Να μην ξεχνάμε ότι μαζί με τη θυσία του Σμηναγού, σήμερα θυσιάζονται μια νεαρή γυναίκα και τρία μικρά παιδιά






Η ξεχωριστή θυσία, της οικογένειας ενός Στρατιωτικού - Για το Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, δε θα γίνουν διαβήματα, δεν θα γίνουν παρεμβάσεις στην Ε.Ε. και στα διεθνή fora, δε θα γίνουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης, ούτε και θα αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας πουθενά, όπως έγινε με τους δύο Στρατιωτικούς μας, που συνελήφθησαν από τους Τούρκους στον Έβρο.



Του Κώστα Βουλγαράκη
υποναυάρχου ε.α.


Ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, χάθηκε σε «εργατικό ατύχημα» και δεν έπεσε σε λαϊκούς αγώνες, όπως ο Γρηγορόπουλος, όπως ο Φήσσας, όπως ο Τεμπονέρας, για να γίνει «Λαϊκός Ήρωας», για να εορτάζεται η μνήμη του κάθε χρόνο, για να στηθούν αγάλματα στη θυσία του και για να δοθεί τιμητικά το όνομα του, σε δρόμους και πλατείες της Χώρας μας. Αλλά ούτε και θα καλέσει ο αξιότιμος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ή ο Πρωθυπουργός μας τους οικείους του, για να τους συλλυπηθεί.


Βλέπετε:
- «Οι Στρατιωτικοί, γι’ αυτό πληρώνονται και αναλαμβάνουν το ρίσκο», μας είχε πει προ καιρού, κάποιος προοδευτικός διανοούμενος πολιτικός, στην απώλεια ενός στελέχους των Ε.Δ.
- «Σιγά μη πάω εγώ φαντάρος, να πάω να φάω το κεφάλι μου, για τα παιχνίδια του ΝΑΤΟ και των πολεμικών βιομηχανιών», είπε ένας νεαρός προοδευτικός διεθνιστής.
- «Έεε όχι και να στείλω το παιδάκι μου να σκοτωθεί, για σαχλαμάρες», είπε μια Ελληνίδα μάνα.


Για τον νεαρό Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο,
που έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, θα κλάψουν μόνο οι γονείς του, κάποιοι άλλοι θα παραβρεθούν στην κηδεία του, από υποχρέωση και σε τρεις (3) μέρες σε τρεις (3) μόλις μέρες, ΟΛΟΙ θα έχουν ξεχάσει το όνομα του και την προσφορά του στην Πατρίδα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ξαναμιλήσει γι’ αυτόν.
Ποιος άραγε θυμάται, το όνομα του προηγούμενου Στρατιωτικού, που έπεσε υπέρ Πατρίδος; ΚΑΝΕΝΑΣ!


Όμως, αυτό είναι το νόημα της θυσίας, να είναι ταπεινή και ανιδιοτελής, μόνο γι’ αυτούς που το μπορούν και το αξίζουν!


Ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, όπως και όλοι οι Έλληνες, πλήρωνε τους δυσβάσταχτους φόρους του, μόνο που σήμερα η Πατρίδα του ζήτησε έναν επιπλέον, ξεχωριστό «φόρο αίματος», που δεν είναι και δεν αφορά τους άλλους Έλληνες.


Και επιπλέον, σύμφωνα με τα «νέα ήθη», η Πολιτείας μας, θα φροντίσει να αφήσει αβοήθητη τη χήρα σύζυγο και τα τρία (3) ανήλικα παιδιά του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.



Να μη ξεχνάμε λοιπόν, να μην αγνοούμε καθόλου, ότι μαζί με τη θυσία του Σμηναγού, σήμερα θυσιάζονται και μια νεαρή γυναίκα-σύζυγος και τρία μικρά παιδιά, που η μοίρα τόφερε, να ακολουθήσουν στο καθήκον του τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο και να το μοιράζονται μαζί του καθημερινά. Ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, θυσιάστηκε για να προστατέψει όλους εμάς, κανένας όμως τώρα, δεν θα προστατέψει την οικογένεια του.


Μεγάλη η θυσία όλων τους και ο Θεός να τους δώσει κουράγιο.


Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, ετών 34, σύζυγος και πατέρας τριών (3) ανήλικων παιδιών, έπεσε την 12-4-2018 υπέρ Πατρίδος.
ΑΞΙΟΣ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον αγκαλιάσει και αιώνια η Ελληνική Σημαία, που θα τον συνοδεύσει!.
http://www.freepen.gr/2018/04/blog-post_323.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια