"Κάψτε την ελληνική σημαία"! (video)



Σε ένα από τα πλέον εμετικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο κατά τα άλλα "καλλιτέχνης" Πάνος Μουζουράκης προτρέπει τους Έλληνες να... κάψουν τη σημαία!




Η Ελλάδα είναι ίσως η μόνη χώρα στον πλανήτη που κάποιος πολίτης της και μάλιστα "διάσημος" έχει το δικαίωμα να βλασφημεί δημοσίως τα ιερά σύμβολα του έθνους και να μένει ατιμώρητος για χρόνια.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Πάνος Μουζουράκης όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το 2014, χωρίς η ελληνική δικαιοσύνη να έχει κάνει κάτι προκειμένου να τιμωρηθεί αυτός ο "καλλιτέχνης" που προσβάλλει με τον πιο εμετικό τρόπο την ελληνική σημαία.

Μάλιστα το βίντεο ξεκινάει με τον Μουζουράκη
να χρησιμοποιεί την φράση: "Γ@μώ την 28η Οκτωβρίου". Κι όμως, παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει να εργάζεται στην ελληνική τηλεόραση.


Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε το άρθρο για να ξέρει ο κάθε Έλληνας πως θα πρέπει να"μαυρίζουμε" οποιαδήποτε παραγωγή στην οποία συμμετέχει ο συγκεκριμένος ηθοποιός. Θα αλλάζουμε κανάλι!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Από μία σφαίρα στο κεφάλι είναι η αξία σας κολοπαίδια. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ????? ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ??????? ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ Ι Δ Ι Ο Ι !!!!!!!
    --ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ...........ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 120 ............ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡOΣ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ..........................ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ..........ΜΑΘΑΝΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ .........ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .....................ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ...........ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .....ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ, ....................ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ,........ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ,......ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,.......Η ΔΕΗ, ............ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ...........ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ .........................ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ....................................................ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ...........ΣΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΑΣΤΥΝ.ΤΜΗΜΑ-ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ-----------ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ----------------ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ120ο ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ. ..Εκτυπώστε την απο εδώ, είναι σε pdf.. Download:https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή