Απίστευτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει ψήφο στους μετανάστες – Τρίβει τα χέρια του ο Ερντογάν που τους έστειλε να αλώσουν την Ευρώπη και να εκδιώξουν τους Χριστιανούς











Ο Ταγίπ Ερντογάν υλοποιεί ένα σχέδιο άλωσης της Ευρώπης μέσω των Τούρκων μεταναστών,

αλλά και των μουσουλμάνων που ζουν στις ευρωπαϊκές χώρες, λέγοντας τους πώς η Τουρκία θα είναι στο πλευρό τους, τους προτρέπει σε διώξεις των Χριστιανών, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτει θέμα πολιτικής ψήφου στους μετανάστες. Δεν έχει ακούσει προφανώς τίποτα για το σχέδιο αυτό που υλοποιείται από την Άγκυρα με την αποστολή μεταναστών στην Ελλάδα και έχει στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού και την άλωση της χώρας.

Σε πρόσφατο άρθρο της η «Αυγή» και με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει με την ψήφο των ομογενών έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τους απόδημους Έλληνες «τουρίστες», οι οποίοι δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να υποστηρίξει ταυτόχρονα πως είναι προτιμότερο να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, παρά στους απόδημους Έλληνες!


Οι πληροφορίες λένε πώς το δημοσίευμα δεν ήταν τυχαίο (σ.σ. άλλωστε η Αυγή είναι κομματικό όργανο) και πολλοί είναι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ
που σκέφτονται να πραγματικά να δώσουν το δικαίωμα της ψήφου στους μετανάστες και δεν μιλάμε βεβαίως για τους μετανάστες που βρίσκονται χρόνια στην Ελλάδα, έχουν κατά κάποιο τρόπο ενταχθεί (όχι ενσωματωθεί) στην ελληνική κοινωνία, αλλά για τις ορδές που φθάνουν στη χώρα μέσω Τουρκίας και εγκλωβίζονται στη χώρα μας.

Αν αυτό είναι πράγματι έτσι και υπάρχει κεντρικό σχέδιο για την υλοποίηση αυτού του ανθελληνικού επιχειρήματος τότε η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι αυτή που μας έχει στείλει τους χιλιάδες μετανάστες, βουλιάζοντας τα ελληνικά νησιά, δεν είναι Σύριοι ξεριζωμένοι και πρόσφυγες όπως πολλοί θέλουν να παρουσιάσουν αλλά φανατικοί μουσουλμάνοι και ισλαμιστές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.


Είναι άνθρωποι φανατισμένοι και οι οποίοι είναι δεδομένο πώς ακολουθούν τη γραμμή της θρησκείας τους και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία ότι και να γίνει. Την κρίσιμη δε ώρα, θα ακούσουν τη… φωνή
της Τουρκίας, η οποία θα έχει φροντίσει με τον τρόπο της να τους ντοπάρει εναντίον της Ελλάδας, όπως κάνει με τους μετανάστες της Τουρκίας.

Είναι ενδεικτική η ομιλία του από την Βοσνία. Ο Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε τη στήριξη του στους Τούρκους ανά την Ευρώπη και τους κάλεσε να την κατακλύσουν. «Η Ευρώπη, που ισχυρίζεται ότι αποτελεί το λίκνο της Δημοκρατίας, έχει μείνει… στην ίδια τάξη, ενώ η Βοσνία που μας έδωσε τη δυνατότητα να έρθουμε εδώ, απέδειξε τί εστί Δημοκρατία, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, στην ομιλία του, που διήρκησε 40 λεπτά.

Ο Ερντογάν επιτέθηκε στους αντιπάλους του, λέγοντας ότι «όποιοι προσπαθήσουν να μας διχάσουν, ότι και να κάνουν, δεν θα το πετύχουν». Στην ομιλία του, ο Τούρκος πρόεδρος θέλησε να τονίσει και την «ευρωπαϊκή ταυτότητα» των Τούρκων, υποστηρίζοντας ότι «οι πρόγονοί μας, εδώ και χίλια χρόνια, είναι Ευρωπαίοι.

Οι πρόγονοί μας, που έφτασαν στην Ανατολία, το πρώτο που έκαναν ήταν να περάσουν στον Βόσπορο και να προχωρήσουν προς το εσωτερικό της Ευρώπης. Μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, παρά το ότι αναγκαστήκαμε να υποχωρήσουμε μέχρι τη Θράκη, εμείς πάντα συνεχίζαμε τις σχέσεις μας με την Ευρώπη». Ο Ερντογάν υποσχέθηκε στους ομογενείς Τούρκους της Ευρώπης ότι το τουρκικό κράτος θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.


«Σε όποια χώρα κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη να παίρνετε την υπηκοότητα, αν σας τη δίνουν. Μη λέτε “δεν την παίρνω”. Να μαθαίνετε καλά τη γλώσσα της χώρας που είστε, όπως και την τουρκική. Να διδάσκετε την τουρκική γλώσσα και τον πολιτισμό στα παιδιά σας στο εξωτερικό. Η τουρκική προεδρία και οι υπουργοί της θα είναι πάντα δίπλα σας. Είναι χρέος μας», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε στη συνέχεια ότι «όσοι έχουν στόχο να μας γονατίσουν εμάς προσωπικά ή το κράτος μας ή το έθνος μας, θα απογοητεύονται βλέποντας το έθνος μας να στέκεται όρθιο. H Τουρκία δίνει έναν δεύτερο αγώνα της Ανεξαρτησίας», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια