Οι νεκροί αναστήθηκαν από το θάνατο!!! Πολλά τα λεφτά Άρη!!!





Οι νεκροί αναστήθηκαν από το θάνατο!!!
Η 33χρονη Γιούλια και ο πατέρας της Σεργκει Σκριπαλ αναστήθηκαν και οι δυο από τον θάνατο. Κάποιος κακόβουλος πράκτορας ήθελε να τους στείλει στον Άγιο Πέτρο. Δύσκολο και πολύ επικίνδυνο επάγγελμα έχουν τα πρακτόρια...ιδίως όταν τα παίρνουν σε παουντ με αποστολή και σκοπό το εμπάργκο της μητέρας Ρωσίας ώστε να γεμιζουν τις κοιλιές τους σε αγγλική παμπ.

Ο πρώην διπλός πράκτορας που πρόδωσε τη Μόσχα είχε αποκαλύψει τις ταυτότητες δεκάδων Ρώσων πρακτόρων στη βρετανική MI6, και φυσικά με το αζημίωτο ...για να βρεθούν αναίσθητοι σε ένα παγκάκι στην πόλη Σάλσμπερι, στις 4 Μαΐου. Η Γιούλια παρέμεινε σε κώμα για 20 ημέρες...λένε τα πρακτόρια.
Δεν λένε όμως όλη την ιστορία σαν πρακτόρια που είναι, όμως η αλήθεια του εργοδότη τους έγινε και η αλήθεια που θέλουν να πιστέψεις..

Ένας φτωχός και μόνος κοουμπόυ Σκριπαλ, ο διπλός πράκτορας, με τσέπες εκατομμυριούχου ξανα αναστήθηκε από τον άλλο κόσμο για να ολοκληρωθεί το σενάριο απομόνωσης στον κλοιο εμπάργκου...

Βίβα!!!

KORAKS

Το διαβάσαμε από το: Οι νεκροί αναστήθηκαν από το θάνατο!!! Πολλά τα λεφτά Άρη!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_3981.html#ixzz5GRNkQ4xy

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια