εισαγγελικών Αρχών της χώρας, αυτών που θα βρεθούν να θέλουν διαχωρίσει την θέση τους από τους διεφθαρμένους για να λάβουν πλήρη στοιχεία, για το καλό της χώρας μας, να επιβάλει τον Νόμο στην διάθεση του το email μου e.a.hatzisavvas@mail.com τα στοιχεία είναι πλήρες με ονόματα, καταγεγραμμένο ιστορικό, modus operandi, υλικό.




Καταζητούμενος Μανώλης Χατζησάββας π. πράκτορας της ΕΥΠ από τον Άγιο Ισίδωρο Ρόδου.





https://photognomon.blogspot.gr/2018/05/fraport-2018-video.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια