ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ''DAILY STAR'': Ένας Πόλεμος στο Διάστημα Έχει Ήδη Ξεκινήσει και Φαίνεται από την Γη! (video)



Ένα παράξενο video, έφτασε στα χέρια της dailystar.co.uk
και της express.co.uk, στο οποίο υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό από ένα συμβάν στον ουρανό της Μινεσότα των Η.Π.Α. που φαίνεται να έλαβε χώρα στις 10/5/18.

Αυτό που προβάλουν τα δύο έγκυρα sites, δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα πρόλαβε και αποθανάτισε ένα περιστατικό που είδε να συμβαίνει στον νυχτερινό ουρανό, λίγα χιλιόμετρα πάνω και μακριά από τo κεφάλι της.

Αυτό που διακρίνεται στο βίντεο είναι ότι υπάρχει μία φωτεινή σφαίρα να στέκεται στον αέρα.

Μετά από λίγη ώρα, κάτι φαίνεται να εμφανίζεται στα αριστερά, αλλά δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για κάποιο έντομο ή ένα άλλο ιπτάμενο αντικείμενο.

Ωστόσο λίγο μετά από τα 2 λεπτό, πίσω από την λάμπα του δρόμου -η οποία είναι πολύ ενοχλητική- εμφανίζεται ένα ακόμα φωτεινό αντικείμενο, το οποίο φαίνεται να εκπέμπει κάτι σαν ενεργειακή ασπίδα.

Φαίνεται επίσης σαν να εξαπολύει μία δέσμη προς την λευκή σφαίρα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, εμφανίζονται και άλλα μικρότερα φωτεινά αντικείμενα -σαν για να το ενισχύσουν.

Άραγε, υπήρξε κάποιο είδος αερομαχίας κάπου έξω από την ατμόσφαιρα της γης;

Απλά το βέβαιο, είναι ότι κάτι συνέβη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε αν πάτε το βίντεο καρέ-καρέ...

Διάφορες θεωρίες διατυπώθηκαν στα σχόλια, όπως ότι δεν υπάρχει καμία εκπομπή, ότι η πρώτη σφαίρα είναι απλά ένα αστέρι, ή κάποιος κοντινός πλανήτης, ότι το δεύτερο ήταν ένα διαστημόπλοιο υψηλής τεχνολογίας, είτε εξωγήινης, είτε κάποιο απόρρητο σκάφος του στρατού που κάνει νυχτερινές δοκιμές.

Εκείνο που, ίσως, έχει τη σημασία να αναφέρουμε είναι πως το βίντεο ήρθε στην δημοσιότητα, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση από τον Donald Trump ότι ήθελε ένα έκτο σκέλος του στρατού να πολεμήσει έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, αναφέρει η Daily Star.

Ίσως, όλα αυτά να σχετίζονται αναμεταξύ τους...

Άραγε, τελικά, αν και ειρωνικός, μήπως ευσταθεί ο τίτλος που δίνει η Daily Star, ότι «ένας πόλεμος στο διάστημα έχει ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με τις άγριες αξιώσεις στο διαδίκτυο»;

Δείτε το σχετικό βίντεο και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε την γνώμη σας, για το τι νομίζετε ότι συμβαίνει...

UFO has fired some sort of energy weapon towards another UFO over Minnesota

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια